Ayyy canim ben de verdim siparis. Merak ediyorum vallaAynen
Dün zaten verdim siparişini bakalım nasıl birşeymiş.
Hoş zaten bu haftalarda duymak çok zor ama şans :))
Benim de tansiyonum çok oynadı ilkinde 8-5ti. İkinci kontrolde de. Ama üçüncüde 12-6 çıktı.aynı günüz senle de. Doktor takip etmek lazım dedi. Stres heyecan ya da aktivite olmaksızın oynuyor mu diye dikkat etmeye calısıyorum. Alet alayım ben de olmazsa.canım seninle günlerimiz aynı, ve iki gündür ben de öyleyim. tansiyon aleti masamda kontrol ediyorum. Dün yüksekti bugün düşük. Cumartesi günü ben de sorucam doktoruma.
Ben Anadolu'da oturuyorum ama rutin kontrollere Avrupa'ya gidiyorum. Tahliller Anadolu'da devlet hastanelerinde. Benim iş baya karışık:)yapalım canım
İSTANBUL DAKİ ARKADAŞLAR İSTANBUL ANADOLU MU? AVRUPA MI BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
bende onu diyecektim tatlım. kullanır kullanmaz hemen yükselmez ki bu değer. benimki 11 çıktı. olması gereken 90-105. bir şişe ile yükselmesi mümkün değil, güneşe falan da çıkmak lazım ama malum kış... sen bir araştır beni de haberdar edersen cok sevinirimBenim de tansiyonum çok oynadı ilkinde 8-5ti. İkinci kontrolde de. Ama üçüncüde 12-6 çıktı.aynı günüz senle de. Doktor takip etmek lazım dedi. Stres heyecan ya da aktivite olmaksızın oynuyor mu diye dikkat etmeye calısıyorum. Alet alayım ben de olmazsa.
Canım bende bayadır araştırıyorum bu aleti aynen bende teknlji mayyagi biriyimAynen
Dün zaten verdim siparişini bakalım nasıl birşeymiş.
Hoş zaten bu haftalarda duymak çok zor ama şans :))
keklik_58 ben 29 ocakta vajinal ultrasonla duydum cnm kalp atışını. yrn için yeniden kontrolüm var. ben düne kadar çok rahattım tatlı yediğim zamanlarda kustum o da iki defa şimdi hiç tatlı yemiyorum. dün işler yoğundu bişeyler yiyemedim ve midem bulanmaya başladı. hala midem çok kötü kusma yok ama sürekli tuzlu şeyler cnm istiyor onlar midemi bastırıyor. hipertroid hastasıyım onun için tuz yasak. ne yapacağımı bilemiyorum. bugün rahatsız olunca müdürüme söyledim hamile olduğumu iş yükümü biraz azalttı.
bir de benim ağrıyan tek yerim göğüslerim. zaten büyüktü şimdi devasal oldular. gece uykumdan uyanıyorum acıdan. onun dışında bir rahatsızlığım yok.
dün kontrolüm vardı doktor dinletmedi doppler zararlıymış öyle dedi ama kalp atımını gösterdi gelişmiş çok güzel atıyor dedi benim bebiş nazar değmesin 1 gün önden gidiyor gelişimi onun dışnda bulantılarım dün başladı benim bugün de kasıklarımda ağrı var ara ara şiddetleniyor onun dışında iyiyim çok şükür göz kararması baş dönmesi bende de oluyor kan şekerim düşüyor hemen 1 kaşık çikolata yiyorum kendime geliyorum sende dene istersen
Ayyy canim ben de verdim siparis. Merak ediyorum valla
Canım bende bayadır araştırıyorum bu aleti aynen bende teknlji mayyagi biriyimBgn doktora sordum bi zarari olurmu diye olmaz ama 18 haftadan önce duyulan ses annenin kendi atışları dedi ama ben inanmak istemedim tabi kafama taktım bikere :) denediğin gibi mutlaka yazarmısın hemen veriyim sipariş
Sanırım iğne olunca hemen yükseliyor damlalarla vakit alıyor. D vitamini eksikliği erken doğum da yaparmış ciddi bsy ama simdi doktorum onaylamadan da kullanmak istemedim. Ben biraz bakayım mutlaka söylerim sana dabende onu diyecektim tatlım. kullanır kullanmaz hemen yükselmez ki bu değer. benimki 11 çıktı. olması gereken 90-105. bir şişe ile yükselmesi mümkün değil, güneşe falan da çıkmak lazım ama malum kış... sen bir araştır beni de haberdar edersen cok sevinirim
Bebek için teratojen olabileceğini söyledi ben de o yüzden söylemiş olabileceğini düşünüyorum. Vitaminleri araştırdığımda cidden güvenilir olmadığını gördüm. Peki bildiğin iyi markalar neler paylaşır mısın rica etsem canım. Aklımın bir köşesinde bulunsun 12.haftadan sonra kullanırım olmazsayarin benim de kontrolum var. ikili test oncesi son kontrol. bakalim hala hersey yolundaysa bundan sonraki kontrol ikili teste...
bu arada benim de gogusler fena. hem hassas hem sis..(
dopplere hamilelk boyunca 1 ya da iki kez 2 kez gerekirse o da girmek gerekiyor. isi veren bi islem oldugu icin damar goruntulenmesi bebegi rahatsiz ediyor.. gecen hamileligimde preklamsi yasadim o yuzden damarlara bakmak gerekiyordu bunda insallah sorunsuz gecer..
bu arada d vitamini evet onemli ama malesef trde duzgun vitamin yok. ben ogluma bile amazondan almistim. hepsinin icinde bol miktarda paraben var. bekleyen doktor belki o nedenle ilk 3 ay vermek istememistir.
Bende bucadayim canim :) ayni sehirden olmak guzel oldu fikir alisveriside yapariz :)İzmirde nerdesin
Bende izmirdeyim balçovada
Bebek için teratojen olabileceğini söyledi ben de o yüzden söylemiş olabileceğini düşünüyorum. Vitaminleri araştırdığımda cidden güvenilir olmadığını gördüm. Peki bildiğin iyi markalar neler paylaşır mısın rica etsem canım. Aklımın bir köşesinde bulunsun 12.haftadan sonra kullanırım olmazsa
%100 aynı fikirdeyim, her şeyin avantajı dez avantajı var nasılsa. Yeterki sağlıklı bir şekilde kucağıma gelsin.Kızlar boş verin baharı yazı sağlıklı sağ salim gelsinler de istedikleri zaman gelsinler ben mart annesi olacaktım doğum izni ardından yaz tatili zaman çok iyi falan derken ekimde kaybettim bebegimi şimdi ikinci kez hamileyim okulu izni falan düşünmüyorum hiç sağ salim gelsin de sıcak falan dayanıriz artık
Bizim aşçımız da diyor ki emzirmeye yardımcı al sen bebeği tutarsın o göğsünü diyor :)cnm bende 3 aşılma sonrası tüp bebek için tedaviye başalayacakken öğrendim. bende 81 kilo olmuştum. 1 ocaktan beri yediklerime dikkat ediyordum. şuan 77-78 gidip geliyorum.
arkadaşıma hamile olduğumu söyledim. neyse göğüslerinin şişmesinin sebebi varmış, karşıdan gelirken dikkatimi çekti daha ne kadar büyüyecekler diye düşündüm gözüme gözüme girdi dedi.
maşallah canım. Ben şekerli şeylerden soğudum resmen,oysaki sabah uyanınca gözüm şekerli bir şeyler arardı hamileliğimi öğrendiğimden beri ağzıma şekerli şeyler almışlığım yok
dün kontrolüm vardı doktor dinletmedi doppler zararlıymış öyle dedi ama kalp atımını gösterdi gelişmiş çok güzel atıyor dedi benim bebiş nazar değmesin 1 gün önden gidiyor gelişimi onun dışnda bulantılarım dün başladı benim bugün de kasıklarımda ağrı var ara ara şiddetleniyor onun dışında iyiyim çok şükür göz kararması baş dönmesi bende de oluyor kan şekerim düşüyor hemen 1 kaşık çikolata yiyorum kendime geliyorum sende dene istersen
maşallah canım. Ben şekerli şeylerden soğudum resmen,oysaki sabah uyanınca gözüm şekerli bir şeyler arardı hamileliğimi öğrendiğimden beri ağzıma şekerli şeyler almışlığım yok
Benim de tansiyonum çok oynadı ilkinde 8-5ti. İkinci kontrolde de. Ama üçüncüde 12-6 çıktı.aynı günüz senle de. Doktor takip etmek lazım dedi. Stres heyecan ya da aktivite olmaksızın oynuyor mu diye dikkat etmeye calısıyorum. Alet alayım ben de olmazsa.
Hamilelikte düşük olması lazımmış. Dikkat et kontrol altında tut ama iş yogunlugu etkiliyordur.Benim hiç değişmez 11-7 dir. Ama dün 13-7 idi, bugün 11-6. Aman hemen hissediyorum. Bu ara yorgunluktanda olabilir diye düşünüyorum. Şu an tek hayalim eve gidip yatmak :)
Hangi günlüğü aldın? Ben de bakıyorum bakıyorum ama karar veremiyorum.Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)
Yazın 7 aylık olacağız, gidebilir miyiz ki tatile?Bi iyi yanı varsa iste bahara baya büyümüs oluyorlar rahat rahat geziliyor yazın tatile gidiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?