Gözükür gòzükür merak etme bende cuma günü 3917 di degerim çok kücük karindan gözüktü daha 3mm dedi seninkide gözükürKızlar ya cuma 1508 pzt 3664 beta degerim...ama yok kese gözükmedi cuma gidecem cumaya kadar kafayı yerim ya...ne inatçı bir bebek ya ... Gorunsede icim rahstlasa artık valla mahfoldum
Gözükür gòzükür merak etme bende cuma günü 3917 di degerim çok kücük karindan gözüktü daha 3mm dedi seninkide gözükürKızlar ya cuma 1508 pzt 3664 beta degerim...ama yok kese gözükmedi cuma gidecem cumaya kadar kafayı yerim ya...ne inatçı bir bebek ya ... Gorunsede icim rahstlasa artık valla mahfoldum
2. Dr sagolsun icimi ferahlatti gec dollenme olabilr kendinizi kasmayin hersey cok normal gozukuyor 2 hafta sonra tekrar goruselim kalpmatislarini duyalim dedi bakalim insallah duyabilirizCan'ım hemen telaş yapma, bende de bir hafta fark var ama büyüdükçe kapatır Bebek farkı dedi. İkinci doktora gitmen iyi olmuş ikinci ne dedi peki?
Duyulur Can'ım, vajinal muayene de görülüyor atışlar başlayınca ama duyulmuyor. Sabret bence duyulacak :) insan evham yapıyor normal2. Dr sagolsun icimi ferahlatti gec dollenme olabilr kendinizi kasmayin hersey cok normal gozukuyor 2 hafta sonra tekrar goruselim kalpmatislarini duyalim dedi bakalim insallah duyabiliriz
Kac güne bir adet olurdun?2. Dr sagolsun icimi ferahlatti gec dollenme olabilr kendinizi kasmayin hersey cok normal gozukuyor 2 hafta sonra tekrar goruselim kalpmatislarini duyalim dedi bakalim insallah duyabiliriz
Slm ekim ayinda kimyasal dusuk yasadim onun oncesinde 28 gunde 1 di ama sonrasinda 32 gunde oldumKac güne bir adet olurdun?
Haklisin bence insan evham yapiyor ama varligini bilmek bile cok guzel rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasinDuyulur Can'ım, vajinal muayene de görülüyor atışlar başlayınca ama duyulmuyor. Sabret bence duyulacak :) insan evham yapıyor normal
bugun kadın doğumcuya gittim canım kan verdim 3ten sonra çıkacakmış. hayrlısı artık. ne batma ne segırme kalmadı 4+4 bitiyor ümitsizim26. Gün 36 çıkmıştı şuan 39. Gündeyim hesaplarıma göre min 16.000 lerdeyim. Ama kasıklarımda seğirme oluyo arada. Bide progestan kullandığım için sersemlik var
Pat pat konusuyorlar onlar alısmiş ama biz aliskin degiliz ki...Bana dr birde sat da bir sorun var kese ona gore cok kucuk emin misin dedi kese gelismemis dedi bendeki panik halini hic unutmuyorum birde rahim girisinde myom var dedi bilmiyorum f3lan deyince basladim aglamaya sonra acilen baska doktora gittim beni oyle korkittu ki anlatamam
AYENN CANIM BİR DAHA GİTMEM. bugun kadın doğumcuya gittim canım kan verdim 3ten sonra çıkacakmış. hayrlısı artık. ne batma ne segırme kalmadı 4+4 bitiyor ümitsizimayın 5 in de benim de başıma geldi sabah gittik eşimle sağlık ocağına kan günüymüş benim damarlarım çok ince kıl gibiymiş ebe beceremedi 3 yerimi deldi sağolsun 5 tüp kan aldı 2 si pıhtılaştığı için bana dediki sekretere söyle gebelik testi istiyorum unutmasın diye eşimle gittik sekretere üstüne basa basa dedim gebelik testi istiyorum diye sekreter dediki iyiki hatırlattın akşama kadar bekledik hastaneyi aradık sonuçlar için dedim gebelik testinin sonucunu öğrenebilirmiyim diye hastanedeki hemşire demez mi her testi yaptık burda gebelik testi yazmıyo diye ufak bi çıldırma anı geçirmiştim gerçekten seni çok iyi anlıyorum
Amin Can'ım, bende 32-35 güne bir oluyorum belki ondandırHaklisin bence insan evham yapiyor ama varligini bilmek bile cok guzel rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin
ilk tahlilimi orda yaptırdığım için aile doktorunun ebesi goruyor hamileliği ve zaten doktor ebeye uğrayın diyor, ben haftam erken diye uğramadan eve gittim kocama anlattım bugun 27. günüm beta hcg 20 çıktı bana göre düşük 1 hafta daha geçsin öyle kayıt yaptırcam dedim. malum daha önce 11 haftalık bir düşüğüm vardı onun acısı üzüntüsü vs. ümitlenmek istemedim. ertesi gün benım telimden ulaşamayınca kocamı aramış karınız hamile kayıt yaptırmadı söyleyin sağlık buraya geliğp kayıt yaptırsın demiş. gittim doktorun saçmalığı ebede bende söylememize rağmen beta hcg tahlılını ısaretlememiş. aksama kadar heyecandan öldük sonucu almaya gidince aaa ben istemedim dedi doktor bende ortalığı yıktım. hamile çıkınca kanda bıle olsa sağlık ocakalrına kayıt yaptırmak gerekiyrmuş takip ediyorlar başından sonuna kadar.Gidip gebeligini sen bildirdin dimi oraya yoksa bi sistemlerimi
selam canım bugun gittim 4+4 dedi doktor son adetim 18 aralık. 14 ocakta kan verdim 20 idi. bakalım betam kac çıkacak. hiçbir belirtim kalmadıBenim olmadi agrim sadece goguslerimde vardi oda baya sonra basladi bende kimyasal dusuk yasadim o yuzden cok gec gittim kan vermeye adetimden 11 gun sonra gittim 2445 cikmisti
valal canım son adet tarihim 18 aralık. 14 ocakta adetime 2 gün kala beta hcg 20 çıktı. bugun kan verdim bilmiyorum ümitsizim26. Gün 36 çıkmıştı şuan 39. Gündeyim hesaplarıma göre min 16.000 lerdeyim. Ama kasıklarımda seğirme oluyo arada. Bide progestan kullandığım için sersemlik var
çanım bildiğim kadarıyla karından bakabilmesi için 5000 lerde olmalı ama alttan baktırsaydın görürdün bnçeCuma 1508 çıktı cnm bugün 3664 çıktı ...ama kese gözükmedi..alttan bakmak istedi istemedim..cuma tekrar gidecem neden böyle oluyor anlamadim
Paylaşım çok güzel Allah razı olsun P perdecan . Hemen başlıyorum okumaya Allah kabul etsin. Amin.Allahümme Ya Evvelü 100 defa bebek isteyenler okumalı
Allahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı
Allahümme Ya Rakib 312 defa okumak doğumu zahmetsiz yapmaya yardımcı olur.
Allahümme Ya Mücib 60 defa okumak bütün duaların kabul olmasını sağlar.
Allahümme Ya Semiu 100 defa hiç konuşmadan okunduğunda, dileklerin hepsi kabul olur.
Allahümme Ya Muğni bu esmanın bolca okunması hastalıklardan kurtulmayı, ilişki sırasında okunması sevgi ve muhabbeti arttırır.
Allahümme Ya Varis 707 defa okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunur.
Anladım canım sağol tekrar vermismiydin kan peki ne oldu sonucunilk tahlilimi orda yaptırdığım için aile doktorunun ebesi goruyor hamileliği ve zaten doktor ebeye uğrayın diyor, ben haftam erken diye uğramadan eve gittim kocama anlattım bugun 27. günüm beta hcg 20 çıktı bana göre düşük 1 hafta daha geçsin öyle kayıt yaptırcam dedim. malum daha önce 11 haftalık bir düşüğüm vardı onun acısı üzüntüsü vs. ümitlenmek istemedim. ertesi gün benım telimden ulaşamayınca kocamı aramış karınız hamile kayıt yaptırmadı söyleyin sağlık buraya geliğp kayıt yaptırsın demiş. gittim doktorun saçmalığı ebede bende söylememize rağmen beta hcg tahlılını ısaretlememiş. aksama kadar heyecandan öldük sonucu almaya gidince aaa ben istemedim dedi doktor bende ortalığı yıktım. hamile çıkınca kanda bıle olsa sağlık ocakalrına kayıt yaptırmak gerekiyrmuş takip ediyorlar başından sonuna kadar.
Aynen oyle canim birde insan olumsuz seyler duyunca birden etkileniyo sert birde soylenince vay halinePat pat konusuyorlar onlar alısmiş ama biz aliskin degiliz ki...
Amin canım inşallah tersi çıkar mutlu mutlu ayrılırım hastaneden ayyy fena heyecan ve stresim kızımda kardeşinin pıt pırlarını duyar inşallahHayır olsun canım bilinçaltından dolayı insanın aklına bazen olumsuzluklar geldiğinden rüyalara yansıyo hayırlara vesile olsun canım.
Aman iyi ol canım bu ağrılar inşallah bebiştendir ben burdayım sesidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?