Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Istanbul avrupali kizlar ikili testi nerde yaptiracaksiniz ve ozelse fiyat biliyor musunuz?

Kanım hiç yok denilecek kadar az mide yanmasından dolayı doktorum kan ilaçlarında braktirdi evde battaniye üstümde sureklii mide bulantisindan fazla bisey yiyemiyorum maalesef
Bende kan iyi çıktı ama demir düşük çıktı...ama bir sekilde kan değerinin duzene girmesi gerek..başka kan ilacı dene olmazsa folik asit aliyor musun

Bende kan iyi çıktı ama demir düşük çıktı...ama bir sekilde kan değerinin duzene girmesi gerek..başka kan ilacı dene olmazsa folik asit aliyor musun
Cnm ben doktoruma demirim en son bakildiginda dusuktu bi bakabilirmiyiz dedim onlara 12. Hafta da bakiyoryz dedi yapmadi test, senin demirin kaç cikti

Folik asit alıyorum doktorumla salı günü konusacagim bana mide ilacı versin bi yandan kan ilacinada baslaym cnku çok baş dönmesi yaşıyorum evde isleri yapamicak duruma geldim sürekli yatiyorum bide progestan kullanıyorum o da sürekli uyku yapıyo iyice alt üst oldum yanı

Tam okuyamadım yazılanları bulantıdan bahsedilmiş çok şükür ben yine çok rahatım oğlumda da böyleydim hiç tiksinmem bulantım kusmam olmadı. Benim tek derdim büyüyen diyemiyorum devleşen göğüslerim artık emzirme bitene kadar böyleyim malesef. Ben 2 li testi yaptırmamayı düşünüyorum. Dr 1 ay sonra çağırdı testten bahsetmedi ama o zaman yaptırmak ister diye düşünüyorum.

Ben de yaptırmamayı düşünüyorum. İnş çok ısrar etmez doktorum.

11 ile 14 hafta canim ozelde cok pahali diyorlar devlet hastaneleri cok onceden randevu aliyor benim gittigim hastane 2 ay boyunca doluymus
Hadi ya ben de özelde yapmıştım ama hiç hatırlamıyorum fiyatı benim doktorum ya ikili yaptırmıştı ya da 3 lu...ikisini yapmaya gerek duymamisti

Anladım cnm geçmiş olsun...ınş düzelir en kısa zamanda 3 aydan sonra rahatlariz ınş

Kızlar idrarını yaparken yanma oluyor ve az evvel sarı akıntı geldi normalde akintim beyazdı bunun sebebi idrar yolları iltihabı olabilir mi yoksa korkmam mi gerek
Buyuk ihtimal idrar yollari enfeksuyonu tatlim aman ihmal etme bol su ic ayni sikintiyi bende yasadim ihmal edersen kanli idrara ceviriyor

Kizlar hergun bir yumurta yememiz gerekiyormus.yiyebilen var miii bugun ancak yarim yiyebildimm
Canim ben yemeyi bırak kokusunu alınca bile kendimden geçiyorum Midem ağzında geziyorum. Ne yesem Afedersin cikariyorum

Buyuk ihtimal idrar yollari enfeksuyonu tatlim aman ihmal etme bol su ic ayni sikintiyi bende yasadim ihmal edersen kanli idrara ceviriyor
Salı günü doktoruma gideceğim. Birde bebeğimin kalp atışını duymadık benim düşük riskim oluşabilir diye doktor alttan bakmak istemiyor o yüzden persembe gel dedi ama ben bu olaydan dolayı sali gideceğim kalp atışını da duymadgm için daha çok korkuyorum Allahtan sizler varsnz rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…