Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rabbim ne derse o olur umutlarin bittigi yerde hayaller kullerinden dogabilir kendine cok dikkat et ayrica tadimizi kacirmak felan degil hep birlikte dua ederek asacagiz bu durumlari
Umudum inşallah 4. bebeğim çok bekletmeden gelir ve sağlıklı bi hamilelik olur. Kürtajdan sonra 3 ay beklemek 3 yıl gibi..

Sakın benim yazdıklarimdan etkilenme yolk sac ıda net göremedi dr. 6+3te duyulması gerekti dedi. Her bünye başka senin gebeliğin başka benimki başka. Senin icinde kötü olsa söylerdi dr un demek iyi. Benim vajinal baktı. Senin kaç günlüktü?

benim içinde bir doktor baya olumsuz bakmıştı.baska doktora gittim kese biraz daha büyüsün dedi. 27 mm kadar kalp atışı duyulmayabiliyor bazen dedi. bizde cok umutlanmak istemiyoruz eşimde bende olumsuz duruma kendimizi alıstırıyoruz.ama benim yaklasık bir haftadır sabahları bulantım oluyor. kasık ağrılarım var. ne bileyim bunlar umutlandırdı beni açıkcası. ama hayırlısını istiyorum allahtan. üzülmüyorum diyemem ama şükrediyorum. insallah rabbim sanada anneliği nasip etsin kısa zamanda

Canim Rabbim sabır versin ve yardim Cin olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun.. Tabii ki suçun yok, Allahın takdiri elden bişey gelmez.. Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi olursun..

Amin rabbim ikimizede tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Ben de bulantı yok nadiren kasık agrısı var. Ne zaman gideceksin dr a?

Doktorun şimdi nasl bir yol çizdi hemen kürtaj mı olucaksn yoksa bekliyecek mi biraz daha

Kalp atisini duyan arkadaslar kac haftalikken duydunuz benim ctesi 5+6 olcak duyulur mu surekli aglama halindeyim ya duyamassam die elim havada dua ede ede geziorum Rabbim ayni seyleri yasatmasin ins. Hicbirimize yasatmasin....
Biz kalp atışını dün duyduk doktorumuz 7+1 günlük dedi.

slm kızlar.10 gundur bulantıdan kafamı bile oynatmadan yatıyordum.nekadar hamıs bırıkmıs.bbulantıya bir çözüm bulan varmı.dun artık ılac aldım ama içime sinmedi.

slm kızlar.10 gundur bulantıdan kafamı bile oynatmadan yatıyordum.nekadar hamıs bırıkmıs.bbulantıya bir çözüm bulan varmı.dun artık ılac aldım ama içime sinmedi.
Benimde çok bulantılarım oluyor gün içinde 3,4 kez cikartiyorum malesef.doktorum ilaç vermedi ilacında faydası olmaz bunlar normal yaşanacak belli süre dedi.

bend
Benimde çok bulantılarım oluyor gün içinde 3,4 kez cikartiyorum malesef.doktorum ilaç vermedi ilacında faydası olmaz bunlar normal yaşanacak belli süre dedi.
ben 2 hftada 2 kilo verdim.kusmayım dıye yemekten sonra artık hareketsız yatıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…