Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm bende raki beyazı gibi akıntı oluyor ama kasintim yok . kasiklarimda da hafif hafif sanki adet olacakmisim gibi agri oluyor ama çok hafif rahatsız edecek düzeyde değil

Kızlar ev işini nasıl yapiyorsunuz sürekli evde dinleniyor musunuz yoksa hareket halinde misiniz
Cnm benim esim sağolsun evi süpürüyor...ben ortalığı falan topluyorum..sabahları mide bulantim olduğu için esim kahvaltı hazırlıyor bazen bulaşık makinesi yerleştirio.. Camasir yikadigimda sepeti balkona cikario ben seriyorum o şekilde yani işbirliği halindeyiz. Kendimi çok yormuyorum

Bende anama kaçtım sağolsun bana bakıyor :)eşimde is yerinde kalıyor

Yanlis anlamis olabilirim bu olayi simdi ultrasona baktim kese tam ortada sayilir bebek kesenin tam solunda sanirim ogrenmek icin suan erken
canım ultrason kağıdıyla anlasılmaz sanırım doktor bakarken ultrason aletini hangi tarafına bastırarak bakıyor o şekilde anlasılıyormuş

Kızlar ev işini nasıl yapiyorsunuz sürekli evde dinleniyor musunuz yoksa hareket halinde misiniz

Ev işlerini hafiflettim ben, zaten yardımcı geliyor. Ama çalışınca pek dinlenme şansım olmuyor. Sabahın köründe çıkıp akşam 8 de eve dönüyorum. Bir de buna İstanbul' da yaşayıp her gün köprü trafiği eklersen pek dinlendiğim söylenemez. Ama ağır kaldırmıyorum, uzanmıyorum filan.

Dikkat et cnm benim bol su için diyorlar birde

Gunaydın Hanımlar birşeyi çok merak ediorum yerleşme kanı oldu mu sizlerde kaçıncı haftada oldu ?
Bende hiç olmadı tabi herkesin bünyesi farklı kimi olur kimi olmaz kimi az kimi çok olur felan. Ben kızımda hatırlamıyorum bu gebeligimdede olmadı hiç.

Düşük yaptığımda ilk kanda hep kendimi acaba tutunma kanımı diye boşa oyalamisim aklıma geldi..

Kizim Saga yapisik ti ultrasyonda; ) simdiki de solda sanirim bakalim ne olucak

Evet cnm ağır kaldırma yükseğe çok uzanma kimyasal madde pek kullanma camasir suyu falan...

Benimde ilk gebeliğimde olmustu kucağıma alamadım. Ama bu gebeliğimde henüz oyle birsey olmadi. 7+2 olduk daha olur mu bilmiyorum ama herkesin bünyeysen göre değişiyor sanirim birde dikkat ediyorsak da olmayabilir ben pek yerimden kalkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…