Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benimde sisti karnım ve simdiden 1kiloya yakin almisim of of pantolonlarım sıkıyor

Benimde sisti karnım ve simdiden 1kiloya yakin almisim of of pantolonlarım sıkıyor
bende aldım normal canım. sıkı pantolan gıyme canım , vücut keseyı oluşturmak ve diğer metabolık olaylar için su tutuyor. beta hcg de etkili bu olaylarda. rahat bır pantolan giy . ben şimdiden aldım hamıle pantolonu ooohh miss efil efil rahat rahat :)

canım dualarım seninle inalah bu kez her şey bebişin ve senden yana olur,rabbim bebişini sana bağışlasın kuzum

Doğru diyorsun almam lazım evde sütekli tayt yada esofmanla dilasıyorum ama dısarı cıkınca mecbur giyiyorum

Ya evet lvw nin defectonun netinden baktım da çok güzel şeyler var hamileler için,hamileliklerimiz yaza denk gelecek arkadaşlar sıcak olacak,elbiseler etekler güzel olur yazın.
:) en çok da denize girmeyi özledim, gecen hamılelıgımin iilk 3. ayıma denk gelmişti girememiştim, gerçi arkadaşımda hamıleydı o gırdı bısey olmadı.

Şimdiden başladınız mı kilo almaya kıyafet bakmaya ya ben keseyi bile göremeden bişey olacak çıkacak diye korkuma düzgünce sevinemiyorum bile

Çok şükür ultrasonda keseyi gördük :) 0,56 cm şuan :) On gün sonra kalp atışı için gideceğiz. İnşallah bekleyen herkes tez zamanda bebişini görür. tarifsiz bir duyguymuş
Çok sevindim canım,ne kadarlıksın yani kaç haftalıksın

canım ya ne sorucam sana,sen kaç beden pantolon aldın kendine? mesela ben 40 beden giyiyorum kaç almam gerek
ben 1 beden buyuk aldım, daha iyi oluyor. arkadaşlarımda da tecrübe ettım, 38 olan gidip 38 aldı 2-3 hafta sonra kilo almaya veya hormonlardan şişmeye başlayınc aya bacaklarından kastı ya da dar geldi. kalın kilotlu çorap giydiğim için ben 40 bendenim ama 42 aldım yine, rahat etmek istiyorum.tayt gibi popoma bacaklarıma yapışmasını istemiyorum dışarıda, üstüm uzun olsada oturup kalkarken rahat olmak istiyrum ondna canım.

Şimdiden başladınız mı kilo almaya kıyafet bakmaya ya ben keseyi bile göremeden bişey olacak çıkacak diye korkuma düzgünce sevinemiyorum bile
karnım gazla dolu şişmeye başladı napıyım canım normal pantolanla sıkıyor, hamile kıyafetı derken karnı burnunda olanlar ıcın olanlar almıyorum, beli kumaş olan hamile pantolanları var. çok fazla ayrıntılı dusununce ters gıdıyr bırseyler, o yüzden erken mi geç mi dıye düşünmüyorum canım ne isterse onu yapıyorum, kese oluşmazsa kullanması için bir hamileye veririm , ama şimdilik karnım gaz dolu şiş pantolan kasıyor

DIPTISDIPTIS sen gittiğinde de 6+3tün diye hatırlıyorum. Ben de dün gittiğimde 6+3tüm vajinal baktı kese 1,5mm yolk sac net değil fetus var çok küçük olduğundan ölçemiyorum 3mm gibi dedi. Kardiyolojik hareketi olmalıydı yok dedi. %80 gebelik sonlanacak dedi. Sana karından bakmıştı diye hatırlıyorum? %80 deyince zerre umudum kalmadı.

Merhaba kizlar dun rutin lan sonuclarimi doktora gostermeye gittigimde 11-14 hafta arasinda yapilan ikili test icin randevu almam soylendi.randevu almaya gittigimdeyse 2 ay boyunca dolu olduklarinj soylediler.bu ara istanbul avrupada kanuni sultan suleyman arastirma hastanesine gidiyorum.ozeller 300den asagi yapmiyor diye biliyorum.istanbul avrupada bu testi yaptiracak olan var mi hastane ismi soyleyebilir misiniz acaba.ya da simdilik gittiginiz hastane neresi bi de her hastanede yapmiyorlarmis bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…