ıyı aksamlar herkese türkiyede çalısan anne için sartlar gerçekden cok zor Allah yardımcınız olsun bebişler herşeyden önemli tabiki ben oglumda onu bırakıp cıkmısdım hala pişmanlık yaşıyorum
Kalpatışı ekleyenlerden birisi benim canım,inşallah biz de perşembe günü duyacağız,dün evlilik yıldönümümüzdü ama kutlamadık,kalp atışını duyduktan sonra toplu bir kutlama yaparız sevgililer gününde, Bu arada eşim gitmiş bana kolye almış o kadar tatlı ki ağladım vallahi çok duygulandım.
Kocaman olmusuzki bizzz masallahh :) 3.63 cm tek tek kolunu bacagini gosterdi doktor kalbini dinletti cuppa cuppa :) eli kolu oynuyordu bacaklari capraz duruyordu :)
32 haftaya çok olduğu için bu kadar rapor imkansız canım.çalışma şartların zorsa doktorun bunu rapor ederse işveren bunun iyileştirmesini yapmak zorunda kalır.ücretinde değişiklikte olmaz. işverenin anlayışlıysa ücretsiz izne çıkarabilir.
Haklisin ama doktor elindeki takvime bakti muhtemelen o tarihte bebek vardi dedi.Etkilenmisse duser buyuk ihtimal dedi.Ama suan kese falan gayet duzgun.Gerci doktorun takvimine bakinca 7. Haftanin sonunda olman gerekiyor diyo ama ben 6+3 um netteki hesaplara gore de tek tek sayincada.Yani belkide onda yoktu bile insallah.
Bebeğim her şeyin herkesin ötesinde, gerekirse alsınlar başlarına çalsınlar işlerini. Sadece böyle bir haksızlığa uğramamak için elimden geleni yapıyorum. O kadar fesat insanlar var ki, onlarda öğrenebilir
Seni cok iyi anlıyorum canım. Ama şöyle düşün. Olacağı varsa 13 haftadan sonra da oluyor. Eğer söylemen cok elzemse söyle gözlerine de sokma daha belli değil durumu risk var de. Bol bol nazar dualarını da oku. Hep duayla gez. O zaman bsy olmaz Allah ın izniyle. Ama rica ediyorum stres yapma. Şöyle düşin en kötü işten cıkarsın o bile dünyanın sonu değil. Dısardaki fesatların verebileceği zarardan cok daha fazla senin yaşadığın stres. Ben geçen sefer düşük riskim var raporluyum diyordum iş ark larıma,nuna karsılık bana başkan gelecek gelmio musun diye soruolardı. Düşün bak insanların umrunda olmuyor. Sen kendini sakinleştirme yöntemini en iyi bilecek olansın ama bir sekilde bunu yap hcbsy kafana takma plur mu? Yaz bana bol bol derdini anlat bak o da işe yarıyor :)
Aslında öyle değil.. Geç döllenme normal yumurtlama tarihinden daha geç yumurtladın demektir. Cinsiyet olayı ise şu şekilde; kız kromozomu taşıyan spermler rahim içerisinde 3-4 gün canlı kalabilmekte. Erkek kromozomu ise genelde 24 saatten sonra canlılığını yitiriyor. Eğer ilişki tarihiniz yumurtlamadan birkaç gün önceyse kız çocuk oluşma ihtimali var. Eğer yumurtlanılan gün ilişkiye girilirse erkek çocuk ihtimali var. Yine de milyonlarca spermin içinde ben olayın tamamen şans olduğu inancındayım.
Aslında öyle değil.. Geç döllenme normal yumurtlama tarihinden daha geç yumurtladın demektir. Cinsiyet olayı ise şu şekilde; kız kromozomu taşıyan spermler rahim içerisinde 3-4 gün canlı kalabilmekte. Erkek kromozomu ise genelde 24 saatten sonra canlılığını yitiriyor. Eğer ilişki tarihiniz yumurtlamadan birkaç gün önceyse kız çocuk oluşma ihtimali var. Eğer yumurtlanılan gün ilişkiye girilirse erkek çocuk ihtimali var. Yine de milyonlarca spermin içinde ben olayın tamamen şans olduğu inancındayım.
Canım dedigin gibi kesinlikle sans bu yöntemi deneyen arkadaslar oldu ama tutmadı erkek isteteni kiz kiz isteyenin oglu oldu bu yönteme inanıyordum biraz ama örnekleri görünce artık inanmıyorum