Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba eylul anneleri bende araniza geldim 6 haftalik hamileyim benimde cok az bulantim var , benim sol kasigimda pit pit arada sanki kas cekmesi gibi bisey oluyo sizlerdede oluyomu merak ettim
Merhaba hayırlı olsun sen de hoşgeldin canım günlerimiz aynıymış :) bende de var gaz ve şişkinlikte beraberinde hatta

Kızlar benimde nerdeyse 1haftadır agzımda acı bir tat var çok rahatsız ediyor beni sizlerde varmı böyle birsey

Zaman ne çabuk geçiyor kızlar .eskiden kadinlar kulubu ndeki hamileleri görünce acaba birgün bende hamile olup buraya yazacak miyim diye düşünürdüm .hiç ummadığım zamanda aklıma gelmedigi anda hamile oldum .nasıl olsa hamile olmam 2 kere tup bebek yaptım olmadı,kendiliğinden hamile kalmam derken Rabbim ummadığım anda nasip etti.bence hersey kader kısmet. Önce Allah'ın istemesi lazım bunu daha iyi anladım ...

Canım benim ilk çocugum erkek bende hiç bulantı olmadı çok güzelleştim ama süt et falanda hic canım istemedi çok istahsızdım baskada hatırlamıyorum karnım çok kücüktü bunda pantolonlarim olmuyr hafta sonu acil pantolon almam lazım yüzümü sivilceler bastı çok hafif bulantım var cok degil simdiden her yerimden kilo aldım tek gögsüm benim herzaman digerinden biraz büyüktür bakalım ne olucak ama icime dogan buda erkek

Rabbim yeterki ol desin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…