Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bir dugunde iki gebelikte opmeden birakmiyorlar
Nikah zamanıda az öpmediler gerçekten ya
Canım internet sitesinde outlet kısmında cok uygun oluyor fiyatlar bir daha alırsan ordan bak istersen. İnt ten alısveriş yapıyorsan tabi :)

Aynen onu biliyorum ama son dönem çok kg verince büyük gelirmi endişesi olduğundan mağazaya gitmiştim. Hoş aldığım pantolonda büyük
38 tam oldu ama kg alırsam giyemem diye 40 aldım çuvala girmiş gibi geziyorum
Çok kötü kusuyorum yardım edin ne yemeliyim

Tuzlu çubuk, galeta, haşlanmış patates ve mümkünse uzanmak

Mideyi boş bırakmayın diyorlar
Cnm benim midem bos olunca fena oluyorum o yüzden sk sk biseler atıyorum ağzıma....kuru şeyler ama fındık fıstık kraker gibi...sabah kötü uyandım Dün pogaca yapmıştım ağzıma attım bi tane hemen iyi geldi 2 3 saat sonra yine kötü oldum ağzıma bi kaç bise atıyorum gecio yani sende sk sk az az ye

Bilmiyorum cnm ben sürekli ha kustum ha kusacam diye bi duygu war .konusamiyorm bile yarın doktora gdecem

Benim öyle aşırı bi akıntım yok. Günlük ped kullanıyorum.sende kullan istersen rahat edersin.

Bilmiyorum cnm ben sürekli ha kustum ha kusacam diye bi duygu war .konusamiyorm bile yarın doktora gdecem
Canım allah yardımcın olsun sen baya kötüsünya bencede git doktora bakalım bisey verir belki bide cok kusiyorsan gun icinde serum takarlar

Arkadaslar ben bebegini kaybettim. Parca dusurdum sonra hastaneye geldik yatisimi verdiler doktor geldi altta. Ultrasonla bakti hicbisey kalmams.ucuncu kez kaybettim bebegimi nokir dua edin Rabbim bana da nasip etsin anne olmayi hepinize saglikli dogumlar hersey icin sonsuz tesekkurler

Cnm çok üzüldüm ya ... Neden düşüyormuş bebeklerin bir tedavini ol mutlaka...ınş bu son olur hayırlısıyla sağlıkla tekrardan hamile kalirsin anne olursun cnm ...çok şükür hamile kalıyorsun ınş sağlıkla tutunur birdahakine bebegin

Can'ım çok rahat evet ben de aldım ama brn netten aldım çöm uygunları var mağazada bile yok o modeller bende internete göz atmalısın brn kendime istedim birkaç parça bir şey

Merhaba Arkadaşlar;

Dün gebe olduğumu öğrendim. 6,5 aylık aylık bir oğlum var. Geçen temmuz ayında doğum yaptım ve 5 eylülde ilk, 7 ekimde 2. Ve 10 kasımda 3. Adetimi gördüm. Tam düzenlendim derken aralık ayında adet olmadım. Kanda gebelik de çıkmadı . Fakat bu ay da adet olmayınca dün beta hcg baktırdım. Ve sonuç 38.000 !!! Yani gebeyim. Çok şaşkınım. Düzensiz olduğum için ne Zaman gebe kaldım bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Değerim çok yüksek geldi bana. Sizce bir sorun mu var? Sizin değerleriniz nasıl?

Cnm belki cogul gebeliktir ben adetim geciktikten 7 gün sonra falan baktirdigimda 3000 lerdeydi ama su an kaç bilmiyorum sürekli ikiye katlanıyor çünkü...sen Ne zaman hamile olduğunu bilmiyorsun muhtemelen kalp atışlarını bile duyabilirsin bu değerde belki 7 8 haftalik olmuştur...

Can'ım çok rahat evet ben de aldım ama brn netten aldım çöm uygunları var mağazada bile yok o modeller bende internete göz atmalısın brn kendime istedim birkaç parça bir şey
Ben 55 liraya aldım ya bende bakım olmazsa netten zaten 38 beden alacam

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. İnş sebebi bulunur da bir daha ki sefer sağlıklı bir bebeğin olur.

Canim cok cok uzuldum. Bu son olsun insallah. En yakin zamanda saglikli bir hamilelikle bebegini kucaklamani diliyorum

Allah sabrını versin başın sağolsun... Rabbim hepimize ve sana sağlıklı kusursuz evlatlar nasip etsin. Güçlü ol o güne dek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…