Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
evet doğal yollardan daha iyi oluyor mandalina portakal var yanımda onu yerim dedim. bide buarada doktoruma kan pıhtılaşmasından bahsettim hani sorunum yok ama arkadaşımın başına geldi bunun bir testi vs varmı diye oda direk coraspirine başlattı progestan hapı verdi bide szce sakıncası olurmu hani oyle bir problemim yoksa ilaçlar ters etki yaparmı aranızda kullanan varmı

gözün aydın canım, normaldir merak etme, her gebelik aynı gitmiyor bak ne kadar ne görüyoruz hepimizin başka başka zamanlarda. Daha 1 cm bile olmayan miniğimizin kalbi nasıl atıyor, nasıl bir mucize bu. İki hafta sonra gümbür gümbür duyarsın rahat ol

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım mutlaka alıcam c vitaminine çok ihtiyacım varr bünyem zayıf hemen hasta oluyorummm

merhaba arkadaşlar bende c.tesi ilk doktor kontrolüne gittim herşey yolunda dedi.keseyi gördü ama bebek çok küçük olduğu için sadece yuvarlak çizgisini gördük.önümüzdeki c.tesi de bebeği ve kalp atışı için çağırdı .inşallah her şey yolunda gider.

ben kullanıyorum doktorum coraspini tedbir amaçlı verdi bana 2 düşüğüm var çünkü progestan 200 günde 3 defa kullanıyorum zararı olan ilaçlar değil bunlar zaten zararı olsa doktorlar vermez

Canım geçmiş olsun bende gebeliğimi öğrendiğim gün Grip oldum sadece minoset kullandım doktora gitmedim verilen ilaçların çoğu c grubu ilaçlar ve ne yazıkki bebeğe zarar oranı bilinmiyor. Ben bademcik ve boğaz yarası için zencefil bal karabiber karışımı aldım her gece. ayrıca ballı süt, nane limon karanfil çayı,turşu suyu,tavuk çorbası, mercimek çorbası tavsiyem asla öğün atlama, sarımsağı unuttum hergün diş fırçaladıktan sonra bir diş sarımsağı çiğnemek antibiyotik yerine geçiyor inşallah çabucak toparlarsın

Kızlar gaz olayına bir çözüm bulabildiniz mi? Beni artık gece de uyutmamaya başladı. Maden suyu da içemiyorum. Ne yesem şişiyorum. Özellikle meyve çok dokunuyor.

Canım gözün aydın,maşallah, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah, seninle tahmini doğum günümüz aynı biliyorsun, perşembe günki kontrolümüzde karından usgde 13 mm kese boyutu, 5+2 günlük çıktı. Geç döllenme dedi iki farklı doktor da. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevumuz var. Hiç bulantım yoktu, dünden beri çok arttı, sen ne durumdasın, bulantıların var mı, dişlerimi fırçalayamadım sabah öğürmekten

Merhaba herkese ;
Sabah tahliller için aile hekimine gittim kan alındı.fakat toxoplazma,rubella,cmv testlerini aile hekimi yapmadığını söylemişti doktorum.o yüzden bunlar için özel hastaneye gittim.600 tl fiyat çıkardılar indirimli 350 tl dediler.aranızda bunları yaptıran var mı? Fiyatlar hep bu şekilde mi?
Kızım da ki hamileliğim de bir tanıdığımız yapmıştı bu testleri bana ve ücret ödememiştim, şimdi şehir değişikliğinden ulaşmam imkansız o kişiye

Ben rubella ve cmvyi devlet hastanesinde yaptırdım. Toxoplasmayı ne kadar ısrar ettiysem de yazdıramadım. Onu özelde 100tlye yaptırdım.

Merhaba arkadaşlar
Çok şükür bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Eylül annesi olucam nasipse.Bugün 7 haftalık olduk.perşembe günü inş kalp atışı için kontrolüm var. Biraz tedirginim inş herşey yolunda gider. Kalp atışını duyan var mı aranızda?hangi haftada duydunuz?

Selamlar..8. haftamiza girdik bugun biz de kizlar. Gecen hafta kalp atislarini duydum 3 hafta sonraki diger randevumu bekliyorum. Ben hamilelik haftlarimi. bir blog altinda tutmaya basladim. Belki kendinizden bir seyler bulabilirsiniz sayfamda. gamzeninkucukdunyasi blog olarak aratabilirsiniz. Simdiden herkese tatlis hamilelikler

Hayılı olsun canım, bendede hala karın ağrısı ve kahverengi lekelenmeler oluyor, demin sağlık ocağından hemşire hanım ile konuştum normal dedi.
Çok teşekkür ederim canım,ohh içime su serptin.Normal diyosun yani..
Endişe benim göbek adım inşallah asgariye çekip rahat geçirebilirim şu 9 ayı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah
Aa kader arkadaşımı buldum senin de hayırlı olsun canım,inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..Benim 18 aralık SAT,transfer de 30 Aralık. Hesaplara göre hemen tutunmuş. Evet benim de aynen azcık ayakta kalayım,belim acaip ağrıyo.ama uzaninca bişicik kalmıyo.Peki senin de akıntın var mı ? Crinone jel verdiler bana,düşüğü önlemek içinmiş. Sanırım ondan çok akıntım var.

Ben rubella ve cmvyi devlet hastanesinde yaptırdım. Toxoplasmayı ne kadar ısrar ettiysem de yazdıramadım. Onu özelde 100tlye yaptırdım.
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için
Devlet hastanesine bu yaptırdıkların için randevu almak gerekiyor mu?
Bir de aç karına mı gitmek gerekir?

benimde 18 aralık sat 2 ocak transfer :) ben progestan 200 kullanıyorum fitil olarak günde 3 defa coraspin folio ve climara bant kullanıyorum canım
benimde çok akıntım var günlük ped dayanmıyor valla :) sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah benim bu çarşamba 3.kontrolüm var güzel geçer inşallah

canım ben 6+1 de duydum ama ultrasonda 6+4 görünüyordu erken döllenme

Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim doktora gittiğimde keseyi gördü ama yolk sacdan vs bahsetmedi daha sonra kağıda bunu yazmış ben bunu sac diye okudum. Siz bir yorumlar mısınız? Sizce yolk sac mı görmüş mü? 1 haftadır kafayı yicem

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 108
Toxoplazma ve rubellaya Bağışıklığınız varsa tekrar yaptırmanıza gerek yok diye biliyorum. Ben araştırma hastanesinde yaptırdım. Kadın doğum yapmadı enfeksiyon hastalıklarına yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…