Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım seninle günlerimiz aynı, ve iki gündür ben de öyleyim. tansiyon aleti masamda kontrol ediyorum. Dün yüksekti bugün düşük. Cumartesi günü ben de sorucam doktoruma.
Benim de tansiyonum çok oynadı ilkinde 8-5ti. İkinci kontrolde de. Ama üçüncüde 12-6 çıktı.aynı günüz senle de. Doktor takip etmek lazım dedi. Stres heyecan ya da aktivite olmaksızın oynuyor mu diye dikkat etmeye calısıyorum. Alet alayım ben de olmazsa.

bende onu diyecektim tatlım. kullanır kullanmaz hemen yükselmez ki bu değer. benimki 11 çıktı. olması gereken 90-105. bir şişe ile yükselmesi mümkün değil, güneşe falan da çıkmak lazım ama malum kış... sen bir araştır beni de haberdar edersen cok sevinirim

Aynen
Dün zaten verdim siparişini bakalım nasıl birşeymiş.
Hoş zaten bu haftalarda duymak çok zor ama şans :))
Canım bende bayadır araştırıyorum bu aleti aynen bende teknlji mayyagi biriyim Bgn doktora sordum bi zarari olurmu diye olmaz ama 18 haftadan önce duyulan ses annenin kendi atışları dedi ama ben inanmak istemedim tabi kafama taktım bikere :) denediğin gibi mutlaka yazarmısın hemen veriyim sipariş

yarin benim de kontrolum var. ikili test oncesi son kontrol. bakalim hala hersey yolundaysa bundan sonraki kontrol ikili teste...

bu arada benim de gogusler fena. hem hassas hem sis.. (

dopplere hamilelk boyunca 1 ya da iki kez 2 kez gerekirse o da girmek gerekiyor. isi veren bi islem oldugu icin damar goruntulenmesi bebegi rahatsiz ediyor.. gecen hamileligimde preklamsi yasadim o yuzden damarlara bakmak gerekiyordu bunda insallah sorunsuz gecer..

bu arada d vitamini evet onemli ama malesef trde duzgun vitamin yok. ben ogluma bile amazondan almistim. hepsinin icinde bol miktarda paraben var. bekleyen doktor belki o nedenle ilk 3 ay vermek istememistir.

Ayyy canim ben de verdim siparis. Merak ediyorum valla

Yabancı forumlarda 10-12 arası cılız şekilde duyduklarını yazıyordu ama yerini iyi bulmak gerekiyormuş. Dr ultrasonla nereye koyuyorsa aynı yere koymak lazımmış.
Sürekli tekrarlamak bebişi huzursuz edermiş o yüzden dk başı dayamamak lazım.

Sanırım iğne olunca hemen yükseliyor damlalarla vakit alıyor. D vitamini eksikliği erken doğum da yaparmış ciddi bsy ama simdi doktorum onaylamadan da kullanmak istemedim. Ben biraz bakayım mutlaka söylerim sana da

Bebek için teratojen olabileceğini söyledi ben de o yüzden söylemiş olabileceğini düşünüyorum. Vitaminleri araştırdığımda cidden güvenilir olmadığını gördüm. Peki bildiğin iyi markalar neler paylaşır mısın rica etsem canım. Aklımın bir köşesinde bulunsun 12.haftadan sonra kullanırım olmazsa

merhaba kızlar nasılsınız? semptomlar tam gaz devam belli ki:) ay ben geçen 2 haftada müthiç uyudum. akşam 9 sabah 7 kesintisiz uyudum resmen ve hala da yorgun hissediyordum. bu hafta da nceki kadar olmasa da devam ediyor. benim gğüsler patlamak üzere daha 2 kg almama ragmen göbeğim 5 aylık gibi çıktı sinir oldum herkes amaaaaann bebeğin çıkmış yaaa seniiin diyor o bebek deil göbek diyorum. gaz ve şişkinlik tam gaz devam ediyor. bi de bu aralar dikiş yerimde mini mini pıtpıt seğirmeler hissediyorum. ben oğlumu 13. haftada hissetmiştim :) bu da mı erkek acaba diyorum :) yarın kontrolümüz var. 10+1 olacağız. Bakalım 3 haftada bizim ufaklık ne hale gelmiş :)

d drops diye bir marka var. ben onu amazon vasitasiyla satin almistim. koruyucu icermeyen bir tek onu biliyorum. trdekiler zaten felaket malesef

%100 aynı fikirdeyim, her şeyin avantajı dez avantajı var nasılsa. Yeterki sağlıklı bir şekilde kucağıma gelsin.

Bizim aşçımız da diyor ki emzirmeye yardımcı al sen bebeği tutarsın o göğsünü diyor :)

maşallah canım. Ben şekerli şeylerden soğudum resmen,oysaki sabah uyanınca gözüm şekerli bir şeyler arardı hamileliğimi öğrendiğimden beri ağzıma şekerli şeyler almışlığım yok

maşallah canım. Ben şekerli şeylerden soğudum resmen,oysaki sabah uyanınca gözüm şekerli bir şeyler arardı hamileliğimi öğrendiğimden beri ağzıma şekerli şeyler almışlığım yok

bende yemiyorum tatlı şeyler hiç aramıyorum olmasa ama kan şekerim düşünce mecbur yedim napayım
hamilelikten önce günde bir waffle yapıp yiyordum deli gibi ama şuan hiç yiyesim yok :)

Benim hiç değişmez 11-7 dir. Ama dün 13-7 idi, bugün 11-6. Aman hemen hissediyorum. Bu ara yorgunluktanda olabilir diye düşünüyorum. Şu an tek hayalim eve gidip yatmak :)

Benim hiç değişmez 11-7 dir. Ama dün 13-7 idi, bugün 11-6. Aman hemen hissediyorum. Bu ara yorgunluktanda olabilir diye düşünüyorum. Şu an tek hayalim eve gidip yatmak :)
Hamilelikte düşük olması lazımmış. Dikkat et kontrol altında tut ama iş yogunlugu etkiliyordur.
Suan seni cok iyi anlıyorum ya önceki hamileliğimde yemek yemeden 4-5 saat yol yapardım üstüne iş ve yogun baya ayy sürekli evde yataktayım hayali kurardım. Bak şimdi mis gibi raporluyum evde ohhh acımı rahatça çekiyorum fırsatın varsa işleri biraz sakinlemeni tavsiye ederim. Çok yormak iyi değilmiş kendini ben bunu gördüm valla

Bn de ayri bi deftrr tutmaya basladim. Ultrason fotograflarini vs de yapistiriyorum hatira olsun diye. Bir de dun kitapcidan bi bebek gunlugu aldim daha duzenli olur bazi anilar bilgiler diye :)
Hangi günlüğü aldın? Ben de bakıyorum bakıyorum ama karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…