Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm onemli birsey degildir sikma canini doktora gidersen icin rahatlar

Ruyan Hayirli olsun cnm ama erkek bebek emzirmek kiz cocuga isaret derler

Ben tam bir karpuz müptelasıyım, ablam" bir gün hamile kalırsan kesin kış günü de karpuz aşerirsin sen" derdi, sen şimdi karpuz beşik dedin aklıma sulu sulu karpuz düştü canım ya aşerme dedikleri bu olmasa gerek

Amiiin
Vallahi 2 gündür hastanedeyiz doyamıyorum bebişi görmeye. Bembeyaz ak pak oğlan ki ben çocuk seven insan değilim normalde. Bu hamilelik birazcık sevgi aşıladı kalbime
Hahaha beşikten karpuza nasıl bağlandı
Ben kavuncuyum
Hoş artık herşey bulunuyor

Vallahi bahanem bebiş olunca bağlamam çok kolay olduay kavun mu dedin, dur aman bayılırım aklıma düşürme

Her gitmeye odememen lazim bir kontrol suresi fln yok mu 10 veya 15 gun

Lavanta kolonyasi sür kizina biti uzak tutar sabahlari krese yollarken sürersen bit gelmez aklinda bulunsun.

Eki Görüntüle 1763339
Kızlar ben bu zımbırtıdan almayı düşünüyorum. Hiç kullanmış olan var mı? Kalp atışlarını dinleyebiliyormuşuz 80 tl
Ben de almak istiyorum ama acaba bebegi rahatsiz ediyor mudur diye de dusunmeden edemiyorum ama hatirladigim kadariyla sifiri daha pahalliydi ikinci el mi alacaksin ya da bir yerde indirimde fln mi?

Ben de almak istiyorum ama acaba bebegi rahatsiz ediyor mudur diye de dusunmeden edemiyorum ama hatirladigim kadariyla sifiri daha pahalliydi ikinci el mi alacaksin ya da bir yerde indirimde fln mi?

Biraz araştırdım çok fazla kullanan varmış bunu. Bu kadar yaygın kullanılan birşeyin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yurt dışındada çok kullanılıyor. Gittigidiyordan aldım 80 lira sıfır ve hatta ücretsiz kargo. Cumaya gelir sanırım meraktayım.

Sen memnun kalirsan ben de alayim yaz bana olur mu

Günaydın annişler mide bulantısıyla uyandım uykum kaçtı kraker yedim hemen yogun bulantım yok hic cıkarmıyorum ama bu bile rahatsız edici bide midem gün icimde taş gibi oluyor sanki yediklerim iceride taşa dönüyor cok rahatsız ediyor maden suyu iciyorum ama fayda etmiyor sizler nasılsınız bakalım?

Ben de hamile kaldığımdan beri araştırıyorum bunları. Kalp atım sayılarını gösterenler de var. Sen bir dene bakalım duyuluyorsa bu haftalarda ben de alayım.

Bende bir ay sonra bebek görmeye gittiğimde alıcam arkiden :)
Alınacak bir sürü şey war ilerki aylarda elektrik li göğüs pompası da al hele çalışan annelere ilaç wallahi
Aman pompada size tavsiye avent manuel gecin elektrikligi onlari alanlar bile sonra bunu aliyo. Sutum yok gelmiyo diyemez bunu kullananlar.arkadaslarimda hep kullandi gelmeyen sut geliyo bi sekilde kendim once baska sey kullanip mahvolmus yara icinde kalmistim aventle acayip sut cogalttim ben. Calisip calismama fark etmiyo illaki gerekli sutun azsa lazim coksa yine lazim. Geceleride biberonla babaya birakip uyuma firsati yakaliyosun. Etrafinizda elli milyon cesit insan diyicek ki biberon verme emmez yok valla oyle bisey. Anneninde nefes almasi gerekiyo ben sagdigimi birakip carsi pazar isimi cok goruyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…