- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Az önce bi arkadaşla konuştum "ağrı varsa sevin,iyice yerini yapıyo beben" dediCan'ım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçen hafta bende de oldu adet olacakmışım gibi ağrı Dr uma yazdım sordum normal bir şey bu rahim gebeliğe göre adapte olmaya çalışıyor dedi
bu testlerin önemi nedir illa yaptırmamız mı gerekiyor. ben hiç bilmiyordum bunlarıCanım bende saglik ocaginda bazilarini yaptirdim ve dedigin diger testleri yapmiyoruz dediler benim hastanede 600 tl fiyat cikardi diger kalanlar icin sabah devlete gittim 1bucuk saat sira bekledikten sonra doktor demezmi bu testleri 1aydir yapmiyoruz ihaleye girdik ciktim tekrar kendi hastaneme gittim diger kalanlara 295 tl aldilar yaptirdim
bu kadar endişe etme biraz akışına bırak içini ferah tut. Meleklerimiz Allaha emanet korkma çok geçmiş olsunSabah sabah ödüm koptu
Hafif bir lekelenme oldu bende
Dr kanama alanındaki pıhtının atılabileceğini söylemişti ama peçetede görünce aklım çıktı diyebilirim. Şuanda kesildi. Umarım bir daha olmaz
kızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?
Çok gecmis olsunKızlar dün düşmeyen ateşten acile gittim serum takıldı antibiyotik de verdi maalesef. Simdi de kendi doktorum cagırdı bir gece yatırmayı düşünüyor ki hiç istemiyorum. Antibiyotiği de tekrarlayabilirmiş. Gripten dolayı tedirgin oldu dikkat edin bol vitamin alın yakalanmayın.
Ben gebelikten once 3ay folbiol kullanmistim doktorum folio verdi simdi onu kullaniyorumkızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?
Canım benim doktorum istedi kalp atısını duyduktan sonra seninkide ister buyuk ihtimallebu testlerin önemi nedir illa yaptırmamız mı gerekiyor. ben hiç bilmiyordum bunları
Toxoplazmaya ve rubellaya bağışıklığınız varsa ömür boyu geçerlidir. 1defa kızamık olmanızın ömür boyu bağışıklık sağlaması gibi5 sene önceki de olur mu ki?
bunu ilk defa gördüm çinko da varmış içinde ne güzel
aa ama istemedi kiiCanım benim doktorum istedi kalp atısını duyduktan sonra seninkide ister buyuk ihtimalle
Merhaba arkadaşlar
Çok şükür bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Eylül annesi olucam nasipse.Bugün 7 haftalık olduk.perşembe günü inş kalp atışı için kontrolüm var. Biraz tedirginim inş herşey yolunda gider. Kalp atışını duyan var mı aranızda?hangi haftada duydunuz?
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim doktora gittiğimde keseyi gördü ama yolk sacdan vs bahsetmedi daha sonra kağıda bunu yazmış ben bunu sac diye okudum. Siz bir yorumlar mısınız? Sizce yolk sac mı görmüş mü? 1 haftadır kafayı yicem
Kızlar dün düşmeyen ateşten acile gittim serum takıldı antibiyotik de verdi maalesef. Simdi de kendi doktorum cagırdı bir gece yatırmayı düşünüyor ki hiç istemiyorum. Antibiyotiği de tekrarlayabilirmiş. Gripten dolayı tedirgin oldu dikkat edin bol vitamin alın yakalanmayın.
Sabah sabah ödüm koptu
Hafif bir lekelenme oldu bende
Dr kanama alanındaki pıhtının atılabileceğini söylemişti ama peçetede görünce aklım çıktı diyebilirim. Şuanda kesildi. Umarım bir daha olmaz
kızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?
bu testlerin önemi nedir illa yaptırmamız mı gerekiyor. ben hiç bilmiyordum bunları
Aminnn cnmmm inssGözün aydın caniiim çok sevindim. Darısı yarın benim basimaa
Evet cnm sagoll...yok asla stres yapmam cnm çok şükür rahatım kalp atışlarını gördüm alttan balda duyardı zaten 6 hafta 5 günlük dedi doktor...çok şükür ya bos gebelik değil ya icim rahat etti ınş 2 hafta sonra sesini de duyarımgözün aydın canım, normaldir merak etme, her gebelik aynı gitmiyor bak ne kadar ne görüyoruz hepimizin başka başka zamanlarda. Daha 1 cm bile olmayan miniğimizin kalbi nasıl atıyor, nasıl bir mucize bu. İki hafta sonra gümbür gümbür duyarsın rahat ol
Cnm ben yaptım özelde ama 56 lira ödedim...sigorta karşıladı...çok pahaliymis ya ..Merhaba herkese ;
Sabah tahliller için aile hekimine gittim kan alındı.fakat toxoplazma,rubella,cmv testlerini aile hekimi yapmadığını söylemişti doktorum.o yüzden bunlar için özel hastaneye gittim.600 tl fiyat çıkardılar indirimli 350 tl dediler.aranızda bunları yaptıran var mı? Fiyatlar hep bu şekilde mi?
Kızım da ki hamileliğim de bir tanıdığımız yapmıştı bu testleri bana ve ücret ödememiştim, şimdi şehir değişikliğinden ulaşmam imkansız o kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?