Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gebelikte düzenlo saglik 9ocaginin yaptıgı bisey varmı bizi cagırıyorlarmı ben ogluma hamileyken bir tek tetenoz asisi icin cagirmislardi
bana kan sayımı yaprtırıcam falan demişti kızlar ya bişe sölicem takılmak ıstemıyorum da benim gecen gun atesımı ölçtüm 35 ti şimdi ölçtüm 35,50 hamilelerin hep yüğksek olurmus benim nie böle cıkıyor acaba alettemı problem var bendemi

Canım bu kadar takılma bence herseye inan herkesin bünyesi herseyi birbirinden farklı hamileliginin keyfini cıkar bol bol dua et gerisi allaha kalmış zaten o bebis nasibimizde yoksa illaki rabbim 3ayı atlatsak bile alır bunları düsünüp kendini strese sokma

beni,mlede senın aranda 1 gün var canım send eınsallah duyarsın bende çarşamba duyucam rABBİM izin verirse
Inşallah canım senin gebeligin benden önde zaten allahın izniyle duyarsın benim belki diyulmaz kalp atışı icin demedi zaten 10 gün sonra yine gel dedi bakalım

Günaydın kızlar gece yüz üstümü yattım ne karnım kasiklarim fena ağrıyo sanki çok koşmuşum da karnıma ağrı girmiş ayy çok fena ya
Canım geçmişolsun dikkat et kendine. Akşam tüm yaşadıklarını dr una sor canım. İkimiz içinde çok heyecanlıyım iyi haberlerle gelelim Allahın izniyle. Senin gibi akşam 9u bekliyorum:)

Günaydın cnm...aman dikkat et ben yüz üstü yatinca rahatsız oluyorum hemen yan yatıyorum...sırt üstü de yatamiyorum...hoş gece hiç uyuyamamadim
Niye böyle oluyo anlamıyorum daha minicikler sen niye gece uyuyamadn canm ayrıca kan sonucun 11 çıkacaktı çıktımı çok merak ediyorum

Sağol canım düş aldım daha iyiyim sanki canım doktor randovum akşam 9 da bakalım duyacakmiyiz pıt pıtları :-(
Benimde ctesi cok merak ediyorum duyabilecekmiyim kalp atislarini biraz geriden geliyomus benim ki saniri. Gec dollenmeden dolayi insallah sagliklidir ve kalp atislarini duyabilirim

Canım geçmişolsun dikkat et kendine. Akşam tüm yaşadıklarını dr una sor canım. İkimiz içinde çok heyecanlıyım iyi haberlerle gelelim Allahın izniyle. Senin gibi akşam 9u bekliyorum:)
Sağol canım benim şimdi iyiyim ama gece kötü rüyalar gördum hastane bahçesinde akşamdı ve çok üzgün bir şekilde oturuyordu falan eşimle inşallah herşey yolundadır Rüyam biraz gerdi beni:-(

Benimde ctesi cok merak ediyorum duyabilecekmiyim kalp atislarini biraz geriden geliyomus benim ki saniri. Gec dollenmeden dolayi insallah sagliklidir ve kalp atislarini duyabilirim
Ne kadar geriden geliyo canım duyarsin bence 8 haftadasin maşallah pozitif düşün cumartesi mu gidecen doktora doktormu o gün çağırdı eger kendin karar verdiysen cumartesi dojtora gitmek icin biraz daha erken gidebilirsin bence

Sağol canım benim şimdi iyiyim ama gece kötü rüyalar gördum hastane bahçesinde akşamdı ve çok üzgün bir şekilde oturuyordu falan eşimle inşallah herşey yolundadır Rüyam biraz gerdi beni:-(
Hayır olsun canım bilinçaltından dolayı insanın aklına bazen olumsuzluklar geldiğinden rüyalara yansıyo hayırlara vesile olsun canım.

Aman iyi ol canım bu ağrılar inşallah bebiştendir ben burdayım sesidir inşallah.

Ayin 7 sinde gittik persembe gunuydu keseyi gorduk dr 5 haftalik daha dedi 2 hafta sonra gel dedi h.ici izin alamiyorum ctesiye randevu aldim 7+ haftalik olucam insallah gorurum bebegimi her gun degisik ruyalarla uyaniyorum bir gorebilseydim kuzumu

Niye böyle oluyo anlamıyorum daha minicikler sen niye gece uyuyamadn canm ayrıca kan sonucun 11 çıkacaktı çıktımı çok merak ediyorum
Cuma 1508 çıktı cnm bugün 3664 çıktı ...ama kese gözükmedi..alttan bakmak istedi istemedim..cuma tekrar gidecem neden böyle oluyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…