sabah 6:30 da kalkıyorum 7 de evden çıkmış oluyorum akşam 6dan sonra evde oluyorum gün boyu işim arazide çok yürüyorum eşim haftada 3 akşam tempolu yürüyüşe zorluyor. gün boyu hareket sayılmaz tempolu ve düzenli değil diye.
sigaradan oldum olası tiksindiğim için onda bi değişiklik yok :) hatta işe gelip giderken takside sigara kokusu oluyor diye bu ara arabayla gidip geliyorum.
Slm kızlar... Dün doktor kont vardı. Bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk kendisini gördük 1.5 cm di ufak ufak hareket ediyordu. Allaha çok şükür herhangi bir sorun ve sıkıntı yok ayın 15 de tekrar kont var. Doktorumuz Doğum tarihimizide söyledi kısmetse 7 Eylüle göre herşey planlanacak :)
Slm kızlar... Dün doktor kont vardı. Bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk kendisini gördük 1.5 cm di ufak ufak hareket ediyordu. Allaha çok şükür herhangi bir sorun ve sıkıntı yok ayın 15 de tekrar kont var. Doktorumuz Doğum tarihimizide söyledi kısmetse 7 Eylüle göre herşey planlanacak :)
Esim hic ikna edilecek bi tip degil ne yazik ki . Gün icinde uyuyakaldigimda ne uyuyorsun diye kiziyodu bana annesi hamilelikte olur diyince kizmamaya basladi ben anneme gitsem olay olur
kpss kursum var haftada 3 gun ona gidiyorum. ufakligi servise bindirdikten sonra site icinde dolaniyorum hergun bi yarim saat. havalar toparlasin daha cok yapicam insallah
Slm kizlar kan sonuclarimizi aldik sukur hepsi gayet iyi sadece idrarda enfeksiyon icin doktor bol su icmemi onerdi aslinda iciyorumda bakalim daha fazla icmeye ozen gosterecegim
Esim hic ikna edilecek bi tip degil ne yazik ki . Gün icinde uyuyakaldigimda ne uyuyorsun diye kiziyodu bana annesi hamilelikte olur diyince kizmamaya basladi ben anneme gitsem olay olur