Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canimsinn sali gunu karindan duyabilirsin diye dusunuyorum tabi gec dollenme yoksa gerci 6 haftada duyan bir suru kisi var aklindan kotu seyleri cikar

Kizlar doktora gittigimde kalp atislarini duyarken ara ara duyup sonra duyamadim sonrasinda tekrar duydum ama gidip geliyo ses panikle yawas mi atiyor kalbi diye sordum yoo sen nefes aldiginda karninda hareket olusuyor o yuzden duyarken netlik kayboluyor o gayet iyi sen merak etme dedi doktor ben bunu duyar duymaz bir nefesimi tutusum var anlatamam sonra minicik mucizenin pit pit hizli atislarina sahit oldum agladim resmen simdi hayatimin odak noktasi o oldu hicbisey ondan onemli degil rabbim sagliklica kucagima almayi nasip eder. Allahim isteyen herkese aratmadan bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah

Ben 6+3 de karindan kalp atisini duydm şükür, inşallah sende duyarsin cnm

Kizlar hergun bir yumurta yememiz gerekiyormus.yiyebilen var miii bugun ancak yarim yiyebildimm
Can'ım günde 1 tan yumurta yememiz lazım evet ama ben hamileliğimi öğrenmeden önce yumurta kokusundan rahatsız oldum şimdi de duyunca midem bir tuhaf oluyor ama sabah kendimi zorlaya zorlaya yedim, üzerine kimyon serp biraz kokusunu alıyor hem de şişkinliğe iyi geliyor kimyon

Kızlar kalp atis gününe 3 gün kaldı Allahın izniyle çarşamba gidicem. Daha önce çok kanamliydi 2 kaybim vardı bebeklerimi kaybettiğinde. Bu kez çok şükür yok. Ama gün yaklaştıkça ya duyamazsam kalp atışı korkusu sardı bedenimi. İçimden atmak ustesemde bise dio gozumun önünde okuyom kalp atışını duymadık DİE.. Bu kez kanamam yok amma yinede atmama ihtimali varmı dua edin lütfen bukez bebeklerim beni bırakmasını..

Ayni korkular bendede vardi inan doktora gidecekken bile turlu aksilikler cikti gec kaldim randevuya dedim kesin bunda bisey var ama korktugum gibi olmadim o pitpitlari duyunca kafamda kurdugum herseyi unuttum sukurler olsun

Ayni korkular bendede vardi inan doktora gidecekken bile turlu aksilikler cikti gec kaldim randevuya dedim kesin bunda bisey var ama korktugum gibi olmadim o pitpitlari duyunca kafamda kurdugum herseyi unuttum sukurler olsun
Seninle günlerimiz aynı canım kaç gün oldu pitpitlari duyali

Annelik duygusundan oluyor o sanirsam bendede aynı duygular vardi kafamda kuruyorum ya duyamazsam diye sürekli hatta agliyorum esim kızıyor artk bebeğe zarar veriyosun farkında deglsin diyor

İyi düşün iyi olsun cnm Allah in izniyle duyacaksn inşallah..

Canim pozitif olmak için çabalıyorim hatta kanamam yok çok şükür duymadan için bi sebep yok diorum kendine de gözüme kalp atışı duymadım yazıları takılınca maalesef
Çok iyi anliyorum seni benim ilk hamileligim, tüp bebekle oldu, kalp atisini duyana kadar kafayi yemistm stresten, hatta doktor yatirinca kalpten gidecektm heyecandan duyulcak mi diye, çok şükür duyuldu rabbim sana da nasip etsin inşallah duymayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…