Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese Merhaba. Burayı çok uzun zamandır takip ediyorum aslında, ve artık hamile olduğumu öğrenince aranıza katılmam gerektiğini, sizlerden çok şey öğreneceğime karar verdim.Hikayemi kısaca anlatayım. 4 Nisan 2015 de evlendim. 9. ayım bittiğinde artık bir bebeğimiz olsun dedik. 17 aralık da adet olmuştum 6 gün sürdü adetim ve hesapladığım yumurtlama zamanımda ilişki olamadı evde misafir vardı vs. ama yumurtlama tarihinden önceki ve sonraki haftalarda oldu. Aslında çok ümitlenmek istememiştim ama öyle bir heyecanla bekledim ki adet günümü tam beklenen adet günümde sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. ben daha kafamı doğrultup teste baktığım anda çift çizgiyi görünce yarım saat şoktan çıkamadım. 3 saniyede belirdi birden. . şuan adetim 8 gün gecikti kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. yarın gidip bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse. inşallah Hcg değerim de haftama uyumlu çıkar. Rabbim Hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.

Gunaydin bende adet gunumde yaptirdim 41cikti. Bende merak ediyorum carsambaya randevum.dun evde test yaptim yine ilk yaptiklarim silikti cok bunda tam gorundu demek yukselmis. Hayirlisiyla su ilk haftalari atltsak paranoyak oldum valla
benımde adetten 1 gün önce 21di. hatta 1-2 gun sonra tüm belirtileirm kayboldu, adet sancısı gıbı kasık ağrılarım oldu hatta adet olcam sandım 2 gun belime sıcak su torbası koydum ayağımın altınada , temizlik yaptım eğildim kalktım :) alerji ilacımı içmek için ne olur ne olmaz dıye 5 gün sonra kan tahlili yaptırayım dedim 227 çıktı ve 3 gndur karnım şiş gaz vs. tüm belirtile rvar. bakalım hayrlısı haftaya salı gıdeceğim 2bınlerı bulması lazım ozamana.

Adetten 1gün önce 65 çıktı benimde sonra işte ay sonunda gidicem bakalım umarım o katlanmış değerleri görürürz bizde canım.. Gaz sancısı bende de var gerçekten bir ara da adet olcakmışım gibiydi hep böyle mi sürecek acaba

Canım aynı ağrılar bendede var eskisi gibi şiddetli olmasa bile dün gece yine vardı ağrım bide şu yüzüstü yatmaktan bir turlu vazgecemedim ondanmı oluyo Acep bilemedim benimde tavuktan bulunmaya baßladi doktor balık yememi söyledi inşallah balıktan da bulunmaz ya:-( sana doktor birşey tavsiye ettimi yemek konusunda

Canım hayırlı olsun tebrik ederim,benim son adet tarihim de 17 aralık.

Hoşgeldin canım aramıza inşallah herşey yolundadır kan testi yapın bence önemli birşey doktor randevusu aldinizmi

Ayy kahve dedinde canım kahve çekti biran canım bencede kimseye söyleme kalp atışlarını falan duy sonra söyle hiç gerek yok biz söyledik çok pismanim sürekli sorular sorular kaç aylık miden bulaniyomu ne yersin cinsiyeti ne acaba aaaa yeter diye çığlık atasim geliyo o an en iyisinj bir süre saklamak piskolojikmen daha rahat oluyo insan

Ben çok sabırsız bir insanım yapı olarak. o yüzden 6. haftanın sonunda doktora gidersem belki hem keseyi hem kalp atışını duyabilirim diye şuanda randevu almadım.
İnşallah canım kalp atışını da keseyide görürsün ben yedinci haftanın sonunda gittim kese çok netti ama kalp atışı öyle böyle net değildi 1 hafta sonra tekrar gidecem kalp atışları net ve düzgün mu diye

Gnaydınlar :)
Doktora gidecekler için dua ediyorum bugün kızlar inşallah güzel haberlerle dönün hepiniz. Benimki pazartesi ama sanki birkaç yıl sonraymış gibi hissediyorum
canım benimki de pazartesi inşallah keseyi göreceğiz,senin sat ne zaman?

İnşallaahh... kendime inanamıyorum öyle bir duygu ki meğer ne çok hazırmışım anne olmaya bu zamana kadar niye beklemişim neyi beklemişim diyorum. psikolojim kaydı iyice kendimi unuttum resmen sizde bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız inşallah haftaya... Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin...

Çok teşekkür ederim. Adet oldunuz mu siz?
hayır canım 18 ocakta test yaptım ve pozitifti gittim kan verdim 279,4 çıktı dünkü testim de 592 çıktı inşallah pazartesi de kese görmeye gideceğim, gidip kan vermeli ve randevu almalısın bence. Ayrıca çok şanslısın maşallah. Biz bu güzel mucize için çok çaba harcadık tam tüp bebek arefesi olması bizi çok mutlu etti

benım karnım çabuk şişiyor gaz doluyor. merak ettim araştırdım alllah o kadar buyuk ki o küçücük yavruyu korumak için karnımız şişiyor gaz dolarak tabi bunu hamilellikteki hormonlar neden oluyor, karın geriliyor kese oluşumu başlıyor su ve bırcok kımyasal madde bırıkmmeye başlıyor vs. 11 haftalık bebegımı dusurdugumde içimdeki keseyi patlattılar şırıl şırıl su aktı ve kalın portyakladan bıraz daha kucuk bır keseydı , kızlar mucize gibi yani karnımızın içinde bizim vücudumuzdan yedik içtiklerimizden bır organ oluşuyor, gebelik ilerledikçe o kese gerilip buyuyup incelmeye başlayacak ve 9 ayın sonunda zamanı geldiğinde kendısı patlayacak ve bebeklerimiz gelecek inş (anlaşılır günlük bir dille anlatıyorum) şu an bende de batma acıma adet sancısına benzer şeyler var ara ara, hatta göbek deliğimin hizasına kadar vuruyor bazen. ama korkmayalım olacak olan neyse oluyor hayatta. yurtdışında bu kadar oltrason yok biliyormusunuz hele amerikada. ilk 3 ayda 1 kere, 2. 3 ayda 2 kere, son 3 ayda 2-3 kere, onun dışında kan tahllilleri ve jınekolojık muayeneler var. bızım ülkemizde bıraz abartılı bu durumlar. hep görmek istşyoruz ultrasonu, zararı yok deniyor ama abartmaya da gerek yok bence tabi. çünkü bır sorun olduğunda vücut zaten kendını savunmaya alıp sinyal veriyor (anormal ağrı sızı kanama vb. şeylerle)

Doğru söylüyorsunuz yarın kesinlikle gidip kan vermeliyim. bugün de geçmek bilmez şimdi valla. Allahım kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah... doktora gittiğinizde bizi habersiz bırakmayın günlerimiz aynı sanırım merakımı giderin nolur

Ah canım kusura bakma burda hic bahsetmiyorum canımın cektigi biseyler oldu yazmadım herkes hamile dikkat ediyim derken tüh kahveyide demeseydim keske evet söylememek en iyisi ama sürekli görüstügüm kisilerden saklamak zor oluyor

kızlar merhaba, ben 8. haftaya kadar bekleyecegım ilk ultrasona girmek için, çok sabırsızlanıyorum ama öbür türlü de hep kafamda zaman geçmek bilmiyor kese oluşsa kalp atışı derken iyice ne oldu ne olacak dıye kıvranıyor ınsan, salı gunu gıttıgım doktor bıraz rahatlattı benı, bısey olacaksa olur zaten kafanı takma anormal bir agrı kanama olmazsa 8. hafta gel dedi. düşündüm adam doğru soyluyor hayatın normal akışı bu annelerimiz ananenelerimiz zamannda ultrason mu vardı sanki. şimdi güzelce kahvaltımı yapıyrum FeMAMED ADLI FOLİİK ASİTLİ VİTAmınımı içiyorum, ara öğünüm cevız kayısı badem fındık öğle akşam yemeği vs. yapmamız gerekenleri yapıp beklemeye aldım kendımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…