Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sana katılıyorum canım ben de kasım annesi olacaktım kaybettim şimdi tek saydıgım sey gecen haftalar ve hedefler. Sağlıkla doğabileceği haftaya gelsem en büyük idealim bu su anda :)

@CennetBahcesi53,@ddm54, ASSELL87 , MERiN_ , M maysablg eftelyahsn bizim tarihlerimiz 1-2 gün fark var, bazılarınızla da aynı,benim hiç bulantım yok,sık sık lavaboya da gitmiyorum,sadece akşamları iştahsızlığım var,bazen eğilip doğrulurken sağ tarafıma ağrı giriyor ama anlık oluyor,ara sıra baş dönmesi oluyor göz kararması şeklinde onun haricinde bir şeyim yok. Geç döllenme benimki de bir çok arkadaş gibi,henüz kalp atışı duymadık,haftaya perşembe günü gel dedi dr umuz kalp atışı için. Kalp atışını hanginiz duydunuz,içinizde geç döllenme yaşayan var mı? mide bulantınız rahatsızlıklarınız neler?

Çok tesekkur ederim eve gebelikte sekeri duydun. Tansiyona da şekere de baktırayım ben. 10 dakikalığına geçicide olsa çok etkiliyor

Kizlar kivi ve eksi elma benim mide bulantimi aldi resmen
aynen canım. benim gastritim olduğu için sabahları aç karnına yediğim yeşil elma mide bulantımı kesiyor ama bu sefer de mideme batmaya başlıyor ve mide ağrısı yaşıyorum. ama bulantı yok. koku hassasiyetim devam ediyor hemde hat safhada. Kivi gerçekten harika birşey 2 kilo kivi yemişimdir. geçen akşam 3 taneyi tek seferde yedim resmen hiç bulantı yapmıyor

Mutlaka iyi bir dahiliye uzmanina gorunmelisin. Gebelikte onceden var olan sorunlar 2-3 katina ciktigi icin rahatsizliklarin cok ilerlemeden mutlaka doktor kontrolu altinda olmalisin. Acil sifalar dilerim.

yatak odasında klima varsa belki kurtarırız durumu

Dinlen canim mumkun oldugunca dinlen. Kesenin etrafindaki kanamalar 5 anneden 2 sinde mutlaka gorulen bir sey. Genelde progestan verip dinlendiriyorlar. Bolca istirahat et ve stres yapma sakin.

canım benimki tam tersine erken yumurtlamışım ve erken döllenme olmuş. adet bitiminden 5 yada 6 gün sonra yumurtlamışım yani. o yüzden her ultrasona girişimde bebeğim 3 gün önde gözüktü ve 5. haftanın başında da beta hcg değerim de 13104 çıktı. 29 Ocakta kalp atışlarını duyduk gümbür gümbür ama böyle olunca 2 hafta önce başladı bulantılarım tabi 5. haftamda, 5 gün inanılmaz kötü oldum bunalıma girdim resmen yerimden kalkamadım psikolojim bozuldu kokular yüzünden. şu 1 haftadır sabah bulantıları oluyor ama çok şiddetli değil. bulantım olmadıgında da yemek yiyemiyorum çünkü koku hassasiyeti çok fazla. mesela bugun öğlene kadar aç oturdum öğlen yemeği yemekhanede öyle kötü koktu ki iş yerinin karşısında bir lokantaya gidip 1 tabak çorba içip geri geldim. aç kaldıgım zamanlar baş dönmesi çok oluyor çünkü şekerim ve tansiyonum düşüyor biliyorum. akşamları rahatım çok şükür yeşil alma kivi muz yiyebiliyorum bir de arada bir iki dilim portakal. kahvaltı yok peynir çeşitlerinden hiçbiri yok. yemek sadece çorba. bunlarla yaşıyorum şuan. 61 Kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 cm. şuanda 60 kilo geliyorum 1 kilo vermişim. yemiyorum ama kusmuyorum da çünkü öğürme olayı yok bende hayatımda hiç kusmadım. kuru kuru midem bulanır soğuk soğuk ter dökerim. herkes kusarsam rahatlayacağımı söylüyor ama malesef olmuyor. Ayrıca 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve ilk gebeliğim. Folic Trio folik asit, Dodex ampul B12 vitamini, Devid-3 D vitamini kullanıyorum. Benden bu kadar

Cnm bende sabahları normalde biraz bulantı oluyordu ama 2 gündür geçti...midem bos olduğunda yanma oluyor bazen eksime...1 şubatta gittim doktora kese 2 cm di...bebek kalp atışı görüldü ama sesi çok tiz di...2 hafta sonra sesi net duyarım...kasik ağrım cok yürüyünce oluyor adet agrisi gibi hafif batma..bel ağrım yok ama..

keklik_58 ben 29 ocakta vajinal ultrasonla duydum cnm kalp atışını. yrn için yeniden kontrolüm var. ben düne kadar çok rahattım tatlı yediğim zamanlarda kustum o da iki defa şimdi hiç tatlı yemiyorum. dün işler yoğundu bişeyler yiyemedim ve midem bulanmaya başladı. hala midem çok kötü kusma yok ama sürekli tuzlu şeyler cnm istiyor onlar midemi bastırıyor. hipertroid hastasıyım onun için tuz yasak. ne yapacağımı bilemiyorum. bugün rahatsız olunca müdürüme söyledim hamile olduğumu iş yükümü biraz azalttı.
bir de benim ağrıyan tek yerim göğüslerim. zaten büyüktü şimdi devasal oldular. gece uykumdan uyanıyorum acıdan. onun dışında bir rahatsızlığım yok.

canım seninle günlerimiz aynı, ve iki gündür ben de öyleyim. tansiyon aleti masamda kontrol ediyorum. Dün yüksekti bugün düşük. Cumartesi günü ben de sorucam doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…