evet doğal yollardan daha iyi oluyor mandalina portakal var yanımda onu yerim dedim. bide buarada doktoruma kan pıhtılaşmasından bahsettim hani sorunum yok ama arkadaşımın başına geldi bunun bir testi vs varmı diye oda direk coraspirine başlattı progestan hapı verdi bide szce sakıncası olurmu hani oyle bir problemim yoksa ilaçlar ters etki yaparmı aranızda kullanan varmıbol bol c vitamini tüket çok şükür bu şekilde bir çok kez gribin eşiğinden döndüm ben portakal mandalina limon arada nar da ekleyip sıkma olarak içiyorum eğer onlar yoksa sadece limon bile iyi geliyor hafta sonu kötüydüm grip oldum olucak gibiydim hemen limon sıktırdım içtim şuan iyiyim şükür sana da tavsiye ederim günde 1 bardak yetiyor
Kızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım mutlaka alıcam c vitaminine çok ihtiyacım varr bünyem zayıf hemen hasta oluyorummmcanım katı meyve sıkacağı edin hemen mümkünse. Ben Hamile kaldığım ay ve önceki ay 5 portakal 1 greyfurt 1 yeşil elmayı sıkıp sabah akşam bir bardak içtim. çok şükür ne eşim nede ben grip olmadık. ortalıkta hastalık kol geziyor hemde hasta olmayan yok. Bunları sıkamadığım zamanlarda mutlaka 1 yada 2 tane kivi yedim. 1 Tane kivi günlük C vitamini ihtiyacının tamamını karşılıyor. bende kiviyi çok severim.He bir de ben 7 ay kanamalı sistit yaşadım kurtulmam cok zor oldu. araştırmalarım sonucu Solgar' ın Cranberry diye bir vitamini var C vitamini ağırlıklı. Size altın bir bilgi vereyim asla unutmayın bunu. Kanamalı sistit yaşadığım sürece 6 tane ürologa gittim. Sistografi bile çektirdim. Bir üroloji profesöru bana dedi ki C vitamini Asidiktir. Gece yatmadan önce en az 100 mg C vitamini ihtiva eden bir hap alırsan sabaha kadar mesanede kalır ve orda bakteri üremesini engeller. İşte bundan sonra Cranberry ' yi aldım 10 15 tane falan içtim ondan özellikle gece yatmadan. Şuan çok iyiyim şükürler olsun. Cranberry türkçede karşılığı olmayan bir meyve Kırmızı ayı üzümü gibi bir anlama geliyor. Hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonu ve sistit bizim için risk. Bol bol C vitamini alın...
evet doğal yollardan daha iyi oluyor mandalina portakal var yanımda onu yerim dedim. bide buarada doktoruma kan pıhtılaşmasından bahsettim hani sorunum yok ama arkadaşımın başına geldi bunun bir testi vs varmı diye oda direk coraspirine başlattı progestan hapı verdi bide szce sakıncası olurmu hani oyle bir problemim yoksa ilaçlar ters etki yaparmı aranızda kullanan varmı
Canım geçmiş olsun bende gebeliğimi öğrendiğim gün Grip oldum sadece minoset kullandım doktora gitmedim verilen ilaçların çoğu c grubu ilaçlar ve ne yazıkki bebeğe zarar oranı bilinmiyor. Ben bademcik ve boğaz yarası için zencefil bal karabiber karışımı aldım her gece. ayrıca ballı süt, nane limon karanfil çayı,turşu suyu,tavuk çorbası, mercimek çorbası tavsiyem asla öğün atlama, sarımsağı unuttum hergün diş fırçaladıktan sonra bir diş sarımsağı çiğnemek antibiyotik yerine geçiyor inşallah çabucak toparlarsıngünaydın kızlarr mutlu haftalar olur inşallah arkadaşlardan kaybı olan varmış Allahım yakın zamanda yüzünü güldürür inşş bizimkileri de bize bağışlar inşallahhben cts gittim doktora 8mm olmuş minnağım herşey yolunda şükür 2 hafta sonraya randevu verdi ama ben grip başlangıcındaym sanırım ıhlamur içsem zarar verirmi kızlar doktora sormayı unuttum.burun tıkanıklığı deniz suyu dedii boğaz için pastil olur sadece dio ama
inşallah hemen toparlarsın canım geçmiş olsunverdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım mutlaka alıcam c vitaminine çok ihtiyacım varr bünyem zayıf hemen hasta oluyorummm
Canım gözün aydın,maşallah, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah, seninle tahmini doğum günümüz aynı biliyorsun, perşembe günki kontrolümüzde karından usgde 13 mm kese boyutu, 5+2 günlük çıktı. Geç döllenme dedi iki farklı doktor da. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevumuz var. Hiç bulantım yoktu, dünden beri çok arttı, sen ne durumdasın, bulantıların var mı, dişlerimi fırçalayamadım sabah öğürmektenKızlar gördüm kalp atışlarını ama duymadım....6 hafta 5 günlük kese boyutum 2 cm ... Çok şükür herse yolunda pitir pitir atıyordu ultrasyonda sanki göz kirpar gibi....sesi de belli belirsiz geldi ama 2 hafta sonra gidecem duyulur dedi sesi...karından baktı doktor..
Ben rubella ve cmvyi devlet hastanesinde yaptırdım. Toxoplasmayı ne kadar ısrar ettiysem de yazdıramadım. Onu özelde 100tlye yaptırdım.Merhaba herkese ;
Sabah tahliller için aile hekimine gittim kan alındı.fakat toxoplazma,rubella,cmv testlerini aile hekimi yapmadığını söylemişti doktorum.o yüzden bunlar için özel hastaneye gittim.600 tl fiyat çıkardılar indirimli 350 tl dediler.aranızda bunları yaptıran var mı? Fiyatlar hep bu şekilde mi?
Kızım da ki hamileliğim de bir tanıdığımız yapmıştı bu testleri bana ve ücret ödememiştim, şimdi şehir değişikliğinden ulaşmam imkansız o kişiye
Çok teşekkür ederim canım,ohh içime su serptin.Normal diyosun yani..Hayılı olsun canım, bendede hala karın ağrısı ve kahverengi lekelenmeler oluyor, demin sağlık ocağından hemşire hanım ile konuştum normal dedi.
Endişe benim göbek adımhormonlar dengesizlesince biz de dengesizlesiyoruz. ben de asiri hassas oldum yahuu
gozun aydin canim coook sevindim. duyarsin da insallaj iki hafta sonra :)
hayrli olsun bebisin. saglikla kucagina almak nasib olsun. agrilar sizilar hep oluyor endisesiz rahat bi hamileleik gecirmeye calis :)
Aa kader arkadaşımı buldumseninle aynı tarihimiz hayırlı olsun hamileliğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
bende 2.tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür herşey yolunda şuanlık senin nasıl gidiyor merak ettim son adet tarihin ve transfer günün ne zaman :) şikayetlerine gelince benim arada oluyor batmam genelde ani hareket edince falan bide ayakta biraz fazla durunca kasıklarımda ağrı oluyor uzanıyorum hemen geçiyor dinlenince
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinBen rubella ve cmvyi devlet hastanesinde yaptırdım. Toxoplasmayı ne kadar ısrar ettiysem de yazdıramadım. Onu özelde 100tlye yaptırdım.
Çok teşekkür ederim canım,ohh içime su serptin.Normal diyosun yani..
Endişe benim göbek adıminşallah asgariye çekip rahat geçirebilirim şu 9 ayı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah
Aa kader arkadaşımı buldumsenin de hayırlı olsun canım,inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..Benim 18 aralık SAT,transfer de 30 Aralık. Hesaplara göre hemen tutunmuş. Evet benim de aynen azcık ayakta kalayım,belim acaip ağrıyo.ama uzaninca bişicik kalmıyo.Peki senin de akıntın var mı ? Crinone jel verdiler bana,düşüğü önlemek içinmiş. Sanırım ondan çok akıntım var.
canım ben 6+1 de duydum ama ultrasonda 6+4 görünüyordu erken döllenmeMerhaba arkadaşlar
Çok şükür bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Eylül annesi olucam nasipse.Bugün 7 haftalık olduk.perşembe günü inş kalp atışı için kontrolüm var. Biraz tedirginim inş herşey yolunda gider. Kalp atışını duyan var mı aranızda?hangi haftada duydunuz?
Evet randevu şart. Açlık gerekmiyor bu testler için.Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için
Devlet hastanesine bu yaptırdıkların için randevu almak gerekiyor mu?
Bir de aç karına mı gitmek gerekir?
Toxoplazma ve rubellaya Bağışıklığınız varsa tekrar yaptırmanıza gerek yok diye biliyorum. Ben araştırma hastanesinde yaptırdım. Kadın doğum yapmadı enfeksiyon hastalıklarına yaptırdımMerhaba herkese ;
Sabah tahliller için aile hekimine gittim kan alındı.fakat toxoplazma,rubella,cmv testlerini aile hekimi yapmadığını söylemişti doktorum.o yüzden bunlar için özel hastaneye gittim.600 tl fiyat çıkardılar indirimli 350 tl dediler.aranızda bunları yaptıran var mı? Fiyatlar hep bu şekilde mi?
Kızım da ki hamileliğim de bir tanıdığımız yapmıştı bu testleri bana ve ücret ödememiştim, şimdi şehir değişikliğinden ulaşmam imkansız o kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?