Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım seninle günlerimiz çok yakın o yüzden özel takibimdesin:) ben kesin olsun diye haftaya randevu aldım. bende de hiç belirti yok .yorulmadığım sürece kasıkta ağrıda yok nerdeyse unutcam o derece :)
:) valla ümidi kesince ve beta hcg bir önceki hamileliğimdeki ilk tahlilime göre daha düşük bir değerde çıkınca ümidi kesmiştim günüdr. 3 gündür hızlı hızlı yürümek zorunda kaldım, eğilmek zorunda kaldım, stresli ortamda bağırdım sinirlendim öfkelendim . demekki hamileliği çok da abartmadan ama yine temkinli ve dikkatli olarak hayata devam etmek gerekiyor.

canım seninle günlerimiz çok yakın o yüzden özel takibimdesin:) ben kesin olsun diye haftaya randevu aldım. bende de hiç belirti yok .yorulmadığım sürece kasıkta ağrıda yok nerdeyse unutcam o derece :)
son adet tarihim 18 aralık canım :) takipleşelim. bana doktor folik asit başlattı, daha önceden de kullanıyordum devam ediyorum.

benimde 18 aralık canım. folic trio diye bir ilaca başlamıştım bundan 2 ay kadar önce kalsiyum ve d vitamini de içeriyor. yumurtlama öncesi gittiğimde doktor folbiol de alabilirsin dedi. onlar daha miniminnacıklar biz iyi olalım ki onlar da iyi olsunlar :)

Kizlar su tuketiminiz nasil dr bana en az 2.5 lt su tuketmen gerekiyor demisti aldigin sivilar sudan sayilmaz sadece su olarak 2.5 hatta daha ustunu icmelisin dedi

Kizlar su tuketiminiz nasil dr bana en az 2.5 lt su tuketmen gerekiyor demisti aldigin sivilar sudan sayilmaz sadece su olarak 2.5 hatta daha ustunu icmelisin dedi
Benim içtiğim suyun haddi hesabı yok canım günde 3-4lt içiyorum. Dr bol su alacaksın dedi. Sadece gece 10.00dan sonra içmiyorum gece defalarca uyanmamak için.

Aşermeler mi başlamış ohhh oh maşallah benimde canım balık et türü şeyler çekiyor tatlı istemişti bir kere başladk nazlanmalara hayırlısı ya kalp atışlarını duysakta rahatlasak canm ya

:) evet canım dikkat etmemiz lazım, bende kalsiyumu d vıtamınlı ayağımı burkmuştum ağrıyor diye içiyorum yarım iç dedi doktor, o bile ağrımı hafıfletıyor.

Değeri beğendi değerde sknti yok....ama karnimda bise goremedi ışte ama karın yapindan da olabilir dedi...sezaryen doğumdan da..cumayi bekleyemedim perşembe ozel e gidecem
Canım değerinde sıkıntı yoksa korkma boşuna kendini üzme perşembe inşallah görürsün keseyi canım lütfen sıtres yapma kendine

Aşermeler mi başlamış ohhh oh maşallah benimde canım balık et türü şeyler çekiyor tatlı istemişti bir kere başladk nazlanmalara hayırlısı ya kalp atışlarını duysakta rahatlasak canm ya
Ahh canım saatler geçmezmi hiç ya.. Genellikle iştahsızdım bugün hep acıkıyorum bu seferde iştahsızlık belirtim kayboldu diye endişeleniyorum. Nolcak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…