Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kekliğim merak ettim seni geldim buralara çok sevindim canım ya herşeyin yolunda devam etmesine.. 41 kere maşallaahhh inşallah bir sonraki gidişinde pıtpıtları da sağlıkla duyar biraz daha rahatlamış olursun

ben dün sinirlendim ve bu zevki başkası yaşayacağına ben yaşayacağım dedim ve aklıma gelen kim varsa haber verdim.
5 yıldır evliyim ve tedavi oloyorduk ara verdiğimizde kendiliğinden oldu. insan önce bi emin olur zor bebek nazar falan olur diye susar ama malesef kararımıza saygı duymadılar.

bu arada benim midem çok yemek yiyince , aç kalınca ve tatlı yiyince bulanıyor. ben az az sık sık yiyorum. birde beyaz leblebi koyuyorum cebime bişey koktuğunda ya da araba rahatsız ettiğinde atıyorum ağzıma. bu sayede bağırsaklarım çalışıyor günlük tuvalete çıkabiliyorum. doğal olarak gaz sorunum da ortadan kalktı. çok gaz çıkartıyorum ama karnımı şişirip rahatsız etmiyor. deneyin belki sizde de işe yarar.

canım bende de kronik kabızlık var,gaz desen o da aynı. Dr a dün dedim kabızlık ve şişkinlik için magnezıum yazdı,sabah akşam alınınca bağırsakları da rahatlatıyor dedi.Dün kapanmıştı eczaneler bugün alıcam başlıycam hemen,istersen dr una danış,bir de duphalak diye şurup var hamileler için

aynı durumdayım canım,3.senemize gireceğiz,zor oldu,eşimin ailesinde genelde tüp bebek normal yok denecek kadar az.tam tüp bebek tedavisi için randevu alacakken öğrendik ama sağolsunlar hiç adam yerine koymadılar beni,söylemeyin diye kendimi paraladıkça söylemek için yarıştılar. Ama ders oldu bana,söylemeyin dediklerim söyledi madem cinsiyet falan ya da ne isim koyacaksam söylemeyeceğim,eğer şu isim olsun falan derlerse de ben size söylemeyin dedim siz söylediniz herkese şimdi de kalkmış isim diyorsunuz o hakkınızı beni hiçe sayarak kaybettiniz,ben de sizi hiçe sayıyorum diyecem.

canım sen kalp atışı duymuşun ben onu bile duymadım daha

eeen güzelini yapmışsın. benimde aklıma geldi valla. sonra eşimin ailesi duyar diye korktum vazgeçtim

erken dönemdeyim diye eşim pek ilaç olarak bişeyler kullanma taraftarı değil kendisi eczacı ilaç bulmamda sorun olmaz ama ilk etapta daha doğal yoldan birşeyler olsun istiyor ki bende öyle düşünüyorum ama böyle de zorlamıyorum napıcam bilmem yarın kontrolüm var doktorada danışıcam

kekliğim merak ettim seni geldim buralara çok sevindim canım ya herşeyin yolunda devam etmesine.. 41 kere maşallaahhh inşallah bir sonraki gidişinde pıtpıtları da sağlıkla duyar biraz daha rahatlamış olursun
kuzummmm yoğunsundur diye telefondan yazmadım,iyiyiz çok şükür,söylemeyin dediğim insanların gidip herkese söylemesine sinir olmuş vaziyetteyim.bir de eşimin aldığı ilk hediye bir kolyem vardı özel yaptırmıştı onu bulamıyorum

bol kayısı ye o zaman canım

KIzlar gunaydin bisey danismak istiyorum size aserdiginizi nasil anliyorsunuz ?insanin caninin her cektigi aserme olamaz herhalde demi? Dun gece hic olmayacak biseyi bir yaz meyvesini canim istedi bu asermemiydi.aserdigimizi yemezsek bisey olur mu.çok uzun oldu ama merak ediyorum

canım nazar boncuğun olsun kayıp kolye , bulursun ama inş canını sıkma. kız biz dün eşimle konuşuyoruz gebelik testi pozitif çıksa naparız falan diye (adet olmayı bekliyorum karışıma başlamak için, düşük yapabilirsin korun demişti ya adam)
ilk gebeliğimde küsmüştüm eşime sen çok sevinmedin herhalde diye, şimdi diyor ki iş yerine hediye gönderip herkesi arayayım mı hamile diye. dedim saçmalama sakın 1 kişi bile bilsin istemiyorum 3-4 aylık olana kadar, çiçek alacaksan da gizlice eve getir sakın işe falan gönderme.. hatta biz de sevinmeyiz 3-4 aya kadar çünkü malum 3 gebelik yaşadım elde sıfır var ağlanacak halimize güldük

kolye de çıkar bir yerden emin ol, ben denizde kaybettim kolyemi onca kumda gezmişiz ve denize girmişiz , havuza girmişiz falan hepsini gezdik aradık bulamadık tabiki ve hiç umudum kalmadı, moralim bozuk bir şezlonga oturduk eşimle yanımızda da küçük 5-6 yaşlarında bir çocuk kumlarla oynuyor. içimden dedimki şimdi şu çocuğun kum kovasının içinden çıkarmış kolye ne acaip olur (sessizce çocuğu izliyorum o arada) ve gerçekten çocuk kovadaki kumu başka bir kovaya boşaltırken kolyemin pırıltısını gördüm bulduk kolyeyi

moralini hiçbirşeye bozma canım nolur. insan sevinince tutamıyor içinde eşin de sevincini paylaşmak istemiş. sen kendine bolca oku inşallah herşey sağlıkla devam edecek

İnsaallah canım insaallah. Hemen yazarım burdan

guzel haberlerini bekliyoruzz :))

Kaçıncı haftada ne testleri olacak bilginiz varmj

12. haftadan sonra ikili test olacak.. ikili testte bisi bulunursa 16 -20 arasinda 3lu test ve amniyosentez yapilabilir.
18. haftadan sonra detayli usg bakiliyor. 24. haftalarda seker yuklemesi yapiliyor 20-24 arasi bi yerde de saglik ocagi tetanosun ilk dozunu yapmak icin arar muhtemelen..

canim magnezyumun cidden oyle bi etkisi var. ilk gebeligimde bacagima giren kramplar icin vermisti doktor acaip duzenlemisti. ama 35ten sonra birakmak gerekiyor onu. sanci kasilma vs hissetmiyorsun kullaninca. aklinda olsun

cuca diye bisi var canim incir extresi. onu deneyebilirsin. oglum saglam kabizdir armut ve kavun iyi gelir ona hep. bi de lifli olmasi acisindan sabahlari yulaf ezmesini sutle pisirip yemek iyi gelebilior. cok dikkatet kabiz olmamaya.. demir kullaninca bicok kisi zaten exra kabizlik yasayacak simdiden onlemini almaya bak canim...

asermek bi anlik aklina gelmesi diil. boyle saatlerce burnuna kokuyo, resmen agzin sulaniyo gozun donuyo falan :)) yasayinca ahan da bu dersin zaten...

Evet canım bu aserme ama insan asermesiyle basedebilir bence ama genelde naz amaçlı kullanılıyor yani eğer unutamazsan göğsün falan sisebilir o zaman kesin yemen gerekir geçmesi icin

sabah 6:30 da kalkıyorum 7 de evden çıkmış oluyorum akşam 6dan sonra evde oluyorum gün boyu işim arazide çok yürüyorum eşim haftada 3 akşam tempolu yürüyüşe zorluyor. gün boyu hareket sayılmaz tempolu ve düzenli değil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…