Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inan
Bir nedeni olmalı bu kayıpların canım, iyi bir doktora falan gitsen keşke.
Allahım tez zamada seni hayırlı evlat sahibi yapar İnşallah canım, Allaha emanet ol.
Dün gebe olduğumu öğrendim. 6,5 aylık aylık bir oğlum var. Geçen temmuz ayında doğum yaptım ve 5 eylülde ilk, 7 ekimde 2. Ve 10 kasımda 3. Adetimi gördüm. Tam düzenlendim derken aralık ayında adet olmadım. Kanda gebelik de çıkmadı . Fakat bu ay da adet olmayınca dün beta hcg baktırdım. Ve sonuç 38.000 !!! Yani gebeyim. Çok şaşkınım. Düzensiz olduğum için ne Zaman gebe kaldım bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Değerim çok yüksek geldi bana. Sizce bir sorun mu var? Sizin değerleriniz nasıl?
Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Arkadasim cok gecmis olsun, en kisa zamanda hayirli bir hamilelik hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim sana. 3 ay sonra tekrar guzel bir haberle bizi de senlendir insallah. Bir anda mi dustu parca canim agrin sizin olmadi mi ?
Kizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye
Kizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye
Kızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Kızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Ben de eylül annesiyiimm Allah'ın izniyleee Tüp Bebek Tedavisi 1.denemede tuttu çok şükür.. Sizin de kasıklarınızda batmalar oluyo mu hâlâ? Her an adet olacakmışım gibi belim,karnım ağrıyo.. Normal midir ?
Ben de eylül annesiyiimm Allah'ın izniyleee Tüp Bebek Tedavisi 1.denemede tuttu çok şükür.. Sizin de kasıklarınızda batmalar oluyo mu hâlâ? Her an adet olacakmışım gibi belim,karnım ağrıyo.. Normal midir ?
günaydın kızlarr mutlu haftalar olur inşallah arkadaşlardan kaybı olan varmış Allahım yakın zamanda yüzünü güldürür inşş bizimkileri de bize bağışlar inşallahh ben cts gittim doktora 8mm olmuş minnağım herşey yolunda şükür 2 hafta sonraya randevu verdi ama ben grip başlangıcındaym sanırım ıhlamur içsem zarar verirmi kızlar doktora sormayı unuttum.burun tıkanıklığı deniz suyu dedii boğaz için pastil olur sadece dio ama
seninle aynı tarihimiz hayırlı olsun hamileliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
bende 2.tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür herşey yolunda şuanlık senin nasıl gidiyor merak ettim son adet tarihin ve transfer günün ne zaman :) şikayetlerine gelince benim arada oluyor batmam genelde ani hareket edince falan bide ayakta biraz fazla durunca kasıklarımda ağrı oluyor uzanıyorum hemen geçiyor dinlenince
Kızlar ben doktora gittiğimde bebeğim hep 3 gün önde göründü. Doktor bu sorun değil erken döllenme olmuş dedi ve 6+1 kalp atışlarını hem gördük hemde duyduk. 5+5 den itibaren de mide bulantılarım başlamıştı çünkü beta hcg değerim haftamdan yüksekti. 6+3 den itibaren de bulantılarım kesildi sadece sabahları oluyor onun dışında yemeklerden tiksinmem ve baş dönmem devam ediyor ama rahatlıkla meyve ve kokmayan şeyleri yiyebiliyorum. Mide bulantılarım varken su bile içemiyordum. Korkuyorum acaba bulantılarım yeniden başlar mı diye, benim gibi olan var mı
günaydın kızlarr mutlu haftalar olur inşallah arkadaşlardan kaybı olan varmış Allahım yakın zamanda yüzünü güldürür inşş bizimkileri de bize bağışlar inşallahh ben cts gittim doktora 8mm olmuş minnağım herşey yolunda şükür 2 hafta sonraya randevu verdi ama ben grip başlangıcındaym sanırım ıhlamur içsem zarar verirmi kızlar doktora sormayı unuttum.burun tıkanıklığı deniz suyu dedii boğaz için pastil olur sadece dio ama
bol bol c vitamini tüket çok şükür bu şekilde bir çok kez gribin eşiğinden döndüm ben portakal mandalina limon arada nar da ekleyip sıkma olarak içiyorum eğer onlar yoksa sadece limon bile iyi geliyor hafta sonu kötüydüm grip oldum olucak gibiydim hemen limon sıktırdım içtim şuan iyiyim şükür sana da tavsiye ederim günde 1 bardak yetiyor
Canım kendini sakinleştirmeye çalış, bebeğini düşünerek kalp atışlarını hatırlayarak daha rahat olmayı hedefle. İnan ben de aynı şekildeyim, bir de bu ara işler yoğun ve hiç sevmediğim bir adam var burada bir kaşık su da boğmak istiyorum. Cuma akşamı yine delirtti beni ve lekelenmem oldu. Bebişimiz her şeyden önemli, o yüzden işler bitmez gıcık insanlar da hep var diye düşünüp umursamamaya çalışalım.
canım katı meyve sıkacağı edin hemen mümkünse. Ben Hamile kaldığım ay ve önceki ay 5 portakal 1 greyfurt 1 yeşil elmayı sıkıp sabah akşam bir bardak içtim. çok şükür ne eşim nede ben grip olmadık. ortalıkta hastalık kol geziyor hemde hasta olmayan yok. Bunları sıkamadığım zamanlarda mutlaka 1 yada 2 tane kivi yedim. 1 Tane kivi günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılıyor. bende kiviyi çok severim. He bir de ben 7 ay kanamalı sistit yaşadım kurtulmam cok zor oldu. araştırmalarım sonucu Solgar' ın Cranberry diye bir vitamini var C vitamini ağırlıklı. Size altın bir bilgi vereyim asla unutmayın bunu. Kanamalı sistit yaşadığım sürece 6 tane ürologa gittim. Sistografi bile çektirdim. Bir üroloji profesöru bana dedi ki C vitamini Asidiktir. Gece yatmadan önce en az 100 mg C vitamini ihtiva eden bir hap alırsan sabaha kadar mesanede kalır ve orda bakteri üremesini engeller. İşte bundan sonra Cranberry ' yi aldım 10 15 tane falan içtim ondan özellikle gece yatmadan. Şuan çok iyiyim şükürler olsun. Cranberry türkçede karşılığı olmayan bir meyve Kırmızı ayı üzümü gibi bir anlama geliyor. Hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonu ve sistit bizim için risk. Bol bol C vitamini alın...