- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
inşallah canım,duanı eksit etme1882 ydi değerim. Hayırlısıyla görürsünüz inşAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım,duanı eksit etme1882 ydi değerim. Hayırlısıyla görürsünüz inşAllah
Canım benim rahimde sekil bozukluğu vardı.kalp şeklindeydi.laparoskopiyle düzelttim şeklini aynı doktorun yanında.görünürde hiçbir sıkıntı yok Allah ın nasıp etmesini bekliyoruz.anladım canım,rabbim her şeyin hayırlısını versin diyoruz ama yine de üzülüyoruz elde değil. Peki canım başka bir dr a gittin mi hiç? Ne bileyim yani bazılarının görmediği şeyi bir başkası görüyor. Benim eşimden kaynaklı sorun vardı rahim filmi çektirdim ben de de bir sorun varsa erkenden halledilsin diye tüpler açık hiçççç bir prüz yok denildi,hatta tüp bebeğe karar verecekken kaç tane dr a gittik filmlere bakanlar hep açık dedi ama son dr um sol tüpümdeki kapalılığı fark etti. Hatta biz de umudu kestik martta tüp bebek için randevu aldık ama gel gör ki rabbim hiç beklemediğimiz bir anda nasip etti. Rahim filmi çektirdin mi peki canım? Bak benim bir arkadaşım 3 kere düşük yaptı hem de kendisi dr,onda da pıhtılaşma,insülin direnci,haşimato falan ne ararsan var,sonra tüp düşünmeye başladılar rahim filmi çektirdiler ve çeken yer açık tüpler bir sorun yok derken başka bir dr rahimdeki şekil bozukluğunu fark etti,şimdilerde histeroskopi düşünüyor. Benim dr da bana demişti marttan önce gelin tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım diye.
İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, benim usg altında 12 mm yazıyor, sanırım kese boyutu oluyor. 20 mm de bebek görünür diyorlar ama bana 2,5 3 hafta sonra gel dedi doktorum, senin bir sonraki randevun ne zaman canım.4,5-5 haftalık kese çok küçük gününü söyleyemem dedi. Hatta ben 1-2 gün geç döllenmiş olsa doğum izni için işime gelir dedim. Adet tarihinle uyumlu görünüyo dedi. Bi dahaki randevuya inşAllah
Amin canım inşaallahN Nehculferadis çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla tekrar versin inşallah..çok yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri Allah hayırlısıyla sonuna kavuştursun hepimizi inşallah çok çok sağlık versin Rabbim.. benim miniğim de 1hafta daha küçük çıktı burdaki hesaplamaya göre geç yumurtlamış olabilirsin dedi doktor ve daha çok küçük 5.4mm bebişim 2 hatta 3 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi inş.büyür sağlıkla.. herkesinki insallah :)
Yok canim yaa burda kimsem yok.bir suru utu birikti ev temizlenecek yemek yapilacak benim yemek yemeye halim yok bunlari nasil yapacagim hic bilmiyorumAllah kolaylık versin canim. Yardım edebilecek birileri yok mu yakınında![]()
Canım şimdi gördüm yazını Allah yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun dualarım senınle.. inşallah mucızen bekletmez senı
Çok geçmiş olsun canm
kıyamam sana çok geçmiş olsun cnm
Cok gecmis olsun Allah sabir versin.en kisa zamanda saglikla hayirla evlat nasip etsin Rabbim sana
Kiyamam hazit alip yapsan mesela manti al hazir yap corbayida hazir corba yap tatliyida hazir alYok canim yaa burda kimsem yok.bir suru utu birikti ev temizlenecek yemek yapilacak benim yemek yemeye halim yok bunlari nasil yapacagim hic bilmiyorum![]()
Mrb kizlar.ben malesef dusurdum bebegimi.eylul annesi olamayacam.ama Allah hepinizin bebeklerini korusun.saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.
sata bakılırsa zaten 8 haftalık oluyorda zaten adet düzensizliğim var ona bakmıyorlar. bu cumartesi gideceğim hala duyamazsak kürtaj olacağım maalesefCanim sat kacti ve kalp atisi icin dr tekrar ne zaman cagirdi seni
canım hıc kanamam falan oldumu yoksa hersey normalkenmı kalp atısını duymadın acaba ? agrı durumun falan nasılsata bakılırsa zaten 8 haftalık oluyorda zaten adet düzensizliğim var ona bakmıyorlar. bu cumartesi gideceğim hala duyamazsak kürtaj olacağım maalesef![]()
geçmis olsun üzüldüm. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanada. bende sanırım kürtaj olacağım bu cumartesi belli olacak.
10 gün önce iki gün kahverengi lekelenme gelmisti sadece sabah. sonrasında hiç birsey olmadı. yani beni sıkıntıya sokan 1 ay önce kesenin görünmesi. yolk kesesi 10 gün önce yoktu gecen cumartesi onu gördü tek umut o.canım hıc kanamam falan oldumu yoksa hersey normalkenmı kalp atısını duymadın acaba ? agrı durumun falan nasıl
hımm anladım canım senın geriden gelen bı gebeliğin oldugu ıcın kalp atısıda uzun surebılır hakkında hayırlısı ınsallah mucızen senınle olur annesı.. benımde kalp atısı gunu yaklastıkca stres oldumda merak ettım10 gün önce iki gün kahverengi lekelenme gelmisti sadece sabah. sonrasında hiç birsey olmadı. yani beni sıkıntıya sokan 1 ay önce kesenin görünmesi. yolk kesesi 10 gün önce yoktu gecen cumartesi onu gördü tek umut o.