Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
C
Bende ilk öyle oldum ☺ olumsuz düşünme canım bende keseyi gorene kadar paniktim keseyi gordum smdi kalp atışını duysam diyorum ilk iki uç ay böyle geçiyormuş
Canim cumaa gunu ultrasnda adnexial alanda sivi izlendi diye yazlmis o korktyo beni daha dktora gostermdm bkalm ne dycek

Kaslma dglde boyle kramp gbi biq agri var di tam gobegmn altnda bes dkda bir grydu bu gn yok rahatm ama

Gunaydin eylül anneleri:) bu rüyalar hamilelikten mi ya, bende bi bende var saniyordm, bir gece de 20 çeşit rüya goruyorum ve sabah oldu mu hepsini en ayrintisina kadar hatirliyorum sonra da kuruyorum kafamda ne demek acaba bu rüyalar diye:))

Gunaydinn hanimlarrr :) ben bir dusugumden sonra hamileyim kontrollerimiz 4 gunde bir suruyor coraspin ve progestan kullaniyorum sali gunu doktorada sorucam ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum 1 saatlik ucak yolculugu sizce yapabilirmiyim 15 gun snra tekrar donus olucak siz olsaniz ne yapardiniz . doktoruma sorucam ama o 15 gunu muayeneyle gecirmek ister birazcik para gozuyle bakiyor sanirim hissettigim o

Hormonlardan oluyo malesef. Oglumda da james bond temali bol cinayetli hareketli capcanli ruyalar gorurdum bunda da gormeye basladim. Sakin yorumlamaya kalkmayin yetisemezsiniz zaten :)) benim bazilari bolum bolum bile oluyodu

Uyuyup uyanıp devam eden rüyalAr var evet. Nasıl heyecanlı uçuyorum düşüyorum daha neler neler hep bakıyorum rüya tabirine ama kafam daha da karışıyor

Cnm hayirli olsun, herkesin hamileliği farkli oluyor, ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim doktor transferden bir hafta sonra uçak yolculuğu yapabilirsiniz diyordu ama tabi her doktor ayni fikirde olmayabilir bir de 4 günde bir neden muayene var çok sık değil mi

Hormonlardan oluyo malesef. Oglumda da james bond temali bol cinayetli hareketli capcanli ruyalar gorurdum bunda da gormeye basladim. Sakin yorumlamaya kalkmayin yetisemezsiniz zaten :)) benim bazilari bolum bolum bile oluyodu
Çok güldüm.... Bir kendinimi bilirdim tuhaf rüyalar görüyorum diye....

Ben araba yolculuğunu daha sarsıcı buluyorum aslında ama mevzu basınçsa kabin basıncı kalkıştan öncede sonra aynı tutuluyor yinede en iyisini doktorun bilir canım...

Cok tesekkur ederiimm canim evet suan cok sık ilk dusugumden beri gittigim doktor bir ay klomen tedavusi uyguladi kalmadim ara verdik hamile kaldim suandada bebegin kalp atislarini duymadik hem o yuzden hemde biraz asagiya yerlesmis nasil buyudugunu gelisimini gozlemlemek icin 4 gunde bir dedi kalp atisini duyalim bebegi gorelim rutine donucez dedi

Ucak kisa sure diye dusunduk arabayla olsa 8 saat surucek yolculuk belkide dur kalk dinlenme yemek molasi derken 9 bile bulur ona dayanamam sanirim doktorunda az cok ne diyecegi belli gitmeyin o 15 gunu muayene ile gecirmemiz lazm falan filan

Kizlar hergun bir yumurta yememiz gerekiyormus.yiyebilen var miii bugun ancak yarim yiyebildimm

Bütün gece suçum olmayan bir cinayet için evime arama yapıldı rüyamda
Bu arada salı günü doktora gidiyorum kalp atışı için
Can'ım duyulmadı mı daha önce gittiğinde? 9 haftalık görünüyor, benim hesabima göre bende 9 haftaya girdim ama ultrasonda 7 hafta. Alttan muayene de kalp atışı görüldü ama duyulmadı. Ve yavaş atıyor iki haftadır. Benim de yarın randevum var tekrar.

Kizlar benim bir haftadir acayip belim agriyor ikiye ayrilacak gibi, bel agrsi için çok erken değil mi, benim gibi bel agrisi yasayan var mi aranzda?

Dostlar benimde midem felaket kusmuyorum ama midem kalkiyo icimde bir titreme var surekli uyumak istiyorum yemekten kalkiyorum iki dk sonra icim geciyo ac hissediyorum fakat bisey yiyesim yok birde bobreklerden kasiklara dogru cok kotu sancilarim oluyo arada
Bu belirtileri olan ve nasil gececegini bilen var mı??

Ben 6+3 iken gittim ve henüz erken 2 hafta sonra gel dedi bana doktor. Hatta ultrasona göre benimde 2-3 gün geriden geliyormuş.
Salı günü tam 2 hafta doluyor.
Bu haftalarda olması gerektiği gibi duyulurmuş.

Kızlar şey sorcam kalp atışı başladı ama mide bulantısı olurmuş genelde her gittiğimde doktor soruyo varmı diye ama yok herkeste olmazmış biliyorumda içime bi şüphe düştü
Ben bugün ilk mide bulantimi yaşadım sabah....ve aşırı istahsizlik devam ediyor herkesin bünyesi farklı merak etme...ben İlk hamileligimde toplasan 5 6 kere istifra etmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…