Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kiz az para degil, ben o parayla 3-4 takim alirim bebegime :))

Hahaha orası öylede ben biraz fazla saplantılıyım sanırım. Kontrol taa ayın 25inde. Sabırsızlıktan ölücem
bende bicak gibi sag kasigima saplaniyor arada.. sizin de agriniz boyle birsey mi? gunde 2-3 kez oluyo

Benimde solda oluyor aynı ağrı

Benim ki adet ağrısı gibi

Aynen ara ara yoklarmış. 4. aya kadar devam

Ara ara karın ve bel ağrısı oluyor canim . korkusamda doktorum çok normal olucak dio
Evet cnm bebek büyüyor rahim büyüyor normal bu ağrılar...bende hafif kasiklarimda agri oluyor merdiven çıkarken falan özellikle...belimde henüz agri yok ama karnimda bazen gaz sancısı oluyor

Aman dikkat et canim salgin var zaten bizim cok dikkatli olmamiz lazim iyilesince gelir insallah :)

DIPTISDIPTIS Tavsiye ederim canım yakın arkadaşıma hediye etmiştim 2 ay önce o çok meraklı ve endişeli çok işine yaradı 1 ay sonra doğum yapacak allahın izniyle ama son 1 ayda sık sık dr gitmek yerine ewde takip ediyor kalp atışlarını o açıdan çok iyi

Yaa bu bulantim cok artti benim su icemiyorum boyle kana kana su icesim var azicik icsem wc zor yetisiyorum

Aynen pimpirikli biri için müthiş bir alet
Az önce sipariş verdim bakalım nasıl olacak

Aynen pimpirikli biri için müthiş bir alet
Az önce sipariş verdim bakalım nasıl olacak
Bende bir ay sonra bebek görmeye gittiğimde alıcam arkiden :)
Alınacak bir sürü şey war ilerki aylarda elektrik li göğüs pompası da al hele çalışan annelere ilaç wallahi

Bende bir ay sonra bebek görmeye gittiğimde alıcam arkiden :)
Alınacak bir sürü şey war ilerki aylarda elektrik li göğüs pompası da al hele çalışan annelere ilaç wallahi
Onu daha hamile olduğumu öğrendiğim gün ayarladım
Geçen sene bir arkadaşım doğum yapmıştı onda görmüştüm dedim lütfen sakla alıcam senden.
Zaten ne kadar yeni doğum yapmış varsa markaja aldım

Yaa bu bulantim cok artti benim su icemiyorum boyle kana kana su icesim var azicik icsem wc zor yetisiyorum

Çok fazla ayakta kalma.
Mutlaka tuzlu çubuk olsun.
Suyu bile kustum ilk zamanlar bende çok sinirlerim bozulmuştu
Çok daha kötüye giderse illaki doktora danışıp ilaç almakta fayda var. Susuz kalmasın bünye

Elfinya
Aynı dert bendede ya ve bol su içmem gerek idrar enfeksiyonu yüzünden ama icemiorum canimda kana kana içmek istio ama ewde poşet kalmadı ya su içip çıkarmaktan

AahhhahaÇok şanslı walla bu bebisler

Insan böyle düşününce heyecan yapıyor ya
Ew mis gibi bebek kokuyor ya allahım sen herkesin ewini bebek kokularıyla donat kimseyi hasret bırakma bu kokuya inşallah.
Eede bebisin eşyaları onun kokusu gülüşü
Duygu yaptım yok yere nerden nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…