Evet cnm bebek büyüyor rahim büyüyor normal bu ağrılar...bende hafif kasiklarimda agri oluyor merdiven çıkarken falan özellikle...belimde henüz agri yok ama karnimda bazen gaz sancısı oluyor
İyi canım ateşim düştü iyileştim gibi ama bulantılar çok kötü huzur vermiyor :) o kadarına katlanacağım artık. Ya ne şanslısın annen yanında ne güzel benimki grip olmuş korkudan görüşemiyoruz
DIPTISDIPTISTavsiye ederim canım yakın arkadaşıma hediye etmiştim 2 ay önce o çok meraklı ve endişeli çok işine yaradı 1 ay sonra doğum yapacak allahın izniyle ama son 1 ayda sık sık dr gitmek yerine ewde takip ediyor kalp atışlarını o açıdan çok iyi
DIPTISDIPTISTavsiye ederim canım yakın arkadaşıma hediye etmiştim 2 ay önce o çok meraklı ve endişeli çok işine yaradı 1 ay sonra doğum yapacak allahın izniyle ama son 1 ayda sık sık dr gitmek yerine ewde takip ediyor kalp atışlarını o açıdan çok iyi
Ben bilgileri mi epey oldu yazalı ama gözden kaçtı sanırım tekrar yazayım canım eklermisin.. Istanbul 26 yaş Sat 03.12.2015 2. Çocuk Istanbul Tahmini doğum 03.09.2016
Bende bir ay sonra bebek görmeye gittiğimde alıcam arkiden :) Alınacak bir sürü şey war ilerki aylarda elektrik li göğüs pompası da al hele çalışan annelere ilaç wallahi
Bende bir ay sonra bebek görmeye gittiğimde alıcam arkiden :) Alınacak bir sürü şey war ilerki aylarda elektrik li göğüs pompası da al hele çalışan annelere ilaç wallahi
Onu daha hamile olduğumu öğrendiğim gün ayarladım
Geçen sene bir arkadaşım doğum yapmıştı onda görmüştüm dedim lütfen sakla alıcam senden.
Zaten ne kadar yeni doğum yapmış varsa markaja aldım
Çok fazla ayakta kalma.
Mutlaka tuzlu çubuk olsun.
Suyu bile kustum ilk zamanlar bende çok sinirlerim bozulmuştu
Çok daha kötüye giderse illaki doktora danışıp ilaç almakta fayda var. Susuz kalmasın bünye
Elfinya Aynı dert bendede ya ve bol su içmem gerek idrar enfeksiyonu yüzünden ama icemiorum canimda kana kana içmek istio ama ewde poşet kalmadı ya su içip çıkarmaktan
Onu daha hamile olduğumu öğrendiğim gün ayarladım
Geçen sene bir arkadaşım doğum yapmıştı onda görmüştüm dedim lütfen sakla alıcam senden.
Zaten ne kadar yeni doğum yapmış varsa markaja aldım
Eltimde yeni doğum yaptı şimdi onun kapısındada beklerim
Karpuz beşik almışlar ve ben çok seviyorum ama kısa süre kullanılıyor diye almayacaktım. Duyunca bebekleri doğmadan talip oldum nasılsa 3 ay sonra kullanamayacaklar
Eltimde yeni doğum yaptı şimdi onun kapısındada beklerim
Karpuz beşik almışlar ve ben çok seviyorum ama kısa süre kullanılıyor diye almayacaktım. Duyunca bebekleri doğmadan talip oldum nasılsa 3 ay sonra kullanamayacaklar
Insan böyle düşününce heyecan yapıyor ya Ew mis gibi bebek kokuyor ya allahım sen herkesin ewini bebek kokularıyla donat kimseyi hasret bırakma bu kokuya inşallah. Eede bebisin eşyaları onun kokusu gülüşü Duygu yaptım yok yere nerden nereye