Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ay kızlar size yazdım mı hatırlamıyorum ama biz cuma günü kalp atışını aldık. sensörler yakaladı daha dogrusu.çok net değildi ama grdüm ben kalbini pıtıpıtı :) darısı bekleyenlere :)

Waaww super bu bana moral oldu bende haftasonuna gidiyorum gorme ihtomali yuksek o vakit yone heyecanlandim yaaa

Ne güzel canım bak gözün aydın

Hoşgeldin hayırlı olsun allahtan hicbir zaman ümit kesilmez bak mucizeni yollamış sana

tahlilim çıkmış 227 :) inanamıyorum yaa galiba her hamilelik ayrı ayrı şeyle ryaşatıyor. geç döllenme olabilir demişti sabah doktor. te
canım seninle günlerimiz çok yakın o yüzden özel takibimdesin:) ben kesin olsun diye haftaya randevu aldım. bende de hiç belirti yok .yorulmadığım sürece kasıkta ağrıda yok nerdeyse unutcam o derece :)

benim oğlum zaten 15. ay civarı kendiliğinden bıraktı emmeyi. zaten çok iştahlı olduğu için sanırım kesmedi meme onu ilki ile arasında tam 2.5 yaş olacak. şu an oğlum 22 ayı doldurdu cnm :)

Kizlar benim bogazim cok yaniyo agriyo pastil felan alsam sikinti olur mu cok sevdigim biaey degil ama mide bulantilarimi artirir mi bilemedim

Selam, dersteyim belim agrıyor çok fena. Sag kasıkta ta agrı var hafif. Dr girsem mi acaba?
Bu arasa benımde 2. Bebegim

Kızlar benim dün çok mide bulantm olmasına rağmen bugün o kadar yok endişelenmeye basladm bir yandan mide bulantimin olmaması güzel ama bir yandan da acaba bisey mi oldu diyorum sabahta yataktan kalknca çok fazla baş dönmesi yasadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…