Yok içimden kötü bişey geçerek yazmadım kötünün kötüsü var rabbim beterinden korusun. Şu an belkide çok yeni olduğundan böyleyimdir zamanla iyi olmaya çalışırım. Kürtajdan sonra 3 ay korunma vermişti o zaman yine öyle yapar sanırım.
Çok normal üstelik daha net bellide değil çok olmasa bile bi ümit de var. Bütün bunları düşünürsen tabi ki duyguların böyle olacak... Kürtaj konusunda ben bir ay korunmuştum vakum yöntemiyle demişti doktorum kazıma olmamalıymış... Bide ben kk da çok duydum kürtaj sonrası insanlar daha çabuk hamile kalıyorlar belki rahim temizlendiği içindir...
Çok normal üstelik daha net bellide değil çok olmasa bile bi ümit de var. Bütün bunları düşünürsen tabi ki duyguların böyle olacak... Kürtaj konusunda ben bir ay korunmuştum vakum yöntemiyle demişti doktorum kazıma olmamalıymış... Bide ben kk da çok duydum kürtaj sonrası insanlar daha çabuk hamile kalıyorlar belki rahim temizlendiği içindir...
Ben 2014 eylülde kürtaj oldum o zaman 3 ay korunma vermişti korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım yine o da kimyasal gebelikten düşük. Sonra tam 1 yıl hamile kalamadım. Bu kürtajda 1 ay korunma verir inşallah. Tek umudum yeni bi sağlıklı hamilelik rabbim duysun sesimi.
Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım size 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.
Ben 2014 eylülde kürtaj oldum o zaman 3 ay korunma vermişti korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım yine o da kimyasal gebelikten düşük. Sonra tam 1 yıl hamile kalamadım. Bu kürtajda 1 ay korunma verir inşallah. Tek umudum yeni bi sağlıklı hamilelik rabbim duysun sesimi.
Sat 20 aralık benim, 16ocakta 65 çıkmıştı, ay sonuna çağırdı ultrason için duyulanlar var ama belli olmuyomuş sanırım 9.haftaya kadar süre var hemen üzülmeyelim
Doktor değer için ne dedi....benim Cuma 1508 pzt 3664 çıktı...vajinal ultrasyondan baktiramadim çok kasiyorum kendimi..yarın tekrar başka özel doktora gidecem ınş bu sefer görürüm keseyi...dis gebelikten o kadar çok korkuyorum ki
Doktor değer için ne dedi....benim Cuma 1508 pzt 3664 çıktı...vajinal ultrasyondan baktiramadim çok kasiyorum kendimi..yarın tekrar başka özel doktora gidecem ınş bu sefer görürüm keseyi...dis gebelikten o kadar çok korkuyorum ki
Dış gebelık olsa o kadar yükselmezdı değerin dıye bılıyorum ben Hem karından keseyı geç görür zaten sakın ol bence vajınal olsa görürdü ama karından nerdeyse 2 hafta aralıklı görünüyor yanı normalde 5. Haftada görünüyorsa kese karından 7. Haftada anca görünüyor
selam canım bende 11 haftalıkken ölü doğum yaptım, bebeğim 4-5 gün öncesinde karnımda ölmüş . kanama başlayınca doktora gıttım. doktor hemen içini temizlememiz lazım dedi , yani kürtaj, korktum eve geldim yattım ağladım, yaklaşık 12 saat sonra kanamam artmıştı ve kıpkırmızıydı, hemen üniversite hastanesine gittik, doğum yapar gibi kesesiyle çıktı, ardındaan kalan parçaları temizlediler, öyle vakum falan değil , ameliyathanede yapılacak operasyonu muayene odasında yaptılar, normalde ameliyathanede oluyor, haftam buyuk olduğu ıcın cerrahi aletlerle . olan herseye şahit oldum ve hiç bir anestezı almadan, bunuda nedeni acil bir durumdu ve benım alerjım vardı acil olarak hangı anestezı ilaçlarının kullanılacağına test yapılması gerekıyrdu ama vakıt yoktu, çektiğim acı bambaşkaydı. ama doğal yolla vücut kendısı atmaya başlıyor ama yınede kendını takıp et çünkü kanama oluyor ve rahım içinde birikebiliyr sen damlayan kanı az olarak nıtelendırırsın ama içerdeki kanama fazla olabılır dikkat etmek lazım. doktora sormuştum çelik kazıma kaşığı gibi aletlerle neden yaptınız dedım o da benım haftalarımda 9-10-11 bu aletlerle ameliyathanede oluyor dedi. rahimde oluşan plasenta vs. gıbı organlar yüzünden. senin durumundaki ilk haftalardaki kayıplarda vakum gibi aletler kullanılıyrmus ve zaten anestezı altında olduğun için hc bırsey hıssetmıyrsun. tavsiyem işini iyi yapan bir doktora gitmen canım. 4 ay oldu ve cerrahi çelik aletlerle kazındı kalan parçalar , doktor bıle kan ter içinde kaldı rahme zarar vermemek için.
Kalp atışı yok %70-80 gebelik sona erecek dedi. Yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik bulgu yok dedi.
Kötüyü konuşmamak adına bugüne kadar yazmamıştım size 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum 2015 Ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım ondan sonra 1 yıl hamile kalamadım aralıkta çift çizgiyi gördüm benim icin rüya gibiydi bugün o rüyadan uyandım. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum. Bu 3. kaybım. Suçum ne bilmiyorum. Napıcağımıda bilmiyorum.
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın hayırsızıda hayırlı eylesin inşallah..
Üzülme kelimesinin en anlamsız geldiği zamanlar.. Rabbime güven ve ona sığın ona dua et inşallah kabul olur canım..
Geçen sene bir düşük yaptım bu sene iki kimyasal gebelik geçirdim,cuma günü belli olucak inşallah benimde 7 haftalık gebeliğim hayırlısı hepimiz için...
Dış gebelık olsa o kadar yükselmezdı değerin dıye bılıyorum ben Hem karından keseyı geç görür zaten sakın ol bence vajınal olsa görürdü ama karından nerdeyse 2 hafta aralıklı görünüyor yanı normalde 5. Haftada görünüyorsa kese karından 7. Haftada anca görünüyor
Inş öyledir doktor dis gebelik olabilir deyince korktum açıkçası...şükür Allah a ağrım sizim ya da lekelenmem yok...netten biseler arastirdikca daha kötü oluyorum ya ...