Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kaç haftaya kadar kullanmaliyiz
Gebeligin sonuna kadar kullanmakta fayda var ben tam buna baglamasam da gecen sene 14. Haftada bebegimi kaybettim 12. Haftada doktor progestani kesmisti. Bu gebeligimde gittigim doktorun ilk baktigi sey progesteron seviyem oldu ve 11 cikti hemen progestan verdi.

Benimde vardı canım. İdrar tahlilinde bakteri çıktı. Bol su iç dedi doktor. Kaşınma yanma acıma sancı olursa ara mutlaka demişti olmadı çok şükür bol su içmeye devam ediyorum. Su önemliymiş

Cok tesekkur ederim rahatladim.booll suya devam o zaman.hamilelikte daha acikmisiz galiba bakterilere.bir de tuvaletimizi tutmamamiz gerekiyormus ama o kadar cok geliyorki arada insanin tuvalete gidesi gelmiyor

Peki başka neyden şüphelenildi.bu arada çok geçmiş olsun çok üzüldüm kaybına .

haklısın canım sakin çalışmaya çalışıyorum ama işimin doğal hali bu maalesef. 9 saat iş sonrası, 1-1,5 saat eve gitmek için trafikle cebelleşiyorum. gel haftasonu gel
Canım beni de ekler misin listeye, yaş 31, il konya, ilk bebeğimiz olacak allah nasip ederse, sat:14 aralık , beklenen doğum tarihi: 20 eylül, bugün mide bulantımdan iş yerinde oturamıyorum yerimde, tuzlu leblebi yemekten gına geldi.

Cnm benim gec dollenme ama beklenen dogum tarihim 12 idi ordan 20 oldu. Ben gecen persembe net sekilde duydum ve gordum ama benim doktorum vajinal muayene yapiyor.

Cnm ben de d vit 3 ve solgar d vit kullaniuorum d vit 3 u haftada yarim ampul kullaniyorum solgari hergun dedi doktor ama icim hic rahat degil bu d vitamini kullanimiyla ilgili internetten saglikli bir makaleye veya yoruma rastlamadim. Sakincali olur diye korkuyorum. Doktor ilk yazdiginda onemsememistim o nedenle de cok sorgulamadim. ama duyduguma gore d vitamininde cok dikkatli olmak gerekiyormus prospektusunde bile gebelikte kullanimi sakincalidir diyor d vit 3 icin senin doktorun biseyler soyledi mi?

Bende cok ciddi d vitamini eksikliği çıktı(2.35 cıktı yok gibi resmen) ama doktorum 12. Haftadan önce vermedi zararı olabilir bebeğe diye. Sen kullanıyormussun kafam karıstı şimdi.
Ay gercekten mi arda bey bana yazdi ama benim de hic icim rahat degil kullanmasam mi acaba?

Kızlar benim doktorum dün benden 5 tüp kan idrar tahlili birde parmaktan kan aldiki pıhtılaşma icin. İdrarda bol epitel,orta bakteri yazmasına rağmen ilaç vermedi ben bir sorun yaşar miyim içim içimi yiyor birde kalsiyum 9.26 fosfor 2.84 çıktı bunlar normal mi bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi

Cnm 30 alt sinir 30 u gecsek yetiyor 90 olsa iyi olur tabi ama 30 u gecersek artik yetmezlik olmuyor.

Beni de eklermisiniz. 1 Aralık son adet tarihim doğum 6 Eylül gibi. Hepimize hayırlı olsun inşallah.

Cnm muhakkak farkli bir doktora gorun sana en dogru bilgiyi doktor verebilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…