Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Geçmiş olsun çok üzüldüm
Lütfen genetik testlerini tekrar tekrar yaptırın.
Umarım en kısa zamanda sağlıkla gelsin bebeğiniz

İlgine çok teşekkürler. Tahminim Aralık sonu falan gebe kaldım. Bu değer onu düşündürüyor bana.

Kaç gündür gidemiyorum inşallah kötü bişey okumam herkesin bebeği iyidir dedim ama öyle olmadı ınan çok üzüldüm
Hayırlısıyla inşallah sana sımsıkı tutanacak bir bebeğin olur konusmakdan en çok nefret ettiğim anlar. Kendine iyi bak canım..

İlgine çok teşekkürler. Tahminim Aralık sonu falan gebe kaldım. Bu değer onu düşündürüyor bana.
Rica ederim cnm ... Ben de en son 15 aralık ta regl oldum 2 3 hafta oncelerinde degerim 3668 di...simdi muhtemelen senin degerine yakındır..senin degerin kaçıncı haftaya denk geliyor liste vardır tahlilde

Canım çok gecmis olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah

Rica ederim cnm ... Ben de en son 15 aralık ta regl oldum 2 3 hafta oncelerinde degerim 3668 di...simdi muhtemelen senin degerine yakındır..senin degerin kaçıncı haftaya denk geliyor liste vardır tahlilde

Hiç anlamıyorum

6 ya da 7 haftalığa denk geliyor. İnşallah iyi haberlerle gelirim yarın. Bebeğim çok küçük plansız bir gebelik ama bir yandan da seviniyorum.

Canım kelimeler yetmez maçına telafi etmeye. İnşallah bu son olur Allahm sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasp etsin

Canım Allah yardimcin olsun. Bende geçen sene nisan ayinda 27 haftalık erken doğum yaptim bebegimi kaybettim. Lütfen tüm genetik tahlillerini yaptır kan pıhtılaşmasına baktir mutlaka. Rabbim tez vakitte bebeğinin yerini sağlıklı bebeklerle doldursun

Kötü haberler okumak gerçekten istemedigmiz seyler ama hersey Allahtan umarim kaybedenler en yakin zamanda boş kalan kucaklarını doldururlar..
Paylasmak istedigim bisey var bikac gün önce lekelenmelerim var demistim proluton igneye baslamıştık ve cok şükür bitti kahverengiler. Eger bu tarz lekelenmeniz varsa mutlaka doktora görünün ben hemen faydasini gördüm yarın ultrasonda bakılcak bide kanama alanı ne durumda diye. Hepinize sağlıklı gebelikler arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun :-( Rabbim sabır versin çok üzüldüm gercekten ama herşey allahtan canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Aaa aynı durumdayız şöyleki bende geçen sene temmuzda doğum yaptım ve yine hamileyim büyük sürpriz nasibi varmış canm demek bence en az 6 haftaliksin çok merak ettim sonucu yaz canm

En 6-7 haftalik oldugu icin degerin normal benim 6+2 de 40000 idi... 4 -5 haftalikken dusuk oluyor

Canim cok uzuldum allah sabir versin bende bir dusuk yaptim yasayan bilir psikolojini ama demek hayirlisi buymus hersey allahtan ilerde bebisine bakip diyeceksin ki demek allah seni nasip etmis bana sen gelicekmissin ogunleri en kisa zamanda gormen dilegiyle...

Cok gecmis olsun canım.Ben de kayıp yaşadığım için biliyorum ama ne olur umudunu yitirmë. Rabbim elbet yüzünü guldurecektir. Dualarimizdasin.

Can'ım çok üzüldüğümü bilmeni isterim duamdasın hep. Bak sana ne diycem başka bir Dr a gitmeyi denedin mi? Çünkü bazen birinin göremediğini bir başladı görebiliyor,Dr un çok iyidir belki ama başka bir gözün görmesinde de fayda var. Benim eltimin kardeşine 5 sene sebepsiz dediler gitmediği Dr Prof kalmadı Antep'te sonra Özkan leylek rahimin üst kısmında parça var diyor ve laporoskopi yapıyor raporoskopiden sonra doğal olmuyor 3 kere tüp yapıyorlar 3. Tüp tutuyor ama 3 aylık olmadan düşüyor. Bu benim Dr da o aralar yeni yeni ün yapıyor çok iyi çok dikkatli falan diye neyse bu kez de Bülent Kahraman'da gidiyorlar ve laporoskopi filmini inceliyor Dr rahimde şekil bozukluğu var. Tekrar laporoskopi yapıyor ve tekrar tüp deneyelim derken ikizlere hamile kalıyor. Yani anlatmak istediğim mutlaka başka bir Dr a git birinin görmediğini belki başkası görür. Denemekten bir şey kaybedilmez sonuçta laporoskopiyi her Dr yapabilse bile işin uzmanları ayrı...

çok üzüldüm ne denir bu durumda gerçekten tutulup kalıyorum. Rabbim' in bir bildiği vardır, hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğini sana bağışlasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…