Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm nasıl yani anlamadım doktor sana ne dedi ultrasyon a girdin mi

Canım benim değerim artıyor ama iki katına katlamıyor. Daha doğru bir katlıyor, bir katlamıyor. Böyle düzensiz ilerliyor. İlk başta ilk gittiğim doktor foliki pregestronu filan bırak düşsün dedi, keseyi göremedi. Ben ertesi gün şimdiki doktoruma gittim. o gördü, çok ilginç bir noktaya tutunmuş dedi. Bulunduğu yerden dolayı dış gebelik ihtimalini de %100 ekarte edemedi. 4 gün sonra tekrar gittiğimde kese büyümüştü, karından da göründü. yolk sac da vardı. 6+0 olduğum için henüz kalp atışı yoktu. İşte o yüzden yarın çok kritik. kalp atışı varsa sorun yok, ama yoksa gelişmeyen gebelik olabilirmiş.

yüzük olayı hrkesde doğru gösteriyo gibi kızlar deneyin istersenizz alyansınıza ip baglayıp elinizin üstünde sabit tutuyorsun yüzük daire çiziyorsa erkek dümdüz gidip geliyorsa kız oluyo :)

Cnm kanaman yoksa herşey yolunda dir .o annesini birakmiyacak seninle olacak .bazıları kalp atışını geç duyuyor aklına olumsuz birsey getirme

sağol kuzum,vallahi içimi rahatlatıyorsunuz allah razı olsun,zaman geçmiyor,pazartesi dr a gideceğiz inşallah ben de pazartesi iyi haberler vereceğim sizlere.

Bu belirtilere göre ve hislerim de doğruysa erkek :) Ama inan hiç fark etmiyor, hiç de merak etmiyorum şu an. Tahmin edebileceğiniz gibi tek merakım büyüdü mü, kalp atışları var mı?

günaydın güzel anniş adayları

benim 3 gündür mide bulantılarım sabah akşam çok fena oldu napıcam bilmiyorum dün ilk defa afedersin ağzıma geldi ( BUGÜNLERİ YAŞATAN RABBİME HAMD OLSUN ) napıcam bölee ... bişe yesem bi türlü yemesem bi türlü... İnşallah bebişkolorım büyüyordur bır sanrakı randevumuzun şubattın 17si ..

Cnm kanaman yoksa herşey yolunda dir .o annesini birakmiyacak seninle olacak .bazıları kalp atışını geç duyuyor aklına olumsuz birsey getirme

inşallah canım. Son regle göre yarın 7+3 oluyor. Rabbim o mucize sesi duymayı nasip etse yarın da, 2 haftadır yaşadığım şu bilinmezlik mutluluğa dönüşse.

Rüyanizda gördünüz mü
ben hamileliğimi öğrendiğim 3.gün rüyada bir erkek bebeği emziriyordum yatağımda,maşallah göğüslerimden süt fışkırıyordu. Sonra bebekte çiçek çıkıyor dr a götürüyoruz ismini soruyorlar ki isim koymadığımızı fark ediyoruz,eşime dönüp diyorum ki yağız olsun,eşimde diyor güzel isim,diyorum kıza da erva koyalım. sonra da uyandım. Kızım olursa erva erkek olursa yağız derdim,bakalım pazartesi netleşecek benim durumum inşallah tek kese mi iki tane mi yoksa kanama alanı devam ediyor mu.

Dr ultrasonun sesi bozukmus ses duyamadik o yuzden. Mutlaka idara sıkışık git yoksa net gorunemiyo. Alttan muayene oldum ben karindan 10gun bekleyemem dedim oyle bakinca da kalbine kadar gorduk. Darisi basina usg fotosu var

doktorum bende de küçük bir kanama alanı gördü korkma ikizlerd eolur rahimdeki damarları kullanıyorlar dedi. progeston ıyı gelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…