Ben azıcık daha düşüneceğim evet cnm zaten özel durumumuz var senin de benim de... o nedenle sigorta yaptırdım aylarca süresini bekledim. Ben biraz enine boyuna dusuneyim. Acaba sifâ daki doktorlar nasıl petinatalog var mi orada biraz onuda arastirayim.
Kaç zamandır burdayım listeye eklenmeyi unutmuşum @myssteriouss canim beni de ekler misin lütfen.
Yas: 30 il: Adana
İlk bebegim (ikiz)
Sat:8/12/2015
Beklenen doğum tarihi: 13/11/2016
iyi akşamlar arkadaşlar aranızda çatlak kremi alan varmı eşim bana lierac phytolastil jel sipariş etmiş 2li seti varmış kullanan var mı aranız da veya duyan :)
hoş eşim kötü bişey almaz eczacı eşim araştır demiştim bugün vermiş sipariş söyledi
iyi akşamlar arkadaşlar aranızda çatlak kremi alan varmı eşim bana lierac phytolastil jel sipariş etmiş 2li seti varmış kullanan var mı aranız da veya duyan :)
hoş eşim kötü bişey almaz eczacı eşim araştır demiştim bugün vermiş sipariş söyledi
Bir de memorial baksana istersen. Ben simdi baktım tolga ergin var hacettepe mezunuymuş. Perinatolog. Eğer anlaşmalıysa muayeneye 30 lira vereceksen hicbsy kaybetmezsin bir dene şansını. Ben gideceğim perinatologu yine paylasırım birini bulamazsan.
Onu karnım şişmeden anlayamam sanırım:) çatlayıp çatlamayacağı o zaman belli plur ama hep sey diyorlar eğer çatlayacaksa hcbsy engel olmaz diye. Yasarım da görürüm inşallah öyle mi değil mi diye :)
Bir de memorial baksana istersen. Ben simdi baktım tolga ergin var hacettepe mezunuymuş. Perinatolog. Eğer anlaşmalıysa muayeneye 30 lira vereceksen hicbsy kaybetmezsin bir dene şansını. Ben gideceğim perinatologu yine paylasırım birini bulamazsan.
Arda da memorial atasehirin eski doktoru bu tam gün yasası çıkınca femical i tercih etmiş haliyle. Herhalde tolga bey de onun arkadasidir cunku bur sorun olursa memorial a gidip hastam olduğunu şöyle hepsi arkadasim fln demişti. Bir bakayim
Canım beni de ekler misin listeye, yaş 31, il konya, ilk bebeğimiz olacak allah nasip ederse, sat:14 aralık , beklenen doğum tarihi: 20 eylül, bugün mide bulantımdan iş yerinde oturamıyorum yerimde, tuzlu leblebi yemekten gına geldi.
Mrb cnm bende konya da oturuyrm nihayet konyadan birisini gördüm hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun, onerebilecegin bi doktor varmi, ben medicana narin türkmen e gidiyorum ama hala emin olamadim doktordan
sordum hiç bir zararı yokmuş solgar da devit3 ile aynı gibi dedi eşim rahatlıkla kullanabilirsiniz sanırım doktorunuz yazmıştı benim de evde devit3 stoğum var eşim hafta da 1 kullan demişti ama eksiklik çıkmadan kullanmadım ben :)