canlarım dünden beri kasığımda adet olacakmışım gibi ağrım vardı,dr uma yazdım what shaptan. ayrıca hafif akıntım ve kaşıntım olduğunu da söyledim.Ağrın normal sonuçta hamilesin ve vücut kendini adapte etme sürecinde dedi,eğer aşırı ağrın olursa progastan iğne al yaptır ve bana haber ver dedi,kaşıntı ve akıntı için de vagihex vaginal tablet al geceleri dedi. Benim gibi sancısı olan ya da akıntı kaşıntısı olan arkadaşlara duyurulur yani bunlar normal.
Cnm bende raki beyazı gibi akıntı oluyor ama kasintim yok . kasiklarimda da hafif hafif sanki adet olacakmisim gibi agri oluyor ama çok hafif rahatsız edecek düzeyde değil
Cnm benim esim sağolsun evi süpürüyor...ben ortalığı falan topluyorum..sabahları mide bulantim olduğu için esim kahvaltı hazırlıyor bazen bulaşık makinesi yerleştirio.. Camasir yikadigimda sepeti balkona cikario ben seriyorum o şekilde yani işbirliği halindeyiz. Kendimi çok yormuyorum
Cnm benim esim sağolsun evi süpürüyor...ben ortalığı falan topluyorum..sabahları mide bulantim olduğu için esim kahvaltı hazırlıyor bazen bulaşık makinesi yerleştirio.. Camasir yikadigimda sepeti balkona cikario ben seriyorum o şekilde yani işbirliği halindeyiz. Kendimi çok yormuyorum
Ev işlerini hafiflettim ben, zaten yardımcı geliyor. Ama çalışınca pek dinlenme şansım olmuyor. Sabahın köründe çıkıp akşam 8 de eve dönüyorum. Bir de buna İstanbul' da yaşayıp her gün köprü trafiği eklersen pek dinlendiğim söylenemez. Ama ağır kaldırmıyorum, uzanmıyorum filan.
Ev işlerini hafiflettim ben, zaten yardımcı geliyor. Ama çalışınca pek dinlenme şansım olmuyor. Sabahın köründe çıkıp akşam 8 de eve dönüyorum. Bir de buna İstanbul' da yaşayıp her gün köprü trafiği eklersen pek dinlendiğim söylenemez. Ama ağır kaldırmıyorum, uzanmıyorum filan.
Gunaydın Hanımlar birşeyi çok merak ediorum yerleşme kanı oldu mu sizlerde kaçıncı haftada oldu ? Bende hiç olmadı tabi herkesin bünyesi farklı kimi olur kimi olmaz kimi az kimi çok olur felan. Ben kızımda hatırlamıyorum bu gebeligimdede olmadı hiç. Düşük yaptığımda ilk kanda hep kendimi acaba tutunma kanımı diye boşa oyalamisim aklıma geldi..
Günaydın kızlaarr... şu cinsiyet olayında bildiğim birşey var ki o da şudur. Doktor ultrasonla baktığında hangi tarafınıza baktıysa ona göre bir tahmin yürütebilirsiniz. Annem hep sağda olursa erkek solda olursa kız derdi. geçen gün arkadaşımın bebeği de soldaydı cinsiyet öğrenmeye gittiler ilk gittiğinde bebek bacak bacak üstüne atıp poposunu dönmüştü göremediler dün gittiğinde kız dedi . bu arada benim bebiş sağda
Gunaydın Hanımlar birşeyi çok merak ediorum yerleşme kanı oldu mu sizlerde kaçıncı haftada oldu ? Bende hiç olmadı tabi herkesin bünyesi farklı kimi olur kimi olmaz kimi az kimi çok olur felan. Ben kızımda hatırlamıyorum bu gebeligimdede olmadı hiç. Düşük yaptığımda ilk kanda hep kendimi acaba tutunma kanımı diye boşa oyalamisim aklıma geldi..
Benimde ilk gebeliğimde olmustu kucağıma alamadım. Ama bu gebeliğimde henüz oyle birsey olmadi. 7+2 olduk daha olur mu bilmiyorum ama herkesin bünyeysen göre değişiyor sanirim birde dikkat ediyorsak da olmayabilir ben pek yerimden kalkmıyorum