Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?

Az önce bi arkadaşla konuştum "ağrı varsa sevin,iyice yerini yapıyo beben" dedi ama insan gene de tedirgin oluyo işte.Annelik içgüdüsü başladı sanırım

bu testlerin önemi nedir illa yaptırmamız mı gerekiyor. ben hiç bilmiyordum bunları

bu kadar endişe etme biraz akışına bırak içini ferah tut. Meleklerimiz Allaha emanet korkma çok geçmiş olsun

Bana bunu vermişti dr

Çok gecmis olsun

Ben gebelikten once 3ay folbiol kullanmistim doktorum folio verdi simdi onu kullaniyorum

Çok teşekkürler, kararsız kaldım hangisine almak gerek?[/QUOTE]
Bi araştırın ona göre gidin bence. Araştırma hastanesine kadın doğuma 2 defa tahlil yaptırmaya gittim bi dayak yemediğim kaldı Allah düşürmesin ellerine. Ama enfeksiyondaki dr çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi sağolsun

hayirli olsun bebegin.. biz kalp atisini 7+3te vaginal usgde duyduk. tedirgin olma hic hersey yolundadir..

sac pozitif demis yani gormus bence de.. hayirli olsun bebeginiz..

cok gecmis olsun antibiyotik yuksek atesten daha zararli degil doktorkontrolunde yapilan hicbir uygulama icin kendinizi uzmeyin. gebeliginizi bilip ona gore tedavi uyguluyorlardir zaten.

gecmis olsun insallah tekrarlamaz ama simdi devami olacak mi diye kafana takma. kanama alanidir dedigin gibi muhtemelen

ben de folic trio kullaniyorum. emilimi icin d vitamini gerekiyor ve iceriginde olmasi iyi bisi.. ben de bugun 2. kutuya gecicem degistirmeyi dusunmuyorum..

bu testlerin önemi nedir illa yaptırmamız mı gerekiyor. ben hiç bilmiyordum bunları

kendimiz yaptirmiyoruz doktorlar istiyor zaten testleri. kan degerlerine ve belli basli hastaliklara bakiliyor.

Evet cnm sagoll...yok asla stres yapmam cnm çok şükür rahatım kalp atışlarını gördüm alttan balda duyardı zaten 6 hafta 5 günlük dedi doktor...çok şükür ya bos gebelik değil ya icim rahat etti ınş 2 hafta sonra sesini de duyarım

Cnm ben yaptım özelde ama 56 lira ödedim...sigorta karşıladı...çok pahaliymis ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…