canım benimki tam tersine erken yumurtlamışım ve erken döllenme olmuş. adet bitiminden 5 yada 6 gün sonra yumurtlamışım yani. o yüzden her ultrasona girişimde bebeğim 3 gün önde gözüktü ve 5. haftanın başında da beta hcg değerim de 13104 çıktı. 29 Ocakta kalp atışlarını duyduk gümbür gümbür
ama böyle olunca 2 hafta önce başladı bulantılarım tabi 5. haftamda, 5 gün inanılmaz kötü oldum bunalıma girdim resmen yerimden kalkamadım psikolojim bozuldu kokular yüzünden. şu 1 haftadır sabah bulantıları oluyor ama çok şiddetli değil. bulantım olmadıgında da yemek yiyemiyorum çünkü koku hassasiyeti çok fazla. mesela bugun öğlene kadar aç oturdum öğlen yemeği yemekhanede öyle kötü koktu ki iş yerinin karşısında bir lokantaya gidip 1 tabak çorba içip geri geldim. aç kaldıgım zamanlar baş dönmesi çok oluyor çünkü şekerim ve tansiyonum düşüyor biliyorum. akşamları rahatım çok şükür yeşil alma kivi muz yiyebiliyorum bir de arada bir iki dilim portakal. kahvaltı yok peynir çeşitlerinden hiçbiri yok. yemek sadece çorba. bunlarla yaşıyorum şuan. 61 Kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 cm. şuanda 60 kilo geliyorum 1 kilo vermişim. yemiyorum ama kusmuyorum da çünkü öğürme olayı yok bende hayatımda hiç kusmadım. kuru kuru midem bulanır soğuk soğuk ter dökerim. herkes kusarsam rahatlayacağımı söylüyor ama malesef olmuyor. Ayrıca 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve ilk gebeliğim. Folic Trio folik asit, Dodex ampul B12 vitamini, Devid-3 D vitamini kullanıyorum. Benden bu kadar