Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Supermis ama yinede kendini zorlama bi 3 ayin bitsin ondan sonra yürü bence

Ben mutfaga giremiyorum artık buzdolabını açamıyorum her an her şeyden tiksinebiliyorum yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile

Slm kızlar... Dün doktor kont vardı. Bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk kendisini gördük 1.5 cm di ufak ufak hareket ediyordu. Allaha çok şükür herhangi bir sorun ve sıkıntı yok ayın 15 de tekrar kont var. Doktorumuz Doğum tarihimizide söyledi kısmetse 7 Eylüle göre herşey planlanacak :)

Masallah canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Annemle ayni sehirde olmamiza ragmen cok uzak evlerimiz.Esim anneme gidecegine kendi annesine gitmeyi teklif eder onuda ben almayayim
Ayyy niye ya ben kendi annemin yanında kalıyorum çok rahat ediyorum eşini ikna etsen gitsen annenin yanına ne güzel olur

Ayyy niye ya ben kendi annemin yanında kalıyorum çok rahat ediyorum eşini ikna etsen gitsen annenin yanına ne güzel olur
Esim hic ikna edilecek bi tip degil ne yazik ki . Gün icinde uyuyakaldigimda ne uyuyorsun diye kiziyodu bana annesi hamilelikte olur diyince kizmamaya basladi ben anneme gitsem olay olur

kpss kursum var haftada 3 gun ona gidiyorum. ufakligi servise bindirdikten sonra site icinde dolaniyorum hergun bi yarim saat. havalar toparlasin daha cok yapicam insallah
Maşallah valla ne güzel yapıyosun yürüyüşe ben çok üşeniyorum, hep bahane buluyorum halim yokmuş gibi geliyor

Slm kizlar kan sonuclarimizi aldik sukur hepsi gayet iyi sadece idrarda enfeksiyon icin doktor bol su icmemi onerdi aslinda iciyorumda bakalim daha fazla icmeye ozen gosterecegim

Esim hic ikna edilecek bi tip degil ne yazik ki . Gün icinde uyuyakaldigimda ne uyuyorsun diye kiziyodu bana annesi hamilelikte olur diyince kizmamaya basladi ben anneme gitsem olay olur
Aa sana yardım etmesi gerekirken bağırıyor mu bide (

Maşallah valla ne güzel yapıyosun yürüyüşe ben çok üşeniyorum, hep bahane buluyorum halim yokmuş gibi geliyor

bi baslasan gerisi geliyo. gecen hamileligimde surekli yuzuyordum. bunda ufaklik ve kurs bir arada olunca onu yapamiyorum. yuruyusle idare ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…