Enteresan burada yapmıyorlar... illa hastahaneye gideceksin. Ya da bastırıp parayı ozelde yaptiracaksin. Benim doktorum da özel klinikte normalde 700 tl tutuyor allianzli olduğum için indirim vs sonrasında 90 tl katılım payıyla yaptirabiliyorum. Ama her ay devlere bir dolu da bağkur primi ödediğim için gidip devlette yaptirasim var.
Ben kaç haftadir gaz sksmasindan bulantidan mahfoldum....halsizlik istahsizlik ta var .... Sen de hiç belirti olmadı mi :) nasıl farketmedin :) ben bugün gittim kese 2 cm kalp atışları vardı ama sesi çok tiz geldi karindan baktı 2 hafta sonra sesi tam duyarız dedi :) ultrasyonda gördüm sanki kıpır kıpır göz kirpar gibi
Takma kafana hem yeni annesin hem hamilesin hassasin... demek ki hayirlisi buymus zor olacaktir dogru ama Allah yardimci olur elbet. Insallah hayirlara vesile olsun.
Takma kafana hem yeni annesin hem hamilesin hassasin... demek ki hayirlisi buymus zor olacaktir dogru ama Allah yardimci olur elbet. Insallah hayirlara vesile olsun.
Elbette senin yavrun elinden geleni yapacaksin elbet... ikisi bir arada buyur iste ne guzel... Benim eşiminde kardeşiyle arasında 17 ay var 8 aylıkken hamile kalmış annesi. Hep takilirim kardesinde süt hakkın var ne yapacan diye :) o da helali hoş olsun der. Ben kendimi bildim bileli hep vardi diyor. Hic onsuz bir hayati hatirlamiyor. Seninkiler de oyle olurlar. Allah ayirmasin.
DIPTISDIPTISarch2401
Drumda aynısını söyledi ama korku girdi yüreğime. Umarım perşembe günü sorunsuz bir şekilde geçer ve bebişimi görür ve pıtpıtlarını duyarız.
DIPTISDIPTISarch2401
Drumda aynısını söyledi ama korku girdi yüreğime. Umarım perşembe günü sorunsuz bir şekilde geçer ve bebişimi görür ve pıtpıtlarını duyarız.
Amin cnm insallah. Bir de bu ay çok fazla geç döllenme var bu sayfada da çok kişiyiz... ben 28 günde bir adet gören bir kişi olarak 8 gün geç yumurtlamisim normalde doğum tarihi 12 eylülken 20 eylüle kaydı.
Direk kulakları kapatmak ve paylamak gerekiyor bu tip insanları. Siz istedikten sonra kime ne? Evet zor olacak ama mis gibi bir arada beraber büyüyecekler :)
Enteresan burada yapmıyorlar... illa hastahaneye gideceksin. Ya da bastırıp parayı ozelde yaptiracaksin. Benim doktorum da özel klinikte normalde 700 tl tutuyor allianzli olduğum için indirim vs sonrasında 90 tl katılım payıyla yaptirabiliyorum. Ama her ay devlere bir dolu da bağkur primi ödediğim için gidip devlette yaptirasim var.
Çok ciddi rakamlar bunlar ya
Mecburen yaptırmak zorunda olduğumuzu bildiklerinden fiyatlar fazla tabi...
Benim hemşirem listede olmayanlarıda yapalım diyekendi ısrar etmişti. Baya detaylı incelediler. Herşey bir yana durumu olmayanlar için çok zor bu... Devlet hastanelerinde bir sürü sıra, suratsız bir çok çalışan vs.
DIPTISDIPTISarch2401
bu tahlilleri doktorlar mi soyledi? benim dr bir teslik olmazsa bir ay sonra gel dedi tahlil fln da vermedi. ustelik dusuk tehdidim de var, anlamadim valla..
bu tahlilleri doktorlar mi soyledi? benim dr bir teslik olmazsa bir ay sonra gel dedi tahlil fln da vermedi. ustelik dusuk tehdidim de var, anlamadim valla..
Cnm düşük tehdidin varsa nasıl 1 ay sonra çağırır senin her hafta ugraman lazım. Bence doktorunu değiştir. Saglik ocagina gidersen enfeksiyon testleri haric hepsini zaten devlet otomatikman yapiyor.
sacmalamasinlar.. sana super bi yorum yapiim de moralin duzelsin. oglum 4 yasinda bez bitti, yedirme bitti, uyutma bitti.. simdi yeniden ayni yola cikacagim inan bana en cok uyku konusundan korkuyorum. erene cekerse bu minik bittigimizin resmidir. 27ay uyumadik biz resmen :))
valla ben de kusmaktan korkuyorum. normal zamanlarda bile tum karin kaslarim kopar agridan. simdi icerde bebek varken bu kadar zorlamak hic isime gelmiyor. cok zor kusan biriyim yapisal bisi sanki midedekiler cikana kadar once bi tur canim cikiyo :)) bulantiya raziyim o agridansa.. tum gun herseyden tiksiniyorum..
Cnm düşük tehdidin varsa nasıl 1 ay sonra çağırır senin her hafta ugraman lazım. Bence doktorunu değiştir. Saglik ocagina gidersen enfeksiyon testleri haric hepsini zaten devlet otomatikman yapiyor.
kanaman artarsa gel dedi, terslik yoksa bir ay sonra dedi.. simdi siz konusurken hatirladim mesela kan tahlilini de ard arda iki kez yapiyorduk ben bir defa yaptim.. gerci bebegimin kalp atislarini duydum cok sukur ama.. ben en iyisi dedigin gibi ilk hamileligimdeki doktora goruneyim bakalim, tesekkurler cvplar icin
Insallah canımm dua edin nolurr cok korkuyorum tup bebek ilk denememdi daha once dogal yolla 3 gebeligim olmustu 3 bebegimide kaybettim genetik yaptirdik hersey cok guzel ilerlerken nasil oyle oldu anlamadim
kanaman artarsa gel dedi, terslik yoksa bir ay sonra dedi.. simdi siz konusurken hatirladim mesela kan tahlilini de ard arda iki kez yapiyorduk ben bir defa yaptim.. gerci bebegimin kalp atislarini duydum cok sukur ama.. ben en iyisi dedigin gibi ilk hamileligimdeki doktora goruneyim bakalim, tesekkurler cvplar icin
Canim ben Adanadayım. Toksoplazma ve rubellayi sağlık ocağında yaptilar. Bir tek burda arkadaşların yazdığı cmv testi yok içinde. Onu da isterse kadın dogumcum özelde yaptiracagim artık.
Günaydın bacilar im. Bugün büyük gün benim için. Nasipse bebislerimin pıt pitlari ni duymaya gideceğim. Randevum akşam 5.30 da ama şimdiden heyecan sardı
Hayirlisiyla duyabilirim insallah