Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah tersi çıkar mutlu mutlu ayrılırım hastaneden ayyy fena heyecan ve stresim kızımda kardeşinin pıt pırlarını duyar inşallah
Sen nasılsın canım raporun ne zaman bitiyo
Ayy bende çok heyecanlıyım 8 saat sonra senden iyi haberi alıcaz inşallah sonra uyucam sabah olucak randevuma gidicem. Allahım çok heyecanlıyım. Raporum cuma bitiyo canım cumartesi yarım gün çalışıcam. Günde 2-3 defa kendini hissettiren adet ağrım oluyo 2 gündür.

Ayin 7 sinde gittik persembe gunuydu keseyi gorduk dr 5 haftalik daha dedi 2 hafta sonra gel dedi h.ici izin alamiyorum ctesiye randevu aldim 7+ haftalik olucam insallah gorurum bebegimi her gun degisik ruyalarla uyaniyorum bir gorebilseydim kuzumu
Keseyi görmüşsun şükür pıt pıt larıda duyarsin inşallah sürekli düşündüğümüz için ondan etkilenip rüyalarda bile bu düşüncedeyiz Rabbim miniklerimizi bize bağışlasn

Kuzum bence hemen olumsuz dusunme belirtilerin bazen psikolojik kaybolup belirebiliyor iyi dusunelim iyi olsun
kızlar tahlilim çıkmış 227 :) inanamıyorum yaa galiba her hamilelik ayrı ayrı şeyle ryaşatıyor. geç döllenme olabilir demişti sabah doktor. telefonla görüştük değerin düşük olması değil düzenli katlanması önemli dedi. folik asitide devam dedi. 6. haftada görüşürüz dedi :)

Evet ya bende çok heyecanliyim senin sonucunu heyecanla bekliyorum yarn bu saatlerde ikimizde çok mutluyuz inşallah
Canım gerçekten benimde agrilarim Çok fazla nedenini soracam doktoruma sende sor inşallah önemli birşey değildir
Yanı tam anlamıyla pazartesi ise başlayacaksin iyi oldu hafta sonu ataya girmesi inşallah kanama alnın düşük tehlikende yok olmuştur

Anladım canım sağol tekrar vermismiydin kan peki ne oldu sonucun
tahlilim çıkmış 227 :) inanamıyorum yaa galiba her hamilelik ayrı ayrı şeyle ryaşatıyor. geç döllenme olabilir demişti sabah kan vermeden önce doktor. telefonla görüştük değerin düşük olması değil düzenli katlanması önemli dedi. folik asitide devam dedi. 6. haftada görüşürüz dedi :)

Cuma 1508 çıktı cnm bugün 3664 çıktı ...ama kese gözükmedi..alttan bakmak istedi istemedim..cuma tekrar gidecem neden böyle oluyor anlamadim
Değerin yükselmiş ama doktorun istediği gibi yukselmişmi ne yorum yaptı doktor bu konu hakkında

Ayyy canim cok sevindim umarim sagliklica kucagina almayi nasip eder rabbim

merhaba arkadaşlar. Hayırlısıyla beni de eylül annesi olarak aranıza alır mısınız? SAT tarihim 17 aralık,dün sabah idrarda pozitifi gördükten sonra çılgına döndük çünkü biz martta tüp bebek yaptıracaktık,tüp bebek öncesi mucizem oldu resmen. Kan değerim 279,4 çıktı.

Hayirli olsun canim mucize gibi olmus sana resmen superrr ya bugun hep guzel haberler aliyoruz superr

Amin canım inşallah. Ayy evet yarın sabah burdan ikimizde mutluluğumuzu haykırırız inşallah. Tabi önce inşallah bu akşam senin iyi haberini alıcaz. Benim göğüs acısı dışında belirti yok desem yeridir. Kasık ağrısı nadiren yokluyo belirti sayılmaz. Birde canım hep sulu şeyler istiyo dudaklarım çok çatladı.

Gözünaydın canim muhtemelen belirtilerin max bikaç gun içinde geri döner:) Hayırlı olsun

Son düzenleme:
Gözünaydın canım rabbim mucizelerimizi bağışlasın inşallah hoşgeldin

KIZLAR doktor bana Femamed verdi. İçinde folik asit, b12, çinko, iyot varmış. Sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…