Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynen bende öyleyim pantolonlarım olmuyor şimdiden

Aynen bel kısımları olmuyor sıkıyor.
Hayır şimdiden birşeyde almak istemiyorum, 3 ay sonra havalar ısınacak elbise şort moduna gireceğim
Düğmeyi açık bırakıp, üstüne uzun şeyler giyiyorum artık

Hepinizin bulantıları var ya hay allah o haftalarda görülüyor demekki, benim şuan sadece aşırı şişkinlik var 8.haftada mı başladı hepinizin arkadaşlar olacak diye birşey yok gerçi
Aman bulantiya ozenme oglumda 5ay mahvoldum icim disima cikti serumlarla durdum. Bunda bende de cok bulanti yok arada ogurme oluyo acikinca bulaniyo genelde. Oyyk demeden doguranlar var oyle olalim insallah

canım sürmesem bi de havalar soğuk ya kanıyor ince ince çizgiler halinde. Doktora yarın sorayım bari.
canım ben kilolu hamile kaldım zaten aldığım kilo yüzünden belimin yanında fafif çatlağım vardı. Baştan önlem alayım yırtıklara diye kendime krem ve yağ aldım şimdiden,henüz krem değil ama yağ sürüyorum bio il. Benim ellerime o kadar iyi geldi ki,normalde günde 20 kere krem sürerim ellerim kuruyor diye ama bu yağdan sonra pek krem ihtiyacı duymuyorum. Senin de bebişler ikiz,kreme yağa falan başlasana

Olumlu düşün olumlu olsun tatlimmm

Aman bulantiya ozenme oglumda 5ay mahvoldum icim disima cikti serumlarla durdum. Bunda bende de cok bulanti yok arada ogurme oluyo acikinca bulaniyo genelde. Oyyk demeden doguranlar var oyle olalim insallah
ben galiba o dediğinden olacağım canım,ne bulantım var ne de kusmam maşallah.

bio oil i deniyim o zaman ben de :) benşm bebişler ikiz değil dedi doktor canım ama sana Allah söyletmiş olmasın :)

Kızlar ev işini nasıl yapiyorsunuz sürekli evde dinleniyor musunuz yoksa hareket halinde misiniz

Olumlu düşün olumlu olsun tatlimmm
olumlu düşünüyorum canım elimden ve beynimden geldiğince allah korusun kötü bir şey olsaydı kanama falan olurdu zaten ama çok şükür lekelenme kanama yok. İnşallah ikinci bir kesedir ve biz 1 senedir verdiğimiz uğraşların karşılığını çitfe mutlulukla atlatırız.

Insallah allah kimin kalbin de ne dileği varsa onu versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ay hiç özenirmiyim zaten midemde ne ararsanız var reflü ülser falan aklım çıkıyor bulanacak diye inşallah böyle devam eder

Kızlar ev işini nasıl yapiyorsunuz sürekli evde dinleniyor musunuz yoksa hareket halinde misiniz
canım ben zaten çalışıyorum gün içerisinde pek fazla hareket etmiyorum,akşam eve gidince de genelde uzanmayı tercih ediyorum,eşim sağolsun yapılacak şeylere yardımcı oluyor çoğunu da o yapıyor şimdilik,şu kanama alanı mı yoksa 2.kese mi diye durumumuz netleşsin ona göre rutin işlerime devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…