Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İlk kontrolümde 6 haftalıktı herşey yolunda dedi drum. 2 gün sonra hafif lekelenmem oldu gittim durumu söylememiş yanındaki sekreter kese var Bebek ve kalp atımı yok dedi. Bende haftaya gelecektim kalp için durum böyle dedim. Erken o Zaman dedi perşembe gel dedi. Baya tedirgin oldum. İnş bi sorun olmaz. O kadar uzun yoldan geldiki elim yüreğimde resmen.

Sagol canim haklisin tabiki. Muhasebeciyim yil sonu ay sonu stres derken sirket vergi denetinimine giriyor acayip gerginim o yuzden belki psikolojik bilmiyorum bulanti felan hissetmiyorum bi tuhaflastim korkuyorum bebegim icin daha relax olmaya calisiyorum

Canım bir ark da demiş eğer önceden test yaptırdıysan ve bağışıklığın varsa tekrara gerek yoktur sanırım. Ben doktorumla paylastım eski sonucumu o nedenle istemedi mesela.

öncelikle hayırlı olsun :) yolk sac genelde 5+ 'larda gözüküyor. muhtemelen gözükmüş, eğer ultrason fotoğrafın varsa paylaşırsan daha kolay anlaşılır

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için
Devlet hastanesine bu yaptırdıkların için randevu almak gerekiyor mu?
Bir de aç karına mı gitmek gerekir?
Ac tok fark etmiyo randevuyla gidince sira beklemezsin devlet hastanesinde ucretsiz yaptirdim benim ikinci hamisligim ilkin ozel hastaneye oyle cok para yedirdik ki cok somuruyolarda dogimda da kus kondurmadilar yani tek iyi yani ozel odaydi ki devlettede cuzi miktara ozel oda oluyomus. Onemli olsn dr iyi olmasi yasadigim sehirde sansima cok genc bir dr gelmis hastaneye cok memnun kaldim kismet bakalim olmadi orda dogrurum

Kızlar dün düşmeyen ateşten acile gittim serum takıldı antibiyotik de verdi maalesef. Simdi de kendi doktorum cagırdı bir gece yatırmayı düşünüyor ki hiç istemiyorum. Antibiyotiği de tekrarlayabilirmiş. Gripten dolayı tedirgin oldu dikkat edin bol vitamin alın yakalanmayın.

ben kullanıyorum doktorum coraspini tedbir amaçlı verdi bana 2 düşüğüm var çünkü progestan 200 günde 3 defa kullanıyorum zararı olan ilaçlar değil bunlar zaten zararı olsa doktorlar vermez
ya hani öncesinde böyle durum olmadıya tedbir amaçlı da olsa zarar verir mi diye tedirgin oldumm coraspirin progestan ve crione jell kullanan varmııı

Ah anneler ah.. ne kadar evhamliyiz.. Birincisi doktorlar bu gibi tibbi terimleri hastalarla direk konusmazlar kese olustu olusmadi, en fazla bu uterus bu da fetus gibi kisa aciklamalarla gecistirirler. Ikincisi bebegin ultrason goruntusune gore 6 haftalik ise yolk sac yapisi gozukur. Doktor da bunu belirtmis zaten en apacik sekilde. Halen nesine delirdin cozemedim dogrusu.

Evet randevu şart. Açlık gerekmiyor bu testler için.

Çok çok teşekkürler, kadın doğum du dimi?

Toxoplazma ve rubellaya Bağışıklığınız varsa tekrar yaptırmanıza gerek yok diye biliyorum. Ben araştırma hastanesinde yaptırdım. Kadın doğum yapmadı enfeksiyon hastalıklarına yaptırdım

Çok teşekkürler, kararsız kaldım hangisine almak gerek?

öncelikle hayırlı olsun :) yolk sac genelde 5+ 'larda gözüküyor. muhtemelen gözükmüş, eğer ultrason fotoğrafın varsa paylaşırsan daha kolay anlaşılır

Ben 23ünde tam 5 haftalıkken gitmiştim keseyi bile zor görmüştüm umarım görebilirisiniz bu arada teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım bende 6+2 de gittim kalp atislarini gordum 2hafta sonra gel dinleticem dedi hayırlı olsun

Can'ım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçen hafta bende de oldu adet olacakmışım gibi ağrı Dr uma yazdım sordum normal bir şey bu rahim gebeliğe göre adapte olmaya çalışıyor dedi

Ayy beraber doğurcaz heralde :) Bana coraspini biraktirdi doktor. Folic devam. Benim de yarın 3.kontrolüm olcak. Kalp atışları duyuldu mu senin de ? Nerdesin bu arada ?

Sabah sabah ödüm koptu
Hafif bir lekelenme oldu bende
Dr kanama alanındaki pıhtının atılabileceğini söylemişti ama peçetede görünce aklım çıktı diyebilirim. Şuanda kesildi. Umarım bir daha olmaz

Canım bende saglik ocaginda bazilarini yaptirdim ve dedigin diger testleri yapmiyoruz dediler benim hastanede 600 tl fiyat cikardi diger kalanlar icin sabah devlete gittim 1bucuk saat sira bekledikten sonra doktor demezmi bu testleri 1aydir yapmiyoruz ihaleye girdik ciktim tekrar kendi hastaneme gittim diger kalanlara 295 tl aldilar yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…