Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim rahmim tersmis ya bebek kesesi alttan gözüktü ne zaman rahmim döner acaba alttan baktirmak hiç istemiyorum çok kasiliyorum...ilk kızıma hamileyken hiç alttan bakmamisti doktorum rahim tersliginide bu hamileligimde öğrendim

Ben alttan baktirdim canim sikinti olmuyor. Hissetmiyorsun bile. Hadi yaaa o da mi oluyormus

Hic sorma sabah basliyor bulanti uykum var uyuyamiyorum kussam rahatliycam kusamiyorumda kizimda hic yoktu gercekten cok zormus
Aynen cnm ya bende bugün o kadar kötü oldum ki hicbiseye bakmamaya çalıştım herşeyden tiksindim ki neyseki çıkarınca çok rahatladım cnm tuzlu çubuk limonlu çay bunlar beni biraz rahatlatıyor...gerçekten bulanti çok zor ya

Idrar testi istemismiydi cnm doktorun yanma varsa mutlaka ıdrar yolu enfeksiyonudur korkma bence bir ıdrar yolu testi yaptir toz şeklinde içecek vermişti bana doktorum
Hamileliğin ilk zamanında yapmıştı temiz çıkmıştı yaklaşık bi ay evvel ama inş öyledir kaşıntı vs. Gbi bi sorunum yok ayaklarim hiç isinmiyor hamilelgn ilk haftasından beri usuttum galba nettende baktim kötü bisey yazmiyor salı günü doktora randevum var iki gün daha sabretc

Yok cnm korkma büyük ihtimal usuttun ya da enfeksiyon oldu kaşıntı olmaması da iyi en azından mantar suphen yok...bol su iç ınş düzelir cnm

Başta ben de az utandim ama o oraya bakmadan direk yerlestirdi zaten ☺
Benimde üstümde çarşaf vardı...gözükmüyordu ama kasilmam olmazsa çok iyi olacak kasiliyorum malesef o yüzden ben sakin sakin kendime yerlestirdim saka gibi ya bir daha olsun istemiyorum ınş bu sefer karından gözükür randevum 1 şubatta

Napalim katlanacagiz. Onlar alışmış artik umursamiyorlar. Bende de küçük bi örtü vardi ☺

Rahim sertliği o kadar önemsenecek bisey degil benim tanidigimda vardı gayet rahat doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…