Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar pat diye konuya atladim ama kusura bakmayin. Bana lutfen bi akil fikirverin. Gitgide artan bi gerginligim sinirlilik halim var. Kendimi zaptedemez oldum.hamilelik hormonunun artmasi sebebiyle normal diyorlar sizce? Varmi benim gibi asabiyet problemi yasayan

Hangi doktora gidiyosun canım sen
asıl doktorum izmit umut tepede benim tedaviyle oldu bebeğim ama doktorum acil durumlar için sakarya da da doktor edin dedi dün adatıpta bülent durana gittik 25inde konakta neşe çakmakçı sonra da altınova da şenol şafağa gidip 3ünden birinde karar kılıcam valla o yüzden burda net bir doktorum yok henüz :)
ama çok araştırdım bu 3ü iyilerdenmiş etrafımda çok memnun kalan var

bende öyleyim endişelenme sinirlerim sürekli tepemde en ufak şey batıyor bağırıp çağırıyorum normalde zaten asabilik vardı şimdi katlandı allahım eşime sabır versin :)

Biz dogu görevindeyiz izne gelcezde nereye kime gitcegime karar vermedim orda bi kontrol olmak istiyorum. Daha önceden bahcelievler medicalprkta calistigim icin izmiti merak ediyorum ama ezbere gitmekte olmaz. Sen bu ücünden en cok kimi tavsiye ediyosun özellikle ultrason cihazı yeni tip olursa isime daha cok yarar

valla cihazları hakkımda bilgim yok zaten diğer ikisine daha gitmedim ama bülent duran da güzel illgilendi prof. kendisi ama cihazı yeni gibi duruyordu :) cihazın monitörü dışında duvarada ekran koymuşlar ordan gördüm bebeğimi :)

Cok sagol canım hayirli huzurlu saglıklı günler

iyi akşamlar arkadaşlar. ben de bilgilerimi vereyim,beni de kaydedin. bugün ilk muayeneme gittim. kalp atışlarını duyduk çok şükür, bu yüzden bekledim. Antalya, yaş:28, ikinci bebeğim. sat: 10 aralık. tahmini doğum t: 15 eylül.

Hangi günlüğü aldın? Ben de bakıyorum bakıyorum ama karar veremiyorum.
Tam adini hatirlamiyorum ama bebegin ilklerim gunlugu muydu neydi. Biraz dini icerikler de var icinde dualar vs ben rahatsiz olmadığım için , icindeki sorular vs en guzel o geldi bana onu aldim.

Yazın 7 aylık olacağız, gidebilir miyiz ki tatile?
Tamamen bebegin huyuna, annenin rahatligina bagli degisebilir. Kimine zindan olabilir kimi cok rahat eder belli olmaz bu isler:))

Benim sat 2 aralik ama dr gec dollenme dedi yine de ben kalp atislarini yaklasik 2 hafta once duydum. Ama anladigim kadariyla benimki baya erken olmus. Su an mide bulantim orta daha cok gaz ve siskinlik oluyor bende. Surekli gegirtiyor beni afedersiniz :)

Ben bilgilerimi verdim sanıyorum ama ya bulamadım ya da vermemisim yanlış hatırlıyorum neyse tekrar veriyim yaş :26 ankara 3. Bebek nasip se Sata göre 24 aralık doğum tarihimiz ise 29 eylül inşallah benide ekler misin listeye @myssteriouss

Şekerim düştü yine.
Hatunlar özellikle benim gibi insülin direnciniz varsa mutlaka ölçüm cihazı bulundurun.
Yine 62 ye düştü. Daha önceleri 57 ve 53 ü görüp hastanelik oldum.
Hafif uyku basması sersemlik bulantı ve baş dönmesi eşlik eder. Şeker düşmesi çıkması kadar tehlikelidir. Asla şeker yiyip aniden yükseltmeye kalkışmayın daha beter olursunuz.

Sorma cnm cok korkuyorum internette de pek bisey bulamadim. Okuduklarim da olumsuz seyler... cok sagol cnm sordugun icin

Canim Merhaba bende Antalya dayim hangi doktora gidiyorsun cnm

Mrb cnm bende konya da oturuyrm nihayet konyadan birisini gördüm hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun, onerebilecegin bi doktor varmi, ben medicana narin türkmen e gidiyorum ama hala emin olamadim doktordan
Merhaba canım:)hayırlı olsun senin de, vallahi ben de sevindim :) biz ağustosta iş sebebiyle geldik konyaya, alışmaya çalışıyorum, doğduğum,30 yıldır yaşadığım ankaradan ayrıldım geldim, zor oldu birazcık ama alıştık çok şükür. Ben eve yakın diye farabiye gittim önce suna soydemir'e, sonra aynur bacak 'a, her ikisi için de şahane diyemem ama aynur bacak nispeten daha iyi, keşke meram eğitim araştırmadaki nil okurun özelde hizmeti olsa da ona gitsek mükemmel bşr hekim ama ortam hastane berbat, geçen hafta 3 tane yaklaşık 6 7 aylık hamile bayana çok kötü muamele vardı, şikayet ettim, eşim de hastaneyi birbirine kattın dedi:) medicanada jule hanımı iyi diyorlardı, birkaç tane olumsuz yorum duyunca tedirgin oldum, başkentte feyza hanıma karar kıldım gibi, ankaradan doğum evşnden gelme, orda çok tecrübe kazanıyorlar, eltim de 2. Çocuğunun doğumunu ve takibini onda olmuştu, sen memnun musun doktorundan. Ben farabiye doğumu sordum 1100 tl, oda 75 refakatçi ücreti yok dedi, başkent doğum 1000, oda 100 tl refakatçi 50 tl dedi.medicanada nasjl ücretler, farabi de de başkentte de muayene ücreti 75 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…