Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....

Canım
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Canım üzüldüm çok umarım kısa zamanda güzel haberlerin olur

Canim insallah en kisa zamanda sende kucagina alirsin dualarim seninle.Allah yardimcin olsun hayirlisi neyse o olsun insallah

iki kişinin bildiği sır sır değildir cnm olan olmuş takma kafana zaten birine söyleyince ondan ona ondan ona gidiyor.

Ne denir ki... Ancak dua edebiliyorum canim senin için. Rabbim hayırlısıyla tekrar hayırlı hamilelik yasatsin ve evladına kavuştursun insaallah

Canım böyle anlarda bir şey söylemek zor. En en en kısa zamanda sağlıklı bebeğin seninle olsun inş.

sanirsin onlar hamile. benimki de triplere giriyo bazen sinir oluyorum.. valla kimse kusura bakmasin cekilcek bi naz varsa benimki o su an...
Benimki de sen esi hamile adamin psikolojisinden anlamiyosun diye veryansin ediyor sanarsin o hamile o kadar tripte

Çok üzüldüm en büyük korkum kalp durma mevzusu acaba iyi mi diye kendimi yiyorum. Rabbim en kısa zamanda hamileliğinin tekrarını, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder de 9 ayını tamamlar kucağına alırsın inşallah..

canim cok uzuldum.. hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli bir gebelik diliyorum senin icin

Kızlar bütün 6+3 haftalığız.birazdan doktora gidiyorum bugun kalp atışını duymam mümkün mü? 6 haftada duyan var mı?

karindan zor canim su an. 7lerden sonra olabilir. erken dollenme falansa yine olabilir ama duymazsan panikleme henuz erken..

Böyle haberler aldığımda kalbim sızlıyor sanki Rabbim sabır versin en kısa zamanda mucizenizi göndersin inşallah.

Kaç haftalıktı ve dr ne dedi sebebi neymiş

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Bu benim ilk hamileliğim.. Bu sebepten dolayı aklımda binlerce soru var.
Geçtiğimiz cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerim 1651 di. Keseyi de gördük.Doktor dört haftalık olduğunu söyledi. Ancak son adet tarihine göre hesapladığımızda altı haftalık çıkıyor. Şimdi dört haftalık mı yoksa altı haftalık mı hamileyim kafam iyice karıştı...

En son hangi gün oldun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…