Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ara ara karın ve bel ağrısı oluyor canim . korkusamda doktorum çok normal olucak dio

Ben bir hafta agri cektim kizlar. 2 gundur rahatim gecti. Sadece pozisyona bagli bel agrilarim var. sag kasigim cok agriyordu ama gecti cok sukur haftaya pazt yada sali doktora gidecegim bakalim nolmus. Mide bulantilarim da siddetini kaybetmeye basladi o konuda tedirginim sadece. Insallah hersey yolundadir :)

Benimde mide bulantilarim yok kadar az

haklısın canım sakin çalışmaya çalışıyorum ama işimin doğal hali bu maalesef. 9 saat iş sonrası, 1-1,5 saat eve gitmek için trafikle cebelleşiyorum. gel haftasonu gel

Benide ekler misin canım bu listeye . Yaş 33, Sat: 06.12.2015, İst-Avrupa, ilk bebeğim, Tahmini doğum tarihim : 13.09.16

biz hamilelik ortaya cikinca agustos sonu olan tatili haziran basina cektik.. bana kalsa gitmeye gerek yok ama oglumun hayalleri vardi bu yaz icin onlar etkilenmesin istedik :)
Bizimde bu yaz antalya planimiz vardı ama ben bu halde antalyanin yolunuda sıcagınıda cekemem dedim esime yakın bi yerlere bakıcaz benimde oglum yazı iple cekiyor denizi cok seviyor

Homely_angel beni de ekler misin yaş 28 2. gebelik adana da yaşıyorum. sat 26 kasım tahmini doğum tarihi 01.09.2016

Kizlar cok hafif sari akintim var yani bazen o beyaz akintidan geliyor bazen de boyle hafif sarimsi bir de cok az kasinti var.rahatsiz etmeyecek boyutta ama ne yapsam bilemedim doktora gitmeme daha var bol su tuketmeye calisiyorum.basina ayni sey gelen var mi acaba?

Bu arada benim son tahlilde tsh 4 gibi bisey cikti. Doktor ilac baslatti tsh onemliymis 2-2,5 olmasi gerekiyormus bebegin gelisimini etkileyen hormonmus kizlar..

Benimde vardı canım. İdrar tahlilinde bakteri çıktı. Bol su iç dedi doktor. Kaşınma yanma acıma sancı olursa ara mutlaka demişti olmadı çok şükür bol su içmeye devam ediyorum. Su önemliymiş

bende yemiyorum tatlı şeyler hiç aramıyorum olmasa ama kan şekerim düşünce mecbur yedim napayım
hamilelikten önce günde bir waffle yapıp yiyordum deli gibi ama şuan hiç yiyesim yok :)
hamileliğimi
bennnnn. Canım benim de geçen hafta tam senin anlattığın gibi şikayetim oldu,bol su içtim,dr uma da dedim dr um bir jel söyledi alabilirsin dedi ama ben bol su ile sorunu hallettim şimdi rahatım bir sorunum yok çok şükür

Bu arada benim son tahlilde tsh 4 gibi bisey cikti. Doktor ilac baslatti tsh onemliymis 2-2,5 olmasi gerekiyormus bebegin gelisimini etkileyen hormonmus kizlar..

Benimde 4,01 çıktı ama ilaç vs vermedi. Çok önemsenecek bir yükseklik değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…