Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben ikiliyi kadıköy şifada yaptıracağım subat 27sinde gidince söylerim sana istersen. Benim gittiğim hastanede yapılmıyor doktorum oraya yönlendirdi

Ben ikiliyi kadıköy şifada yaptıracağım subat 27sinde gidince söylerim sana istersen. Benim gittiğim hastanede yapılmıyor doktorum oraya yönlendirdi
Orada tanju demirören varmış ama net ten hiç iyi şeyler okumadım su an hakkinda

iyi akşamlar arkadaşlar aranızda çatlak kremi alan varmı eşim bana lierac phytolastil jel sipariş etmiş 2li seti varmış kullanan var mı aranız da veya duyan :)
hoş eşim kötü bişey almaz eczacı eşim araştır demiştim bugün vermiş sipariş söyledi

ne esler var ya masallah :)

Orada tanju demirören varmış ama net ten hiç iyi şeyler okumadım su an hakkinda
Bir de memorial baksana istersen. Ben simdi baktım tolga ergin var hacettepe mezunuymuş. Perinatolog. Eğer anlaşmalıysa muayeneye 30 lira vereceksen hicbsy kaybetmezsin bir dene şansını. Ben gideceğim perinatologu yine paylasırım birini bulamazsan.

Son düzenleme:
Ben badem yağı, bebe yağı kullanıyorum canım

işe yarıyormu memnunmusun peki?
Onu karnım şişmeden anlayamam sanırım:) çatlayıp çatlamayacağı o zaman belli plur ama hep sey diyorlar eğer çatlayacaksa hcbsy engel olmaz diye. Yasarım da görürüm inşallah öyle mi değil mi diye :)

Ben aldım kullaniyorum zaten bu işin mercedes i lierac... herkes onu kullaniyor

çok anormal bişey mi :)şaşırdım yorumunuza valla allah razı olsun eşimin o konu da hakkını yiyemem güzel ilgileniyor bakıyor bize :)
Ya ozaman birsey rica etsem esinize sorar misiniz bu devit 3 d vitamini zararlimiymis gebelere bir de solgar d vitamini

Arda da memorial atasehirin eski doktoru bu tam gün yasası çıkınca femical i tercih etmiş haliyle. Herhalde tolga bey de onun arkadasidir cunku bur sorun olursa memorial a gidip hastam olduğunu şöyle hepsi arkadasim fln demişti. Bir bakayim

Mrb cnm bende konya da oturuyrm nihayet konyadan birisini gördüm hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun, onerebilecegin bi doktor varmi, ben medicana narin türkmen e gidiyorum ama hala emin olamadim doktordan

Ya ozaman birsey rica etsem esinize sorar misiniz bu devit 3 d vitamini zararlimiymis gebelere bir de solgar d vitamini
Canim ben de kurumdan arkadaşa sordum yarın iyice araştırıp dönecek buraya da yazarım herkes için. Farklı fikirler de iyi olur

Sakarya veya izmitte oturan varmı aranızda izmit medicalpark hakkında bilgisi olan veya ?

sordum hiç bir zararı yokmuş solgar da devit3 ile aynı gibi dedi eşim rahatlıkla kullanabilirsiniz sanırım doktorunuz yazmıştı benim de evde devit3 stoğum var eşim hafta da 1 kullan demişti ama eksiklik çıkmadan kullanmadım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…