Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm ben o testleri saglik ocaginda yaptirdim, konya da yapiyorlar saglik ocaklarinda

Kizlar is yerindeki islerim bu ara cok stresli ama ben o kadar cok agresifim ki daha stresli hale getiriyorum herseyi normalde boyle bisey yoktu anlamadim niye

Ben de cok agresifim normal mi acaba
kesinlikle gebelik hormonlarindan normal yani ben aynı zamanda son derece keyifsizim....
Maasallah

Saç + demek Sac pozitif anlamına gelir zaten yani gormus

Cnm vajinal mi baktirdin karindan mi bebek yok dediginde ?

Inşallah bir daha olmaz bende de dün hafif pembe bir akıntı oldu ama peceteye gelecek kadar bir kerecik ama aklım çıktı insan çok korkuyor.

Kızlar birsey diyecem 2 hafta önce 7 haftalik ti şimdi doktor baktı 2 hafta sonra 10 hafta dedi.normalde 9 haftalik olması gerekirdi anlamadım. Bilgisi olan var mj
Cnm o ultrason aletinde tik tik biryerlere tiklayip olcum yapiyorlar ya 1 mm oynasa bu haftalarda bir hafta bile atar. O iki tıklama yaptıkları yerin uzunluğuna göre konuşuyorlar.

Inşallah bir daha olmaz bende de dün hafif pembe bir akıntı oldu ama peceteye gelecek kadar bir kerecik ama aklım çıktı insan çok korkuyor.

Oof sorma ya geçmiş olsun sanada.
Gidip gelip silinmekten aşındırıcam

Enfeksiyon testlerini saglik ocaklari yapmiyor maalesef.

Yok gayet yapıyorlar yahu
Ekteki testlerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım ben. Sanırım bu bölgeye göre değişiyor.

arch2401 Karından baktı. Vajinal tehlikeli olabilir dedi. Benim hikayem biraz uzun daha temkinli davranıyor.

6+3 haftalıkken gittiğimde ancak yolk sac görüldü bende. Bebek belli belirsizdi. Taaki 8+2 haftalıkken gittiğimde kalp atışı ve bebeği gördüm. Usg ölçümüne göre 7+4 çıkmıştı. Bazen böyle sapmalar olabiliyor

Maşallah ya canm hayırlı olsun gözün aydın şaşkınlık bir kaç gün sürer bendede olmuştu bol tempolu koşuşturmali Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Karmakarışık ama mutluyum. Bir de insanların aptal yorumları sıkıyor beni. Ayyy yazık bebeğin çok küçük; acelen neydi vs. Sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…