Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım benim değerlerim de çok normal yükselmedi ama artışlar yine %50-60 arasındaydı. bazı günler ikiye katlıyordu. Şimdi normale döndü gibi görünüyor. Umarım senin de döner ve mutlu haberlerini alırız.

Kızlar birsey diyecem 2 hafta önce 7 haftalik ti şimdi doktor baktı 2 hafta sonra 10 hafta dedi.normalde 9 haftalik olması gerekirdi anlamadım. Bilgisi olan var mj

Canım doktorlar ultrasonda ölçtüğü değerlere göre belirliyor. Yani sadece son regli dikkate almıyor. endişelenme bebişin güzel güzel gelişiyor demekki. maşallah

arkadaşlar benim acayip gazım oluyor normalde de zaten kabızlık sorunum vardı şimdi tavan yaptı gece karın ağrısıyla uyandım sağa dön sola dön sabah oldu sizin de bu kadar kabızlık ve gaz sorununuz varmı varsa neler yapıyorsunuz?

Günaydın bacilar im. Bugün büyük gün benim için. Nasipse bebislerimin pıt pitlari ni duymaya gideceğim. Randevum akşam 5.30 da ama şimdiden heyecan sardı
Hayirlisiyla duyabilirim insallah

ayyy heyecanla bekliyoruz, hatta belki fotolarını da verir.

ben de akşamları ceviz üzüm yemeye başladım,mide bulantım falan yok hiç o yüzden her şeyi yiyorum. Eşimin ısrarıyla kayınvalidemlere söyledik cumartesi günü dün de kanama alanı yok deyince eşimin halalarına söyledik üstüne basa basa kimseye söylemeyin daha kalp atışı duymadık dedim ama onlar birine o diğerine derken bütün köy öğrenmiş,beynime kan sıçrattılar yine,geçen de annem öyle yapmıştı,kimseye söylemeyin dediysem de beni dinlemeyip söylemişler,cinsiyet falan söylemeyeceğim,eşime de çattım o yüzden ben söylemeyecektim senin zorunla söyledim bak tembihledim o kadar tamam dediler yine kendi bildiklerini yaptılar diye carladım,yarın gelirler eşim mutlaka kızacaktır söyledikleri için.

bu her yerde böyle olmak zorundamı. ilk kese göründüğünde sadece kendi anneme söylemiştim. oda bana kimseye söyleme diye tembih etti. sonra kalp atıslarını duydugumuzda iki kuzenime söyledim. onlar da herkes sevinsin neden söylemiyosun diye ısrar ettiler halalarıma söylediler. iki gün önce halam kalkmış bana diyo ki karnından mı alacaktık neden saklıyosun söylemiyosun. ne alakası var dedim önce bi sağlıklı gebelik mi öğrenmek istedim dedim. bu konuşmanın üstünden 15 dk geçmeden oğlunu aradı söyledi taa rizeyi. ondan 10 dk sonra da eltisinin kızını aradı, o telefonla konuşurken de babaannem söyle söyle iremin de bebeği olucak de dedi. sakın söyleme hala dedim abartmayın artık sonra kalkmış karnından mı alacaktık neden söylemiyosun diyosunuz dedim. işte tamda bu yüzden söylemedim dedim. çok sinirlendim ya

gözün aydın canım, bir önceki doktora gidişimde keseyi ben de yaklaşık senin gibi görmüştüm. 10 gün sonra kalp atışını duyarsın kesin.
inşallah canım ya,kalp atışını duyup şu testleri falan bitirsek de cinsiyet beklemeye başlasak artık diyorum kendi kendime. Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım ya,kalp atışını duyup şu testleri falan bitirsek de cinsiyet beklemeye başlasak artık diyorum kendi kendime. Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Kaçıncı haftada ne testleri olacak bilginiz varmj

vallahi yarın köyden gelecekler eşime iki saat homurdandım,niye söylediler kendi bencillikleri yüzünden beni üzüyorlar bu halimde ara kız dedim,dedi şimdi çook sinirliyim ağzımdan yanlış bir şey çıkar gelirlerse derim diyeceğimi dedi,vallahi normalde sakın bir şey deme derim ne olursa ama bu kez desin ne diyecekse. insanın annesinin ağzında bile bakla ıslanmıyorsa millet ne yapsın.bir de 2 saat bile geçmemiş üstünden tutmuş hemen gtmiş söylemişler kadın da demiş ki beni arasın da hayırlı olsun diyeyim,çatlayacam aklıma geldikçe, zaten kolyemi bulamadım sabah işe gelirken düşünmekten gerildim bir de şimdi o aklıma geldi

Mide bulantılarım başladı 2-3 gündür özellikle sabahları oluyor ağzıma kuru şeyler atıyorum hemen henüz hiç istifra etmedim ama baya bulanıyor, kahvaltıyı zor yaptım bugün gün içinde daha hafif oluyor tüm iştahım kaçıyor tabi
Bir de ani hareketlerden kaçının ya valla çok kötüymüş, dün akşam elimden birşey düşürdüm yakalayayım derken kastım heralde vücudumu o kadar sert kramp girdiki bıçak gibi baya korktum hemen uzandım

Cnm dikkat et kendine

sakin olmaya çalış vallahi bebeklerimize zarar ya insanı sinir stres sahibi yapıyolar. benim de kaynanam her gün soruyo kimlere söyledin kimler biliyo diyo. mantık şu, ben kaç kişiye söylediysem oda söyleyecek. çünkü ilk söylediğimde kimse bilmesin diye onu da tembihledim. onların nazarı bize çok değiyo çünkü bunu tecrübe ettim artık. karnım büyüyene kadar eşimin sülalesine söylemeyi düşünmüyorum, inşallah da duymazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…