Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gözün aydın canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, alttan mı baktı, karından mı doktorun.
Sağol Can'ım. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyup kucağımıza alırız. Normalde katından bakıyordu hep ama dün idrara sıkışık gitmemiştim katından baktı ama yolk sac için alttan baksam daha net olur Dedi ve alttan baktı. Kese gelişimi iyi yolk sac görünüyor diğer gördüğümüz birikinti kaybolmuş Dedi. Kalp ayılı henüz yok çünkü geçen hafta 6 ml olan kesede kalp atışı duyulmaz duyulması için 2 hafta beklenmesi lazım dedi.inşallah 9 gün sonra o pıtpıtları duyacağız.

Günaydın bacilar im. Bugün büyük gün benim için. Nasipse bebislerimin pıt pitlari ni duymaya gideceğim. Randevum akşam 5.30 da ama şimdiden heyecan sardı
Hayirlisiyla duyabilirim insallah
Can'ım korkma endişe etme bugün duyacaksın Bebişlerinin pıtpıt Atan kalp atışlarını. Güzel haberler vereceksin ben eminim.

günaydın ben süt, muz, keçiboynuzu tozu ve baldan smoothi yapıyorum işe gelince yanında 2 adet cevizle onu içiyorum.
bu arada hamile olduğunuzu kimlere söylediniz. benimkini sağır sultan bile duymuş hiç samimiyetim olmayan insanlar arayıp tebrik ediyor. çok sinir oldum

Kizlar genelde kahvaltida ne yiyorsunuz ozellikle tukettiginiz besinler var mi
hamile kalmadan önce her sabah 2 tane yumurta yiyodum hamile kaldığımdan beri ağzıma süremiyorumdoğru düzgün kalvaltı yapamıyorum maalesef mesela dün sabah haşlanmış patateseten salata yaptım yedim,akşama da peynirli salata yedim arada çok grip olduğum için kivi yedim o kadar

Son düzenleme:
maşallah çok güzel besleniyosun ben haşlanmış patates yiyebiliyorumhamileleğimide sadece kaynanamlarla annemler biliyo

İncirle başlıyorum ben kuru incir bir tane yiyorum kabızlık korkusundan işe yaramıyor ama aktivya yoğurt yiyorum gün aşırı yumurta yiyorum zeytin yiyorum ama zeytini Can'ım çekiyor tatlılarla çok aram yok reçel pekmez tahin severim normalde ama elim onlara gitmiyor çaydan da tiksindim su içiyorum kahvaltıda arada ballı kefir içiyorum

Sizde de mide yanması ve uyku hali var mı
Kızım da son zaman mide yanması olmuştu bu hamilelikte zorlanıyorum yaa

Günaydın bacilar im. Bugün büyük gün benim için. Nasipse bebislerimin pıt pitlari ni duymaya gideceğim. Randevum akşam 5.30 da ama şimdiden heyecan sardı
Hayirlisiyla duyabilirim insallah

Ayyy hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah canimmm :))

Günaydıııın
Bugün eltim doğum yapıyor ve sabahın köründe dikildim ayağa
Çok heyecanlı ve gergin bir gün olacak

Kolay dogumlar olsun insallah canim. Bebisinizi saglikla kucaklayin :)

Kizlar genelde kahvaltida ne yiyorsunuz ozellikle tukettiginiz besinler var mi

Bir tam kati yumurta, iki chery domates, 4 parca kapya biber, yarim salatalik, zeytin, bi dilim tam bugday ekmegi, 4 parca ceviz ve badem. Yaninda da cok acik cay.. Klasik turk kahvaltisi benimki ama peynir falan hic yiyemem ben kucuklugumden beri. Onun yerine diger ogunlerede bol bol yogurt aksama da 500cc sut iciyorum.

Aslinda diyetisyene kalsa gunde 6 dilim ekmek yemem lazim ama bulantilardan normal duzene gecemedigim icin 2 dilim zor yiyorum.

2011 aralik anneleri grubum biliyor. Yakinlarimdan iki kiz kardesim biliyo sadece. Onun disinda ne annelere ne arkadaslara bisi soylemedik. Hmmm ama esim 3-4 is arkadasina soylemis. Saolsunlar bizi cok severler. :))

Benim mantigim biraz oglumun varligindan geliyor. Bizden baska birinden duyup guveni zedelenmesin diye yakinlara soylemiyorum. Ogluma da cinsiyet belli olduktan sonra soylemek niyetindeyim ki neye hazirlayacagimi bileyim. Yani biraz zorunluluk su an :))

gözün aydın canım, bir önceki doktora gidişimde keseyi ben de yaklaşık senin gibi görmüştüm. 10 gün sonra kalp atışını duyarsın kesin.

Çook sevindim hayırlı olsun :) ben bu perşembe gidicem kalp atışı için duyulur demişti ama korktum şimdi tarihleri görünce, 6+4 olmuş olacak

canım çok üzüzldüm ya ağrın kanaman falanmı oldu kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…