Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydin saçma sapan rüyalarla uyanarak. Keşke hatırlamasam yada görmesem bu rüyaları offf annemin evine misafir geliyordu bir hanım böyle yanında çocuğu var çocuk hasta bulaşıcı baba niye getirdin kim bu diyorum mutfağa geçiyor yemek yapıyor hiç istemiyorum ama yatıya kalıyor ay hala sinirim bozuk bAk
uyandım rüyamıydı değilmiydi onu net hatırlamaya çalıştım o kadar gerçekti

Avenut manuel göğüs pompası mi

O kalp atımı dinlemeden ablam kullandı walkmanlere benziyordu karnına koyup dinletiyordu bize de ilk başlarda çok kullandı sonra tekmeler başlayınca hiç almadı eline,
İkinci el alın derım hamilelik boyunCA kullanılmyabilir
Bebeğe annenin saç kurutm makinesinde aldığı elektrik yüklemesinden daha fazla zararı yok demişti Hollanda'da ablamın doktoru. Gönlünüz rahat dinleyin pıtpıtları

Ruyan Hayirli olsun cnm ama erkek bebek emzirmek kiz cocuga isaret derler
bu geceki rüyamda biraz bilinçaltı da söz konusu ama sonu garip geldi :) dün çok karın ağrısı çektim ilaç da içemedim. Rüyamda eczaneye gidiyorum benim karnım çok ağırıyor ama hamileyim ilaç içemiyorum ne yapsam geçer diyorum. kadın bana büyük bi ilaç kutusundan mor renkli ilaçları tek tek avucuna alıyor. bir avuç dolusu mor renkli top gibi ilaç. ama sayıca çok fazla. onları bir kağıda sarıp bana veriyor bende ona parasını veriyorum. bunları içiceksin diyor.... ilaçların renkleri mor ama cap canlı bir mor renk. çok güzeldiii...

günaydın kızlar dün çok yoğun bir iş günüydü akşam eve zor vardım. çok rahattım ama ilk defa dün çooook midem bulandı , herşey kokmaya başladı, ayaklarım hala sızlıyor. offf çok yorgunum haftasonu hemen gelsin.

Ben de hep kabus görüyorum ya en son dün gece imdaat diye bağırarak eşimi korkutmuşum

Avenut manuel göğüs pompası mi

pompa konusunda gecen gebeliginde cok cekmis biri olarak hemen yazmak istedim..

biberon vermeyin!! net bilgi.. kendinizi dusunun siz daha az cekmeyle cok cok sut gelen biseyden sut icseniz ugrastiran memeye geri donmek ister misiniz?

ozellikle ilk 6 hafta (yani geleneksel 40 gun) bebegin emmeyi ogrenmesi cekimini kuvvetlendirmesi gerekir. ayrica emzik, biberon ve anne memesini emme fizyolojileri farklidir. bebek biberonu ya da emzigi ust damaga yapistiramaz emerken. ama memeyi tam bu sekilde emer. iki farkli emme seklini birbirine karistiracagi icin sik sik gogus yarasi olursunuz. bebegin memeyi dogru kavramasi ilk ayin en onemli konusu olacak.

6 haftadan sonra arkadasin dedigi gibi gece uyumak icin olur, disari cikmak icin olur, ise baslayacaksanir olur ara ara biberon denemeleri yapilabilir.

pompa konusunda evde kalacaksaniz tekli bir manuel pompa is gorur. ama calisacaksaniz kesinlikle elektrikli ve ikili almalisiniz. siz bir gogsu sagarken diger gogus damlamaya baslayacak ve is yerinde hem kisa surede hem zorlanmadan hem de sut arttirarak sagma sansiniz olur. hatta sagim sutyenleri bile var pompalari tutmaniza gerek kalmadan rahatca halledebiliyorsunuz bu isleri..

saglikla gelsinle insallah da bunlari konustugumuz gunlere kavusalim :))

Yediklerimize göre ise benim erkek senin kız yanı :))) dur bakalım 3 ay dolsun da insallah ne kadar doğru olduğu belli olur :)
Bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok. Bana hep erkek diyorlar içime de erkek doğuyor ama bir yanımda hep kız isteği ağır basıyor. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
Canım bekleyip göreceğiz,hayırlısı olsun da kız erkek fark etmez,ilk bebiş çünkü.Her ne kadar gönlüm kızdan yana olsa da erkek hissediyor herkes benim hamileliğimi. Hayırlısıyla kalp atışını duyunca biraz daha rahat ederdim ama daha 1 hafta var,zaman geçmiyor.
canım bende de öyle oldu. Kese görmeye gittiğimizde kesenin yakınında bir kanama alanı ya da ikinci bir kese olabilir demişti dr um. Bol su içtim ve uzandım sürekli,iş yerinde bile ayaklarımı uzattım tabureye öyle oturdum evde kesinlikle bir şey yapmadım kendimi yoracak. Dinlen bol bol,ilacını aksatma.bol su iç,kahverengi lekelenmen olsa bile kırmızıya dönüp oluk oluk akmadan korka sakın. İyi düşün ki rabbim iyiyi nasip etsin.

ben de çalışan anne olacağım,zor gerçekten hem işe gidip hem de koştur koştur gidip bebek emzirmek. tamam öğlenleri gideceğim eve ama gün içerisinde içmesi için mecbur sağacağım sütümü. Hele babasına çekerse acıkınca yaygara koparır benimki :) ama babasının bir huyu da boooolllll bolllll uyuması. İnşallah o huyu çeker :) Süt sağmak için manuel ya da elektrikli bir sağım makinesi almak lazım. Hele biraz zaman geçsin onlar netleşir kalp atışını duyayım biraz içim rahatlar. Gerçi kucağıma almadan bitmeyecek merak o da başka bir konu.Bir biberen var özelmiş anne memesine eş değer,internette görmüştüm ondan almayı düşünüyorum ben.

Geldikten sonra yorumunu yazarsan seviniriz :)) ben de merak ettim her hamile kadin icin merak uyandirici guzel bir sey istedigi zaman bebegin kalp atislarini duymak :))

Benim de cok cok mide bulantim olmuyor ama gaz yapiyor midem karisiyor sanki surekli ve dediğin gibi yemekten sonra tas gibi oturuyo karnima..
evet oyle bir biberon var . Ablam kullanmisti bebeginde. Normal biberonlarda bebek cok cekmese de egilince delikten dokuluyor. Bu biberonda bebegin cekmesi gerekiyo iyice. Adi neydi hatirlamiyorum ama

Ben bilgileri mi epey oldu yazalı ama gözden kaçtı sanırım tekrar yazayım canım eklermisin..
Istanbul

26 yaş
Sat 03.12.2015
2. Çocuk
Istanbul
Tahmini doğum 03.09.2016

canım kusura bakma, burada mesajlaşmalar hızlı aktığı için arada kaçabiliyor bazen. O yüzden özel mesaj atmanızı rica etmiştim :)

Kizlar bu arada tahlillerimde karaciger enzimlerimde yükseklik cikti. Doktorum dahiliyeyr gitmen lazim dedi. Orasi da gastroentolojiye sevk etti bugun ogleden sonra gidecegim oraya. Önlem alinmazsa bebegi zehirleyebilirmis . Boyle bir durum yasayan bilen var mi.

evet canim medela calma`yi diyorsun sen.. sekil olarak benziyor gercekten ama biberon biraz deneme yanilma isi. sipaciklar nasib olur da dogarsa kendi kurallarini kendileri koyuyorlar. her biberonu almiyorlar mesela :)) benim oglum sadece dr.browns aldi mesela. saolsun yikamasi sterilizasyonu en zahmetli biberon kendisi.. zamani gelsin cok cok konusacagiz bunlari...

gecmis olsun canim.. normalde cok mu ilac kullanirsin? neden yuksek cikmis acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…