Melih bey bana da daha profesyonel geldi açıkçası. Tek sorunum üslubuydu benim. Biraz sertçe herşeyi söylüyor ama suan düşünmemiz gereken önce doğru teşhis/tedavi. Canım sen aracı vasıtasıyla mı bilgi almaya çalıştın onlar çok ilgili olmuyor net bilgi de olmayabiliyor. Ben acıbademde telefonla bile kaç kez farklı bilgi aldım sigorta şirketinden. Yarın bir de telefonla aramayı dene olmazsa en güzeli ne biliyor musun sigorta şirketinin eğer yakınsa genel müdürlüğü(acıbademin burdaydı eşim gitti mesela) değilse bölge müdürlüğü falan vardır bir uğra en net bilgiyi al. Bence cok fazla bekledin.Uf ya vizitesi 425 liralık doktora gidiyorum onda bile yeterli güvenim olmuyor yeterince aydinlatilmiyorum. Melihe mi donsem acaba o bu konularda çok daha iyi su sigorta firmasından da hala haber bekliyorum prof farkıyla ilgili hala donmediler.
Dün zaten sigortacima telefonda resmen kükredim. Heralde cvp vermek icin dogurmami bekliyorsunuz dedim. Yok efendim allianz ileyapı kredi birleşmiş de normalde tazminat ödemeleri 3 günde oluyormuş da.. zaten faturanın tazminat tarihine kaydedildiği tarih 27 ocak benim fatura tarihin 8 ocak nerdeyse 1 ay oldu. Yok kargo geç gelmiş yok geç götürmüş fln fln kadın cumaya kadar halledicem dedi insallah belli olur. Ardanin çok hastası var sanki öyle hızlı hızlı geçiştiriyor. Bir de geçen gittiğimizde 1,5 saat bekledik eşim sinir oldu bu ne ya diyor. Uf ya geçen gebeligimde sigortam yok diye doktor secememistim şimdi de bu oldu... suan sigortayi yaptırdığım kadını bogasim var bir çözemedi bu meseleyi.Melih bey bana da daha profesyonel geldi açıkçası. Tek sorunum üslubuydu benim. Biraz sertçe herşeyi söylüyor ama suan düşünmemiz gereken önce doğru teşhis/tedavi. Canım sen aracı vasıtasıyla mı bilgi almaya çalıştın onlar çok ilgili olmuyor net bilgi de olmayabiliyor. Ben acıbademde telefonla bile kaç kez farklı bilgi aldım sigorta şirketinden. Yarın bir de telefonla aramayı dene olmazsa en güzeli ne biliyor musun sigorta şirketinin eğer yakınsa genel müdürlüğü(acıbademin burdaydı eşim gitti mesela) değilse bölge müdürlüğü falan vardır bir uğra en net bilgiyi al. Bence cok fazla bekledin.
Biz de melihte bir saatten fazla beklemiştik :) bir ay bekletmeleri baya abartı olmuş. Ben de ardaya gittiğimde sigortadan para almıştım cok kısa sürmedi ama o kadar uzun da sürmedi. Bence asıl sıkıntı net bir cevap vermemeleri sonucta karar vermeni etkileyen ciddi bir durum. Ben de geçen sefer sigorta olayından gittim centrala biliyor musun? Hazır sgk anlaşması var ve cok yakın diye. Biz sonra o sigorta paralarını hesapladık ödediğim farkları da baktık cok anlamlı gelmedi o yüzden bekleme süresiyle de uğraşmayayım diye vazgeçtim. Eğer işyeri yaptırmasa ben vazgecmiştim. En mantıklısı cok cüzi bsy yaptırıp(doğumsuz) muayenede indirim almak pluyor. Mesela suan doktoruma 330 ödüyorum ben, yeni sigortam başlayınca 140 ödeyeceğim cok karlı oluyor zaten işyeri yaptıgı için. Ama senin icin geç olmuş tabi. Melihe sigorta harici ne kadar ödüyordun sen prof farkı?Dün zaten sigortacima telefonda resmen kükredim. Heralde cvp vermek icin dogurmami bekliyorsunuz dedim. Yok efendim allianz ileyapı kredi birleşmiş de normalde tazminat ödemeleri 3 günde oluyormuş da.. zaten faturanın tazminat tarihine kaydedildiği tarih 27 ocak benim fatura tarihin 8 ocak nerdeyse 1 ay oldu. Yok kargo geç gelmiş yok geç götürmüş fln fln kadın cumaya kadar halledicem dedi insallah belli olur. Ardanin çok hastası var sanki öyle hızlı hızlı geçiştiriyor. Bir de geçen gittiğimizde 1,5 saat bekledik eşim sinir oldu bu ne ya diyor. Uf ya geçen gebeligimde sigortam yok diye doktor secememistim şimdi de bu oldu... suan sigortayi yaptırdığım kadını bogasim var bir çözemedi bu meseleyi.
Canım 2 kilo baya cokmus. Ben de asırı tiksiniyorum ve bak bugün sordum dr.a beslenemiyorum diye bir zarrı var mı dşye sırf emin olmak icin. Hayır 3. Aya dek sorun değil dedi bana. Eğer kan vitamin değerlerin tamsa ama tabi mantıken. Eğer öyleysen hiç kendini üzme kücücük bsy ne kadar ihtiyacı olacak öyle düşün:) seni cok iyi anlıyorum insan vicdan yapıyorKizlar herkese merhaba, bende Allah nasip ederse eylulde anne olucam, benim bu aralar mide bulantilarim cok fazla aslinda takildigim nokta bu degil bu olmasi gereken bisey zaten,ancak ben hic birsey yiyemiyorum mutfaktan kaciyorum resmen beslenemiyor muyum acaba diye kendi kendimi suclamaya basladim, bugun 7. Haftayi bitirdik benim kilo kaybim 2 kilo sizde durumlar nedir ? Varmi çözüm önerileriniz ?
Cnm melihin normal vitesi 400 tl ağustosta melihe 30 tl ödedim (o zaman allianz ile anlasmaliydi) sonra ocakta 200 tl ödedim ve şok oldum zaten çok ciddi prim ödüyorum allianz a... benim policede anlaşma harici kurum için de limit var ama yüzde 40 katılım pay li onu kabul ederlerse 200 nin 100 tlsini geri alacağım bu da ciddi kâr. Gerçe 30 tl ye gelmiyor ama ben goze aldim verecem 100 tlyi. Ama 2 yıl boyunca binlerce lira prim ödeyip her muayeneye de 200 tl ödemek.... ve enayi gibi hissediyorum açıkçası.Biz de melihte bir saatten fazla beklemiştik :) bir ay bekletmeleri baya abartı olmuş. Ben de ardaya gittiğimde sigortadan para almıştım cok kısa sürmedi ama o kadar uzun da sürmedi. Bence asıl sıkıntı net bir cevap vermemeleri sonucta karar vermeni etkileyen ciddi bir durum. Ben de geçen sefer sigorta olayından gittim centrala biliyor musun? Hazır sgk anlaşması var ve cok yakın diye. Biz sonra o sigorta paralarını hesapladık ödediğim farkları da baktık cok anlamlı gelmedi o yüzden bekleme süresiyle de uğraşmayayım diye vazgeçtim. Eğer işyeri yaptırmasa ben vazgecmiştim. En mantıklısı cok cüzi bsy yaptırıp(doğumsuz) muayenede indirim almak pluyor. Mesela suan doktoruma 330 ödüyorum ben, yeni sigortam başlayınca 140 ödeyeceğim cok karlı oluyor zaten işyeri yaptıgı için. Ama senin icin geç olmuş tabi. Melihe sigorta harici ne kadar ödüyordun sen prof farkı?
Peki doğum için ne kadar ödeyeceksin? En azından doğumda çıkarmıyor musun o parayı? Mesela acıbademde yapsan doğumu ne kadar cıkarıyorlar sana.Cnm melihin normal vitesi 400 tl ağustosta melihe 30 tl ödedim (o zaman allianz ile anlasmaliydi) sonra ocakta 200 tl ödedim ve şok oldum zaten çok ciddi prim ödüyorum allianz a... benim policede anlaşma harici kurum için de limit var ama yüzde 40 katılım pay li onu kabul ederlerse 200 nin 100 tlsini geri alacağım bu da ciddi kâr. Gerçe 30 tl ye gelmiyor ama ben goze aldim verecem 100 tlyi. Ama 2 yıl boyunca binlerce lira prim ödeyip her muayeneye de 200 tl ödemek.... ve enayi gibi hissediyorum açıkçası.
Cnm benim doğum yüzde yüz karşılıyor. ayakta yuzde 80 limitsiz yatarak 100 de 100 limitsiz ama Orada da prof farkı yok anlaşma yok deyip hastahane 3 5 bin iteleyebilir biliyorsun acıbadem kazikçı hastahane. Ama iki yıl boyunca ödediğim prim 12-14 bin arası bişey üzerine muayeneye 200 tl hesapliyorum 15 defa gitsem 3000 tl olacak 17 bin tl millet 2000 liraya doğurup çıkıyor ben ikinci el araba parası ödemiş olacam nerdeyse. Ne bileyim gene arada kaldım.Peki doğum için ne kadar ödeyeceksin? En azından doğumda çıkarmıyor musun o parayı? Mesela acıbademde yapsan doğumu ne kadar cıkarıyorlar sana.
Haziran başı soğuk olmaz mı? Antalya tarafları iyi olur da çok uzak. Doktor izin verir mi bilmiyorum.
Çook teşekkürlerCanimmm gozun aydin :)
Cnn zaten konu şu acıbadem allianz ile anlaşmalı melih ile anlaşmalı değil sorun buradan çıkıyor. Yani ben normalde ne serklaja ne doğuma 5 kuruş para ödemeyeceğim istediğim her hastahane ye gidiyorum hiçbirinde cebimden 1 kuruş çıkmıyor. Mesele melihten kaynaklaniyor. Adam anlasmiyor firmayla ekim ayında yenilememiş anlaşmasını adam.arch2401 sene başında yenileniyor bildiğim kadarıyla hastanelerde sigorta anlaşmaları bizim hastane oyle demişti ama hepsi aynı mıdır ? Canım ciddi paralar bunlar yani ne demek 17 bin lira. Bir de Allah korusun serklaj ol dese o da dünyanın parası ki ucuz hastanelere gitmiyoruz. Ama sen kendini sakinleştirmek zorundasın bizim hamileliklerimizde en önemli sey bu suanda biliyorsun: fiziksel ve ruhsal sağlık. Şöyle bir şey düşünsek allianzın anlaşmalı olduğu başka bir hastane düşünür müsün yoksa melih ya da ardada ısrarcı mısın?
Benim de düşük çıktı...28 falan ama benim doktorumda vermedi...bulantı yapar daha sonraki aylarda veririm dediAy gercekten mi arda bey bana yazdi ama benim de hic icim rahat degil kullanmasam mi acaba?
Ben azıcık daha düşüneceğim evet cnm zaten özel durumumuz var senin de benim de... o nedenle sigorta yaptırdım aylarca süresini bekledim. Ben biraz enine boyuna dusuneyim. Acaba sifâ daki doktorlar nasıl petinatalog var mi orada biraz onuda arastirayim.arch2401 yani hastane dedim de doktor değiştirir misin anlamında sordum aslında. Ama bence sen suan netsin melih içine sinmiş pek değiştirmek de istemiyorsun tek sıkıntı maddi yönden. O da dokunuyor haliyle haklısın. Ama riske atılacak durumda değiliz sadece muayene parası ekstraysa eğer için hangi doktora sindiyse ona git derim. Yoksa başka doktor düşün diyecektim önerelim vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?