Inanirmisin kabuslar hic bitmiyor keseyi goruyoruz kalp atisi oda bitiyor dusuk riski rabbim tum anne adaylarina saglikli ve huzurlu hamilelik gecirmelerini ve saglikli bebekleri kucaklarina almayi nasip etsinİnşaa cnm inss....yarin bu kabus bitsin diye o kadar dua ediyorum ki...keseyi göreyim rahatlayim....
Bugun gittim teşhis kondu düşük iğnesi yaptıracağımNe zaman gittin dr a
Kesenın ıcının dolu olduğunu gormesını lazım canım sadece kese yetmıyo o yüzden ama meraklanma küçüktür daha o yuzdendır bende ılık gıttıgımde keseyı görmüştük sadece 15 gün sonra gıdıp gördük bebegı kalp atısınıya arkadaşlar benim sat 4 aralık hesaba göre 6+5 olması gerekiyor beta tahlilleri artışı da güzeldi. bugün doktor karından ultrasonla keseyi gördü düzgün bi kese dedi 1,47 cm sanırım uzunluğu, ama bebek veya kalp atışı görmemiz lazım dedi yoktu hiçbişey. 1 hafta sonra tekrar bakalım olmazsa ona göre karar verelim dedi. bebek veya yolk kesesi görünmemesi için kese boyutu yeterli değil mi? okuduğum herşey kafamı allak bullak etti
haftaya kesin görmemiz lazım dedi. kese 25mm den büyük olunca görünmemesi çok kafamı karıştırdı. umarım dediğin gibi olurKesenın ıcının dolu olduğunu gormesını lazım canım sadece kese yetmıyo o yüzden ama meraklanma küçüktür daha o yuzdendır bende ılık gıttıgımde keseyı görmüştük sadece 15 gün sonra gıdıp gördük bebegı kalp atısını
Sanırım bu doktorun tercihine göre değişiyor çünkü 13. hafta kalp atışı durması sonucu zorunlu kürtaj oldum vakum yöntemiyle ne sonrasında ciddi bi kanamam oldu nede ikinci kürtaja gerek kaldı. Anestezi almayı da ben tercih ettim tabikide ameliyathanede yapıldı ama senin durumun hiç hoş olmamış çok zor bana göre düşüncesi bile kötü uyanıkken olmanın...selam canım bende 11 haftalıkken ölü doğum yaptım, bebeğim 4-5 gün öncesinde karnımda ölmüş . kanama başlayınca doktora gıttım. doktor hemen içini temizlememiz lazım dedi , yani kürtaj, korktum eve geldim yattım ağladım, yaklaşık 12 saat sonra kanamam artmıştı ve kıpkırmızıydı, hemen üniversite hastanesine gittik, doğum yapar gibi kesesiyle çıktı, ardındaan kalan parçaları temizlediler, öyle vakum falan değil , ameliyathanede yapılacak operasyonu muayene odasında yaptılar, normalde ameliyathanede oluyor, haftam buyuk olduğu ıcın cerrahi aletlerle . olan herseye şahit oldum ve hiç bir anestezı almadan, bunuda nedeni acil bir durumdu ve benım alerjım vardı acil olarak hangı anestezı ilaçlarının kullanılacağına test yapılması gerekıyrdu ama vakıt yoktu, çektiğim acı bambaşkaydı. ama doğal yolla vücut kendısı atmaya başlıyor ama yınede kendını takıp et çünkü kanama oluyor ve rahım içinde birikebiliyr sen damlayan kanı az olarak nıtelendırırsın ama içerdeki kanama fazla olabılır dikkat etmek lazım. doktora sormuştum çelik kazıma kaşığı gibi aletlerle neden yaptınız dedım o da benım haftalarımda 9-10-11 bu aletlerle ameliyathanede oluyor dedi. rahimde oluşan plasenta vs. gıbı organlar yüzünden. senin durumundaki ilk haftalardaki kayıplarda vakum gibi aletler kullanılıyrmus ve zaten anestezı altında olduğun için hc bırsey hıssetmıyrsun. tavsiyem işini iyi yapan bir doktora gitmen canım. 4 ay oldu ve cerrahi çelik aletlerle kazındı kalan parçalar , doktor bıle kan ter içinde kaldı rahme zarar vermemek için.
Amin cnm ınş....ilk hamileligimde çok rahattim ya 8.ayima kadar çalıştım sadece 9 kg aldım. Şimdi neden böyle oldu anlamadım erken gittim sanırım doktora...Keşke herkes sağlıklı güzel hamilelik gecirseInanirmisin kabuslar hic bitmiyor keseyi goruyoruz kalp atisi oda bitiyor dusuk riski rabbim tum anne adaylarina saglikli ve huzurlu hamilelik gecirmelerini ve saglikli bebekleri kucaklarina almayi nasip etsin
İnşallah bir mucize olur Rabbim den tek dileğm aklımdan cikmiyorsun sabahtan beri Misafirim vardı yapamadm rahat ama inan bir an olsun aklımdan cikmadn1 hafta bekleyelim öyle kürtaj dedi. Çarşamba gidicem.
Beta kaçtı cnm karından gorundugunde...ınş 1 hafta sonra bebeğinin güzel kalp atışlarını da duyarsin.. Skma canınıya arkadaşlar benim sat 4 aralık hesaba göre 6+5 olması gerekiyor beta tahlilleri artışı da güzeldi. bugün doktor karından ultrasonla keseyi gördü düzgün bi kese dedi 1,47 cm sanırım uzunluğu, ama bebek veya kalp atışı görmemiz lazım dedi yoktu hiçbişey. 1 hafta sonra tekrar bakalım olmazsa ona göre karar verelim dedi. bebek veya yolk kesesi görünmemesi için kese boyutu yeterli değil mi? okuduğum herşey kafamı allak bullak etti
Geçmişolsun bu evladına uzun omurler versin Allahım. Daha once gata da olmuştum anestezi ile yine öyle olur sanırım. İnşallah tekrar hamile kalmam uzun sürmez ve sağlıklı olur tek dileğim rabbim duysun sesimi inşallahselam canım bende 11 haftalıkken ölü doğum yaptım, bebeğim 4-5 gün öncesinde karnımda ölmüş . kanama başlayınca doktora gıttım. doktor hemen içini temizlememiz lazım dedi , yani kürtaj, korktum eve geldim yattım ağladım, yaklaşık 12 saat sonra kanamam artmıştı ve kıpkırmızıydı, hemen üniversite hastanesine gittik, doğum yapar gibi kesesiyle çıktı, ardındaan kalan parçaları temizlediler, öyle vakum falan değil , ameliyathanede yapılacak operasyonu muayene odasında yaptılar, normalde ameliyathanede oluyor, haftam buyuk olduğu ıcın cerrahi aletlerle . olan herseye şahit oldum ve hiç bir anestezı almadan, bunuda nedeni acil bir durumdu ve benım alerjım vardı acil olarak hangı anestezı ilaçlarının kullanılacağına test yapılması gerekıyrdu ama vakıt yoktu, çektiğim acı bambaşkaydı. ama doğal yolla vücut kendısı atmaya başlıyor ama yınede kendını takıp et çünkü kanama oluyor ve rahım içinde birikebiliyr sen damlayan kanı az olarak nıtelendırırsın ama içerdeki kanama fazla olabılır dikkat etmek lazım. doktora sormuştum çelik kazıma kaşığı gibi aletlerle neden yaptınız dedım o da benım haftalarımda 9-10-11 bu aletlerle ameliyathanede oluyor dedi. rahimde oluşan plasenta vs. gıbı organlar yüzünden. senin durumundaki ilk haftalardaki kayıplarda vakum gibi aletler kullanılıyrmus ve zaten anestezı altında olduğun için hc bırsey hıssetmıyrsun. tavsiyem işini iyi yapan bir doktora gitmen canım. 4 ay oldu ve cerrahi çelik aletlerle kazındı kalan parçalar , doktor bıle kan ter içinde kaldı rahme zarar vermemek için.
Gecmis olsun canim amin hepimize kolauliklar versinBende kbb doktorundan yeni geldim arkadaslar. Hamile oldugumu ogrendihim gunden beri yani yaklasik 10 gundur gecmek bilmeyen oksurugum burun akintim vardi. Bugece uyuyamadim tikanikliktan. Vee dr hamilelik riniti dedi. Normaldede surekli alerjik rinit olurdum . Hamilelik hormonlarinin artmasiyla birlikte bazi hamilelerde olurmus bu durum. Veremiyorum alerji ilaci dedi.annelik iste boyle bisey hayat yeni basliyo senin için dedi.. sadece parol ve oksuruk surubu verdi. Kendinis sicak tut tozdan uzak dur ve bol su ic yapcak bisey yok dedi. Allah hepimizie kolaylik versin
Hayırlısı Allahtan. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın hayırsızıda hayırlı eylesin inşallah..
Üzülme kelimesinin en anlamsız geldiği zamanlar.. Rabbime güven ve ona sığın ona dua et inşallah kabul olur canım..
Geçen sene bir düşük yaptım bu sene iki kimyasal gebelik geçirdim,cuma günü belli olucak inşallah benimde 7 haftalık gebeliğim hayırlısı hepimiz için...
Gecmişolsun inşallah tekrar saglıkla hamile kalırız ben kimyasaldan sonra 1 yıl kalamadım sor bana sanki 10 yıl gibiydi..Bugun gittim teşhis kondu düşük iğnesi yaptıracağım
Desteğinin farkındayim canım sabah yazdıklarıni okuyunca dahada hıçkırarak aglamaya başladım. Şu an tek isteğim inşallah sağlıklı bi gebeliğe hemen hamile kalabilirim. 2 yıl kısa gibi geliyo ama 24 aydır bu hasret çok zor. Rabbim beterinden korusun. Tek umudum kısa sürede yeni bi hamilelik tek tesellim bu. İnşallah sen iyi haberlerle gel. Dua edicem inşallah bebeğinin kalp atışlarını hızlıca duyarsın inşallah.İnşallah bir mucize olur Rabbim den tek dileğm aklımdan cikmiyorsun sabahtan beri Misafirim vardı yapamadm rahat ama inan bir an olsun aklımdan cikmadn
24 ay demi sana belki 24 yıl ama ya ohiç hamile kalamayanlar tüp bebeğin bile tutmadığı insanlar ne yapsın peki ya dogustan rahmi olmayanlar ne yapsin peki ya iki tüpüde kapali olanlar ne yapsin sen böyle diyorsun onlar ne yapsın ha birtanem ama çoook şükür sen hamile kalabiliyorsun çok şükür evet senin yaşadığında çok zor ama umudun var ya hiç umudu olmayan insanlar var onlar ne yapsın canım benim en kötü ihtimal tüp bebekle sağlıklı yumurta ve spermler le tutma ihtimali çok ama çok yüksek ama en kötü ihtimal doktorunla konuş açık açık çocuk istediğini nasıl bir yol cizmen gerektiğini konuşun içine sinmezse doktorunu değiştir çarşambaya kadar sabırla bekle dualarm seninleDesteğinin farkındayim canım sabah yazdıklarıni okuyunca dahada hıçkırarak aglamaya başladım. Şu an tek isteğim inşallah sağlıklı bi gebeliğe hemen hamile kalabilirim. 2 yıl kısa gibi geliyo ama 24 aydır bu hasret çok zor. Rabbim beterinden korusun. Tek umudum kısa sürede yeni bi hamilelik tek tesellim bu. İnşallah sen iyi haberlerle gel. Dua edicem inşallah bebeğinin kalp atışlarını hızlıca duyarsın inşallah.
12 gün önce 1449du o zaman kese çizgi halinde görünmüştü sadece tekrarlamadı kan tahlilini bu sefer tam kese göründü ama vajinal bakmak istemedi haftaya göremezsek ozaman bakarız dedi...Beta kaçtı cnm karından gorundugunde...ınş 1 hafta sonra bebeğinin güzel kalp atışlarını da duyarsin.. Skma canını
Inş haftaya görürsün cnm bende görmek için gün sayıyorum ınş yarın görürüm12 gün önce 1449du o zaman kese çizgi halinde görünmüştü sadece tekrarlamadı kan tahlilini bu sefer tam kese göründü ama vajinal bakmak istemedi haftaya göremezsek ozaman bakarız dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?