Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın canım. Seninle tüp bebek topiğinde tanıştık hatırlıyor musun? Ben de buradayım,inanılır gibi değil ama mucizem geldi ve hamileyim...
Ayyy canim hatırlamaz olur muyum cokkkkk sevinddiimmm
Yaa bak Rabbim yeter ki nasibimize yazsin nasıl da oluverir
Artık burdan bebislerimizin gelişimini paylaşırız

ben ozele gidiyorum ona ragmen simdiden randevunu al dedi yogunluk olabiliyormus..

Sokakta elde siyah poşetle gezerken öyle düşünemiyorum
2 saattir bulantıdan yataktan kalkamadım

Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk

oglumda bulantidan cok cektim. bunda da basladi ve korkuyorum. gittigim diyetisyen yataktan dogrulmadan cubuk kraker at agzina birkac tane dedi. daha denemedim ama aklinizda bulunsun. bi de bileklikler varmis galiba onlari deneyebilirim bu kez. ilkinde yataktan cikmamak sorun degildi ama bunda abimiz var ihtyaclarini gidermem gereken..

@sinem4159 Homely_angel kızlar ben pazartesi gideceğim keseyi kucuk de olsa gormustum ama kalp atısı icin erken ne icin gideceğim ben acaba doktor bebeği görürüz oluşursa demişti ama

Kesenin gelişime filan bakar herhalde. Benim kese cumartesi günü 3 mm civarındaydı, dün 9,31 mm ölçtü. Ama 6. haftadan sonra %50 hamilede kalp atışı da duyulabiliyormuş. İnşallah duyarsın sen de

Ya ne güzel anlatmışsın doğru söylüyosun hepimiz öncelikle kendi bedenimizin doktoruyuz aslında anormallikleri bizden daha iyi kim hissedecek çok stres yapmamak gerek ama işte konu bebişler olunca dayanamıyoruz

Öyle olur canım ya benim ikinci bebeğim olacak istenilen bir hamilelik değildi benim ilk biraz uzulsemde öyle çabuk kabullendimki anlatamam aňnelik öyle birşey ki öyle bir duygu ki anlatlmaz yaşanır gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy canım günümüz aynı ve kalp atıslarını duymussun cok sevindim. Darısı bana ve hepimize :)

Kesenin gelişime filan bakar herhalde. Benim kese cumartesi günü 3 mm civarındaydı, dün 9,31 mm ölçtü. Ama 6. haftadan sonra %50 hamilede kalp atışı da duyulabiliyormuş. İnşallah duyarsın sen de
Ben kaç günde ne kadar büyür diye merak ediyordum bak bunu yazman süper oldu. Bir ark yazmıs simdi aynı gün ve duymuş hadi bakalım inşallahh :)

Yok canım önemli değil her zaman her evde bulunan birşey kahve an ağzımızı sıkı tutalım bu mevsimde bulunması zor olan şeylerden bahsetmeyelim zor ama 1 2 hafta dayanırsin herhalde zor ama en iyisi saklamak bir süre

Yarın saat 3 de randevumuz war bizimde inşallah bende duyarım kalp atışlarını
Miğde bulantısı için çok erken deilmi ya benimde çok miğdem bulanıo hatta bi kaç kere de kustum.

Arkadaslar merhaba,
Benim mide bulantim dun cok fazlaydi ama bugun cok yogun degildi. Bu normal bi durum mu? Mide bulantilari hergun ayni siddette olmali mi?

Daha önce 2 kaybım olduğundan sürekli riskli gruptasın diyordu zaten. Mutlaka görmeliydik dedi zaten %80 dediği için yıkıldım. Vajinal baktığı için net konuştu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…