Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hımm iyi yaptın o zaman yakında bende öyle olcam demekki.. Gaz sancısı benimde çok var akşamları artıyo uzanınca geçiyo anlamadım nasıl bişey, göğüsler şimdiden şişti ve acıyo adet öncesi de böyle olurdu benim

Tatlim onda kalp atisi ivin erken demis belki senin icinde oyledir bu arada ben ekteki goruntuden net olarak goremedim kiyaslama yapmak belki yanlis ama ne bileyim ben hala umutluyum bebeginden

Canım o kadar iyi hissediyorum ki yaşadıklarını. Hamilelik mutluluğunu yaşayamadan lekelenmeler, riskler, iğneler... Benim de riskim hala devam ediyor ama tek duam bebeğim sağlıklıysa benimle kalsın. Yoksa en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğim olsun. Kendime ne kadar istiyorsam sizlere de o kadar istiyorum, dua ediyorum. Rabbim hepimize mutlulukla sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

AYNISI OLUYOR CANIMİÇİN RAHAT ETSİN DİNLENİNCE RAHATLIYOR İNSAN

canım bırak mide bulansın, bebekle ilgili soru işaretli durumlar inan bana daha zor. O yüzden hemencik çık depresyondan lütfen

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin minişin :)

Canım ben gittiğimde 6+3 15,88 mm çıktı
Fetus net değildi küçük olduğundan kalp atışı duyamayız 2 hafta sonra gelin dedi. Kötü birşeyde söylemedi. 9. hatta 10. haftalara kadar duyuluyor sıkıntı yapmayın dedi. Ne kadar aceleciymiş doktorun. Geç döllenme olup geriden geliyor olabilir.

Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk
İşi gücü bıraktım 1 aydır tek güzel yanı bu benim için. Birde plansız süpriz bebek olunca adapte olmak zor oluyor kafa olarak.

Cnm ultrasonda gebelik görünmüyo anladığım kadarıyla.. Çatlamamış yumurta görünüyı. O da ya adetle atılır ya da çatlar inşallah
Gebelık yok canım. 17 mm lık bır yumurtan var dedı. Bırde rahım duvarında kalınlaşma dıye bişey söyledı
HIımmm... Rahimde kalınlaşma var deyince farklı anlaşılıyor...

Tabi ki hayat ediyor ama bence unutulmuyor ki sende unutmamışsın en ince ayrıntısına kadar hatılıyorsun... Naçizane tavsiyem bu ayrıntıları kürtaja girmek zorunda olan birisine anlatma şahsen ben duymak istemezdim... Zaten üzgünken birde korkmak istemem...

Günaydın kızlar nasılsınız hamileliginiz ne durumda mide bulantıları kasık ağrısı çekenler ne durumdasiniz benim dün ilk kez midem bulandı
Benim kasık ağrılarım geçti çok şükür tırsıyorum çünkü ama bulantı diyemem de ağzımın tadı yok hasta gibi...

Geçen sefer ki topicte ingiltereden bi arkadaş vardı ben sadece üç kez ultrasona giribilicem diyordu. Rutinleri böyleymiş. Bizde böyle değil tabi birde benim gibi riskli gebelikleri olanlar var mecburen erkenden gidiyoruz...

Perinatolog bakıyor özellerde en azından benim bildiklerimde de fiyatlar yaklaşık olarak böyle. Ama üniversite hastanelerine bakabilirsin canım...

Sokakta elde siyah poşetle gezerken öyle düşünemiyorum
2 saattir bulantıdan yataktan kalkamadım

Tabiki zordur, çevremde arkadaşlarımda da gördüm. Kız sabah işe geldiğinde ruh gibi olurdu. ÇEkmecede paket paket çubuk kraker. Sonra bir anda kesiliverdi. Senin de en kısa zamanda kesilsin inş.

Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk

her sabah sürünüyorum ben de, ofise gelene kadar bir gözüm kapalı oluyor ve her sabah 06:30 da kalkmak zorundayım

sinem4159 Homely_angel kızlar ben pazartesi gideceğim keseyi kucuk de olsa gormustum ama kalp atısı icin erken ne icin gideceğim ben acaba doktor bebeği görürüz oluşursa demişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…