Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Hayırlı olsun Can'ım. Bence üzerine görmüşsün sen ondan kan değerin böyle çıkmıştır. Dr a git ilk fırsatta benceMerhaba Arkadaşlar;
Dün gebe olduğumu öğrendim. 6,5 aylık aylık bir oğlum var. Geçen temmuz ayında doğum yaptım ve 5 eylülde ilk, 7 ekimde 2. Ve 10 kasımda 3. Adetimi gördüm. Tam düzenlendim derken aralık ayında adet olmadım. Kanda gebelik de çıkmadı . Fakat bu ay da adet olmayınca dün beta hcg baktırdım. Ve sonuç 38.000 !!! Yani gebeyim. Çok şaşkınım. Düzensiz olduğum için ne Zaman gebe kaldım bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Değerim çok yüksek geldi bana. Sizce bir sorun mu var? Sizin değerleriniz nasıl?
Arkadasim cok gecmis olsun, en kisa zamanda hayirli bir hamilelik hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim sana. 3 ay sonra tekrar guzel bir haberle bizi de senlendir insallah. Bir anda mi dustu parca canim agrin sizin olmadi mi ?Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Ben de cok agresifim normal mi acabaKizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye
Lütfen gönlünü ferah tut, bol bol inşirah suresini ve Yasin oku. Rabbim sana en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Masallah canimKızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Canım gözün aydın. o minicik kıpırtıyı görmek insana dünyaları bahşediyor resmen. En kısa zamanda gümbür gümbür duyarsın inşallahKızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Gözün aydın caniiim çok sevindim. Darısı yarın benim basimaaKızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Ben de eylül annesiyiimm Allah'ın izniyleeeTüp Bebek Tedavisi 1.denemede tuttu çok şükür.. Sizin de kasıklarınızda batmalar oluyo mu hâlâ? Her an adet olacakmışım gibi belim,karnım ağrıyo.. Normal midir ?
Kizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye
Kızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Ben de eylül annesiyiimm Allah'ın izniyleeeTüp Bebek Tedavisi 1.denemede tuttu çok şükür.. Sizin de kasıklarınızda batmalar oluyo mu hâlâ? Her an adet olacakmışım gibi belim,karnım ağrıyo.. Normal midir ?
günaydın kızlarr mutlu haftalar olur inşallah arkadaşlardan kaybı olan varmış Allahım yakın zamanda yüzünü güldürür inşş bizimkileri de bize bağışlar inşallahhben cts gittim doktora 8mm olmuş minnağım herşey yolunda şükür 2 hafta sonraya randevu verdi ama ben grip başlangıcındaym sanırım ıhlamur içsem zarar verirmi kızlar doktora sormayı unuttum.burun tıkanıklığı deniz suyu dedii boğaz için pastil olur sadece dio ama
Kizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye
canım katı meyve sıkacağı edin hemen mümkünse. Ben Hamile kaldığım ay ve önceki ay 5 portakal 1 greyfurt 1 yeşil elmayı sıkıp sabah akşam bir bardak içtim. çok şükür ne eşim nede ben grip olmadık. ortalıkta hastalık kol geziyor hemde hasta olmayan yok. Bunları sıkamadığım zamanlarda mutlaka 1 yada 2 tane kivi yedim. 1 Tane kivi günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılıyor. bende kiviyi çok severim.günaydın kızlarr mutlu haftalar olur inşallah arkadaşlardan kaybı olan varmış Allahım yakın zamanda yüzünü güldürür inşş bizimkileri de bize bağışlar inşallahhben cts gittim doktora 8mm olmuş minnağım herşey yolunda şükür 2 hafta sonraya randevu verdi ama ben grip başlangıcındaym sanırım ıhlamur içsem zarar verirmi kızlar doktora sormayı unuttum.burun tıkanıklığı deniz suyu dedii boğaz için pastil olur sadece dio ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?