- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Hımm iyi yaptın o zaman yakında bende öyle olcam demekki.. Gaz sancısı benimde çok var akşamları artıyo uzanınca geçiyo anlamadım nasıl bişey, göğüsler şimdiden şişti ve acıyo adet öncesi de böyle olurdu benimkarnım gazla dolu şişmeye başladı napıyım canım normal pantolanla sıkıyor, hamile kıyafetı derken karnı burnunda olanlar ıcın olanlar almıyorum, beli kumaş olan hamile pantolanları var. çok fazla ayrıntılı dusununce ters gıdıyr bırseyler, o yüzden erken mi geç mi dıye düşünmüyorum canım ne isterse onu yapıyorum, kese oluşmazsa kullanması için bir hamileye veririm , ama şimdilik karnım gaz dolu şiş pantolan kasıyor
Tatlim onda kalp atisi ivin erken demis belki senin icinde oyledir bu arada ben ekteki goruntuden net olarak goremedim kiyaslama yapmak belki yanlis ama ne bileyim ben hala umutluyum bebegindenDIPTISDIPTIS sen gittiğinde de 6+3tün diye hatırlıyorum. Ben de dün gittiğimde 6+3tüm vajinal baktı kese 1,5mm yolk sac net değil fetus var çok küçük olduğundan ölçemiyorum 3mm gibi dedi. Kardiyolojik hareketi olmalıydı yok dedi. %80 gebelik sonlanacak dedi. Sana karından bakmıştı diye hatırlıyorum? %80 deyince zerre umudum kalmadı.
BendeeeTatlim onda kalp atisi ivin erken demis belki senin icinde oyledir bu arada ben ekteki goruntuden net olarak goremedim kiyaslama yapmak belki yanlis ama ne bileyim ben hala umutluyum bebeginden
Mrb arkadaslar ben bugun dr a gittim malesef cok da iyi haberlerle donmedim.sat la gebelik kesem uyusmuyor.bunu sikinti yapmadim gec dollenme olmus dedi doktorum.beta hcgm gebelik haftamla uyusuyor.ama doktorum daha onceki oykumu bildigi icin iyi ya da kotu diyemem ptesiye kalp atisini duymam gerek dedi.bugun 6+1deydi kese.alttan muayene edersem anlarim dedi ama bakmak istemyrum.tabi benim lekelenmelere devam.eve geldim kanama kirmiziya dondu.agrim da var.doktorum dusuk yapiyorsun dedi.igneyi vurma bu aksam dedi.sonra seffaf bir parca dustu doktor mukus oldugunu soyledi.daha buyuk bir parca bekliyoruz dedi.ben umudumu yitirmek istemyrum dua edin lutfen.doktorum cok umutlanma dedi ama.aglamaktan vazgectim.yoktan var eden Allah bana nasip etmisse bu kanamalar engel olmaz.dualarinizi esirgemeyin arkadaslar.
Maşallah canım senden güzel haber almak iyi oldu
AYNISI OLUYOR CANIMİÇİN RAHAT ETSİN DİNLENİNCE RAHATLIYOR İNSANHımm iyi yaptın o zaman yakında bende öyle olcam demekki.. Gaz sancısı benimde çok var akşamları artıyo uzanınca geçiyo anlamadım nasıl bişey, göğüsler şimdiden şişti ve acıyo adet öncesi de böyle olurdu benim
İşin kötüsü bir çözümüde yok
Yesen bulanıyor yemesen bulanıyor
Dışarıda gezerken elimde siyah poşet dua ediyorum pişmiş tavuk satan yerlere denk gelmemek için
O haftalarında ayrı zorluğu var
Yuvarlana yuvarlana kalkıyorlar yazık
Azcık deprrsyondayım bu aralar, herşey batıyor
canım bırak mide bulansın, bebekle ilgili soru işaretli durumlar inan bana daha zor. O yüzden hemencik çık depresyondan lütfen
Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunlukSokakta elde siyah poşetle gezerken öyle düşünemiyorum
2 saattir bulantıdan yataktan kalkamadım
Herkese Merhaba. Burayı çok uzun zamandır takip ediyorum aslında, ve artık hamile olduğumu öğrenince aranıza katılmam gerektiğini, sizlerden çok şey öğreneceğime karar verdim.Hikayemi kısaca anlatayım. 4 Nisan 2015 de evlendim. 9. ayım bittiğinde artık bir bebeğimiz olsun dedik. 17 aralık da adet olmuştum 6 gün sürdü adetim ve hesapladığım yumurtlama zamanımda ilişki olamadı evde misafir vardı vs.ama yumurtlama tarihinden önceki ve sonraki haftalarda oldu. Aslında çok ümitlenmek istememiştim ama öyle bir heyecanla bekledim ki adet günümü tam beklenen adet günümde sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. ben daha kafamı doğrultup teste baktığım anda çift çizgiyi görünce yarım saat şoktan çıkamadım. 3 saniyede belirdi birden. Eki Görüntüle 1750703 . şuan adetim 8 gün gecikti kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. yarın gidip bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse. inşallah Hcg değerim de haftama uyumlu çıkar. Rabbim Hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.
DIPTISDIPTIS sen gittiğinde de 6+3tün diye hatırlıyorum. Ben de dün gittiğimde 6+3tüm vajinal baktı kese 1,5mm yolk sac net değil fetus var çok küçük olduğundan ölçemiyorum 3mm gibi dedi. Kardiyolojik hareketi olmalıydı yok dedi. %80 gebelik sonlanacak dedi. Sana karından bakmıştı diye hatırlıyorum? %80 deyince zerre umudum kalmadı.
Çok şükür ultrasonda keseyi gördük :) 0,56 cm şuan :) On gün sonra kalp atışı için gideceğiz. İnşallah bekleyen herkes tez zamanda bebişini görür. tarifsiz bir duyguymuş
İşi gücü bıraktım 1 aydırBende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk
Cnm ultrasonda gebelik görünmüyo anladığım kadarıyla.. Çatlamamış yumurta görünüyı. O da ya adetle atılır ya da çatlar inşallah
HIımmm... Rahimde kalınlaşma var deyince farklı anlaşılıyor...Gebelık yok canım. 17 mm lık bır yumurtan var dedı. Bırde rahım duvarında kalınlaşma dıye bişey söyledı
Tabi ki hayat ediyor ama bence unutulmuyor ki sende unutmamışsın en ince ayrıntısına kadar hatılıyorsun... Naçizane tavsiyem bu ayrıntıları kürtaja girmek zorunda olan birisine anlatma şahsen ben duymak istemezdim... Zaten üzgünken birde korkmak istemem...özellikle doktora sordum neden bu cerrahi aletler diye, rahmin temizlenmesi için bu şart dedi, keseyi önce iğneyle (upuzun bir tabanca şeklinde iğne ) patlatıp öyle çekerek çıkardılar, sonrasında en son içerde kalanlar uzun bir cımbıza benzeyen (tıbbi adını bilmiyorum) onunla çıkardılar ama en son rahmi kazıdılar ucu yuvarlak bir spatula gibi bir şeydi, olması gereken anestezi ile ameliyathane ama hayat kurtarmak için acil durumlarda böyle şeyler oluyor. gerçi sonradan doktor söyledi acının şiddetinden de vücut şoka girebiliyormuş bir nevi anestezi alerji yapar dıye korkarken şoktan da ölmek vardı allah korusun, anestezi olsaydı hiç bir şeyi görmeyecektim aletleri doktorların hemşirelerin o korku acı dolu bakışlarını (benım çıklıklarıma) vs. şimdi ne oldu 15-20 gün travma oldu o anki acılar geçti hayat devam ediyor
Benim kasık ağrılarım geçti çok şükür tırsıyorum çünkü ama bulantı diyemem de ağzımın tadı yok hasta gibi...Günaydın kızlar nasılsınız hamileliginiz ne durumda mide bulantıları kasık ağrısı çekenler ne durumdasiniz benim dün ilk kez midem bulandı
Geçen sefer ki topicte ingiltereden bi arkadaş vardı ben sadece üç kez ultrasona giribilicem diyordu. Rutinleri böyleymiş. Bizde böyle değil tabi birde benim gibi riskli gebelikleri olanlar var mecburen erkenden gidiyoruz...kızlar merhaba, ben 8. haftaya kadar bekleyecegım ilk ultrasona girmek için, çok sabırsızlanıyorum ama öbür türlü de hep kafamda zaman geçmek bilmiyor kese oluşsa kalp atışı derken iyice ne oldu ne olacak dıye kıvranıyor ınsan, salı gunu gıttıgım doktor bıraz rahatlattı benı, bısey olacaksa olur zaten kafanı takma anormal bir agrı kanama olmazsa 8. hafta gel dedi. düşündüm adam doğru soyluyor hayatın normal akışı bu annelerimiz ananenelerimiz zamannda ultrason mu vardı sanki. şimdi güzelce kahvaltımı yapıyrum FeMAMED ADLI FOLİİK ASİTLİ VİTAmınımı içiyorum, ara öğünüm cevız kayısı badem fındık öğle akşam yemeği vs. yapmamız gerekenleri yapıp beklemeye aldım kendımı :)
Perinatolog bakıyor özellerde en azından benim bildiklerimde de fiyatlar yaklaşık olarak böyle. Ama üniversite hastanelerine bakabilirsin canım...Merhaba kizlar dun rutin lan sonuclarimi doktora gostermeye gittigimde 11-14 hafta arasinda yapilan ikili test icin randevu almam soylendi.randevu almaya gittigimdeyse 2 ay boyunca dolu olduklarinj soylediler.bu ara istanbul avrupada kanuni sultan suleyman arastirma hastanesine gidiyorum.ozeller 300den asagi yapmiyor diye biliyorum.istanbul avrupada bu testi yaptiracak olan var mi hastane ismi soyleyebilir misiniz acaba.ya da simdilik gittiginiz hastane neresi bi de her hastanede yapmiyorlarmis bu testi
Sokakta elde siyah poşetle gezerken öyle düşünemiyorum
2 saattir bulantıdan yataktan kalkamadım
Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk
HIımmm... Rahimde kalınlaşma var deyince farklı anlaşılıyor...
Tabi ki hayat ediyor ama bence unutulmuyor ki sende unutmamışsın en ince ayrıntısına kadar hatılıyorsun... Naçizane tavsiyem bu ayrıntıları kürtaja girmek zorunda olan birisine anlatma şahsen ben duymak istemezdim... Zaten üzgünken birde korkmak istemem...
Benim kasık ağrılarım geçti çok şükür tırsıyorum çünkü ama bulantı diyemem de ağzımın tadı yok hasta gibi...
Geçen sefer ki topicte ingiltereden bi arkadaş vardı ben sadece üç kez ultrasona giribilicem diyordu. Rutinleri böyleymiş. Bizde böyle değil tabi birde benim gibi riskli gebelikleri olanlar var mecburen erkenden gidiyoruz...
Perinatolog bakıyor özellerde en azından benim bildiklerimde de fiyatlar yaklaşık olarak böyle. Ama üniversite hastanelerine bakabilirsin canım...[/QUO
tabiki unutulmuyor ama zamanla hafıflıyor hayat bu. herkes tecrubelerini yazıyor bende burda hiç hoş olmayan veya korkutan şeyleri okuyorum ama tepki vermiyorum. her gebelik farklı ve özel, riskli olanlarda var, ama ben şunu demek istiyorum her gebelik riskli ve herkesin başıan herşey gelebiliyor ...
Benim 9 aralık. Keseyi gördüm ben canım 3 mm idi bebeği görürüz diye cagırmıstı 10 gün sonra.canım benimki de pazartesi inşallah keseyi göreceğiz,senin sat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?