Avenut manuel göğüs pompası miAman pompada size tavsiye avent manuel gecin elektrikligi onlari alanlar bile sonra bunu aliyo. Sutum yok gelmiyo diyemez bunu kullananlar.arkadaslarimda hep kullandi gelmeyen sut geliyo bi sekilde kendim once baska sey kullanip mahvolmus yara icinde kalmistim aventle acayip sut cogalttim ben. Calisip calismama fark etmiyo illaki gerekli sutun azsa lazim coksa yine lazim. Geceleride biberonla babaya birakip uyuma firsati yakaliyosun. Etrafinizda elli milyon cesit insan diyicek ki biberon verme emmez yok valla oyle bisey. Anneninde nefes almasi gerekiyo ben sagdigimi birakip carsi pazar isimi cok goruyodum.
bu geceki rüyamda biraz bilinçaltı da söz konusu ama sonu garip geldi :) dün çok karın ağrısı çektim ilaç da içemedim. Rüyamda eczaneye gidiyorum benim karnım çok ağırıyor ama hamileyim ilaç içemiyorum ne yapsam geçer diyorum. kadın bana büyük bi ilaç kutusundan mor renkli ilaçları tek tek avucuna alıyor. bir avuç dolusu mor renkli top gibi ilaç. ama sayıca çok fazla. onları bir kağıda sarıp bana veriyor bende ona parasını veriyorum. bunları içiceksin diyor.... ilaçların renkleri mor ama cap canlı bir mor renk. çok güzeldiii...Ruyan Hayirli olsun cnm ama erkek bebek emzirmek kiz cocuga isaret derler
Benim değil ama cok güzel evet :)Senin papagan coook guzel asil
Ben de hep kabus görüyorum ya en son dün gece imdaat diye bağırarak eşimi korkutmuşumGunaydin saçma sapan rüyalarla uyanarak. Keşke hatırlamasam yada görmesem bu rüyaları offf annemin evine misafir geliyordu bir hanım böyle yanında çocuğu var çocuk hasta bulaşıcı baba niye getirdin kim bu diyorum mutfağa geçiyor yemek yapıyor hiç istemiyorum ama yatıya kalıyor ay hala sinirim bozuk bAk
uyandım rüyamıydı değilmiydi onu net hatırlamaya çalıştım o kadar gerçekti
Aman pompada size tavsiye avent manuel gecin elektrikligi onlari alanlar bile sonra bunu aliyo. Sutum yok gelmiyo diyemez bunu kullananlar.arkadaslarimda hep kullandi gelmeyen sut geliyo bi sekilde kendim once baska sey kullanip mahvolmus yara icinde kalmistim aventle acayip sut cogalttim ben. Calisip calismama fark etmiyo illaki gerekli sutun azsa lazim coksa yine lazim. Geceleride biberonla babaya birakip uyuma firsati yakaliyosun. Etrafinizda elli milyon cesit insan diyicek ki biberon verme emmez yok valla oyle bisey. Anneninde nefes almasi gerekiyo ben sagdigimi birakip carsi pazar isimi cok goruyodum.
Avenut manuel göğüs pompası mi
Hahaha evet evet hava müthiş gerçektenHahahaha yok yok bişi demedim
Bugün hava çok güzeldi
Bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok. Bana hep erkek diyorlar içime de erkek doğuyor ama bir yanımda hep kız isteği ağır basıyor. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.Yediklerimize göre ise benim erkek senin kız yanı :))) dur bakalım 3 ay dolsun da insallah ne kadar doğru olduğu belli olur :)
canım bende de öyle oldu. Kese görmeye gittiğimizde kesenin yakınında bir kanama alanı ya da ikinci bir kese olabilir demişti dr um. Bol su içtim ve uzandım sürekli,iş yerinde bile ayaklarımı uzattım tabureye öyle oturdum evde kesinlikle bir şey yapmadım kendimi yoracak. Dinlen bol bol,ilacını aksatma.bol su iç,kahverengi lekelenmen olsa bile kırmızıya dönüp oluk oluk akmadan korka sakın. İyi düşün ki rabbim iyiyi nasip etsin.Kızlar selamm.en son 24 aralıkta adet oldum şuan hamileyim iki gün önce doktora gittim keseyi gördü ama keseinin etrafında kanamalar var düşük tehlikesi deyip ilaç verdi çok korkuyorum böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda kasıklarımda agrıyo kanaman olursa gel dedi ama benim hiç kanamam olmadı çok şükür düşer diye korkuyorum
ben de çalışan anne olacağım,zor gerçekten hem işe gidip hem de koştur koştur gidip bebek emzirmek. tamam öğlenleri gideceğim eve ama gün içerisinde içmesi için mecbur sağacağım sütümü. Hele babasına çekerse acıkınca yaygara koparır benimki :) ama babasının bir huyu da boooolllll bolllll uyuması. İnşallah o huyu çeker :) Süt sağmak için manuel ya da elektrikli bir sağım makinesi almak lazım. Hele biraz zaman geçsin onlar netleşir kalp atışını duyayım biraz içim rahatlar. Gerçi kucağıma almadan bitmeyecek merak o da başka bir konu.Bir biberen var özelmiş anne memesine eş değer,internette görmüştüm ondan almayı düşünüyorum ben.pompa konusunda gecen gebeliginde cok cekmis biri olarak hemen yazmak istedim..
biberon vermeyin!! net bilgi.. kendinizi dusunun siz daha az cekmeyle cok cok sut gelen biseyden sut icseniz ugrastiran memeye geri donmek ister misiniz?
ozellikle ilk 6 hafta (yani geleneksel 40 gun) bebegin emmeyi ogrenmesi cekimini kuvvetlendirmesi gerekir. ayrica emzik, biberon ve anne memesini emme fizyolojileri farklidir. bebek biberonu ya da emzigi ust damaga yapistiramaz emerken. ama memeyi tam bu sekilde emer. iki farkli emme seklini birbirine karistiracagi icin sik sik gogus yarasi olursunuz. bebegin memeyi dogru kavramasi ilk ayin en onemli konusu olacak.
6 haftadan sonra arkadasin dedigi gibi gece uyumak icin olur, disari cikmak icin olur, ise baslayacaksanir olur ara ara biberon denemeleri yapilabilir.
pompa konusunda evde kalacaksaniz tekli bir manuel pompa is gorur. ama calisacaksaniz kesinlikle elektrikli ve ikili almalisiniz. siz bir gogsu sagarken diger gogus damlamaya baslayacak ve is yerinde hem kisa surede hem zorlanmadan hem de sut arttirarak sagma sansiniz olur. hatta sagim sutyenleri bile var pompalari tutmaniza gerek kalmadan rahatca halledebiliyorsunuz bu isleri..
saglikla gelsinle insallah da bunlari konustugumuz gunlere kavusalim :))
Geldikten sonra yorumunu yazarsan seviniriz :)) ben de merak ettim her hamile kadin icin merak uyandirici guzel bir sey istedigi zaman bebegin kalp atislarini duymak :))Biraz araştırdım çok fazla kullanan varmış bunu. Bu kadar yaygın kullanılan birşeyin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yurt dışındada çok kullanılıyor. Gittigidiyordan aldım 80 lira sıfır ve hatta ücretsiz kargo. Cumaya gelir sanırım meraktayım.
Benim de cok cok mide bulantim olmuyor ama gaz yapiyor midem karisiyor sanki surekli ve dediğin gibi yemekten sonra tas gibi oturuyo karnima..Günaydın annişler mide bulantısıyla uyandım uykum kaçtı kraker yedim hemen yogun bulantım yok hic cıkarmıyorum ama bu bile rahatsız edici bide midem gün icimde taş gibi oluyor sanki yediklerim iceride taşa dönüyor cok rahatsız ediyor maden suyu iciyorum ama fayda etmiyor sizler nasılsınız bakalım?
evet oyle bir biberon var . Ablam kullanmisti bebeginde. Normal biberonlarda bebek cok cekmese de egilince delikten dokuluyor. Bu biberonda bebegin cekmesi gerekiyo iyice. Adi neydi hatirlamiyorum amaben de çalışan anne olacağım,zor gerçekten hem işe gidip hem de koştur koştur gidip bebek emzirmek. tamam öğlenleri gideceğim eve ama gün içerisinde içmesi için mecbur sağacağım sütümü. Hele babasına çekerse acıkınca yaygara koparır benimki :) ama babasının bir huyu da boooolllll bolllll uyuması. İnşallah o huyu çeker :) Süt sağmak için manuel ya da elektrikli bir sağım makinesi almak lazım. Hele biraz zaman geçsin onlar netleşir kalp atışını duyayım biraz içim rahatlar. Gerçi kucağıma almadan bitmeyecek merak o da başka bir konu.Bir biberen var özelmiş anne memesine eş değer,internette görmüştüm ondan almayı düşünüyorum ben.
Ben bilgileri mi epey oldu yazalı ama gözden kaçtı sanırım tekrar yazayım canım eklermisin..
Istanbul
26 yaş
Sat 03.12.2015
2. Çocuk
Istanbul
Tahmini doğum 03.09.2016
ben de çalışan anne olacağım,zor gerçekten hem işe gidip hem de koştur koştur gidip bebek emzirmek. tamam öğlenleri gideceğim eve ama gün içerisinde içmesi için mecbur sağacağım sütümü. Hele babasına çekerse acıkınca yaygara koparır benimki :) ama babasının bir huyu da boooolllll bolllll uyuması. İnşallah o huyu çeker :) Süt sağmak için manuel ya da elektrikli bir sağım makinesi almak lazım. Hele biraz zaman geçsin onlar netleşir kalp atışını duyayım biraz içim rahatlar. Gerçi kucağıma almadan bitmeyecek merak o da başka bir konu.Bir biberen var özelmiş anne memesine eş değer,internette görmüştüm ondan almayı düşünüyorum ben.
Kizlar bu arada tahlillerimde karaciger enzimlerimde yükseklik cikti. Doktorum dahiliyeyr gitmen lazim dedi. Orasi da gastroentolojiye sevk etti bugun ogleden sonra gidecegim oraya. Önlem alinmazsa bebegi zehirleyebilirmis . Boyle bir durum yasayan bilen var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?