- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 698
Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Cnm belki cogul gebeliktirben adetim geciktikten 7 gün sonra falan baktirdigimda 3000 lerdeydi ama su an kaç bilmiyorum sürekli ikiye katlanıyor çünkü...sen Ne zaman hamile olduğunu bilmiyorsun muhtemelen kalp atışlarını bile duyabilirsin bu değerde belki 7 8 haftalik olmuştur...
Kaç gündür gidemiyorum inşallah kötü bişey okumam herkesin bebeği iyidir dedim ama öyle olmadı ınan çok üzüldümArkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Rica ederim cnm ... Ben de en son 15 aralık ta regl oldum 2 3 hafta oncelerinde degerim 3668 di...simdi muhtemelen senin degerine yakındır..senin degerin kaçıncı haftaya denk geliyor liste vardır tahlildeİlgine çok teşekkürler. Tahminim Aralık sonu falan gebe kaldım. Bu değer onu düşündürüyor bana.
Canım çok gecmis olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallahArkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Hoşbuldukk canım:))Hoşgeldin :))
Rica ederim cnm ... Ben de en son 15 aralık ta regl oldum 2 3 hafta oncelerinde degerim 3668 di...simdi muhtemelen senin degerine yakındır..senin degerin kaçıncı haftaya denk geliyor liste vardır tahlilde
Rica ederim cnm ... Ben de en son 15 aralık ta regl oldum 2 3 hafta oncelerinde degerim 3668 di...simdi muhtemelen senin degerine yakındır..senin degerin kaçıncı haftaya denk geliyor liste vardır tahlilde
Canım kelimeler yetmez maçına telafi etmeye. İnşallah bu son olur Allahm sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasp etsinArkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Canım Allah yardimcin olsun. Bende geçen sene nisan ayinda 27 haftalık erken doğum yaptim bebegimi kaybettim. Lütfen tüm genetik tahlillerini yaptır kan pıhtılaşmasına baktir mutlaka. Rabbim tez vakitte bebeğinin yerini sağlıklı bebeklerle doldursunArkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Çok geçmiş olsun :-( Rabbim sabır versin çok üzüldüm gercekten ama herşey allahtan canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahArkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Aaa aynı durumdayız şöyleki bende geçen sene temmuzda doğum yaptım ve yine hamileyim büyük sürpriz nasibi varmış canm demek bence en az 6 haftaliksin çok merak ettim sonucu yaz canmMerhaba Arkadaşlar;
Dün gebe olduğumu öğrendim. 6,5 aylık aylık bir oğlum var. Geçen temmuz ayında doğum yaptım ve 5 eylülde ilk, 7 ekimde 2. Ve 10 kasımda 3. Adetimi gördüm. Tam düzenlendim derken aralık ayında adet olmadım. Kanda gebelik de çıkmadı . Fakat bu ay da adet olmayınca dün beta hcg baktırdım. Ve sonuç 38.000 !!! Yani gebeyim. Çok şaşkınım. Düzensiz olduğum için ne Zaman gebe kaldım bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Değerim çok yüksek geldi bana. Sizce bir sorun mu var? Sizin değerleriniz nasıl?
Canin cekiyorsa ye tabi meyveler iyi gelir diye biliyorum ozellikle muzElma iyi gelir mi
En 6-7 haftalik oldugu icin degerin normal benim 6+2 de 40000 idi... 4 -5 haftalikken dusuk oluyorMerhaba Arkadaşlar;
Dün gebe olduğumu öğrendim. 6,5 aylık aylık bir oğlum var. Geçen temmuz ayında doğum yaptım ve 5 eylülde ilk, 7 ekimde 2. Ve 10 kasımda 3. Adetimi gördüm. Tam düzenlendim derken aralık ayında adet olmadım. Kanda gebelik de çıkmadı . Fakat bu ay da adet olmayınca dün beta hcg baktırdım. Ve sonuç 38.000 !!! Yani gebeyim. Çok şaşkınım. Düzensiz olduğum için ne Zaman gebe kaldım bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Değerim çok yüksek geldi bana. Sizce bir sorun mu var? Sizin değerleriniz nasıl?
Canim cok uzuldum allah sabir versin bende bir dusuk yaptim yasayan bilir psikolojini ama demek hayirlisi buymus hersey allahtan ilerde bebisine bakip diyeceksin ki demek allah seni nasip etmis bana sen gelicekmissin ogunleri en kisa zamanda gormen dilegiyle...Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Cok gecmis olsun canım.Ben de kayıp yaşadığım için biliyorum ama ne olur umudunu yitirmë. Rabbim elbet yüzünü guldurecektir. Dualarimizdasin.Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
cnm duydum pıt pıtları hafta sonu yoğundum giremedim sabah hemen sana haber vermek istedim. çok ilginç bi duygu inşllah bugün sende duyarsınTamam cnm mutlaka etiketle beni ınş duyarsin pitpitlari...bende pazt gidecem..ınş hayirli haberler veririz birbirmize
Can'ım çok üzüldüğümü bilmeni isterim duamdasın hep. Bak sana ne diycem başka bir Dr a gitmeyi denedin mi? Çünkü bazen birinin göremediğini bir başladı görebiliyor,Dr un çok iyidir belki ama başka bir gözün görmesinde de fayda var. Benim eltimin kardeşine 5 sene sebepsiz dediler gitmediği Dr Prof kalmadı Antep'te sonra Özkan leylek rahimin üst kısmında parça var diyor ve laporoskopi yapıyor raporoskopiden sonra doğal olmuyor 3 kere tüp yapıyorlar 3. Tüp tutuyor ama 3 aylık olmadan düşüyor. Bu benim Dr da o aralar yeni yeni ün yapıyor çok iyi çok dikkatli falan diye neyse bu kez de Bülent Kahraman'da gidiyorlar ve laporoskopi filmini inceliyor Dr rahimde şekil bozukluğu var. Tekrar laporoskopi yapıyor ve tekrar tüp deneyelim derken ikizlere hamile kalıyor. Yani anlatmak istediğim mutlaka başka bir Dr a git birinin görmediğini belki başkası görür. Denemekten bir şey kaybedilmez sonuçta laporoskopiyi her Dr yapabilse bile işin uzmanları ayrı...Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?