Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydin kizlar bebekler biz hareket halinde duriyor biz dururken mi daha cok hareket ediyorlar bilen var mi

Gunaydin kizlar bebekler biz hareket halinde duriyor biz dururken mi daha cok hareket ediyorlar bilen var mi

günaydın herkese canım her bebek farklı oluyor ama genelde sag tarafa yatınca daha cok hissediliyor benım kızım ben hareketlıken sakın dı durunca baslıyordu tepınmeye

Bir de son zamanlarda ilk 12 hafta icinde kalbi duran bir sure bebek haberleri aldim yakin cevremden 2 kisinin basina geldi burdada ayni sekilde duyuyorum bunu anne hissebiliyor mu diye sordum ikiside yogun bir akinti sonrasi kanamam oldu dedi ama baska belirtisi olan var mi ki yaa dusunmeden edemiyorum benim 7 haftada muthis bulanti ve kusma hissim vardi 8 kayboldu cogu kisi sanslisin diyor ama yinede ben aklimdan kotu seyler gecirmeden yapamiyorum bu ctesi dr gidecegim ama o kadar korkuyorum ki birsey olcak diye ruyalarima bile yansiyor stresi agzimin icinde aft cikti uffff

Öyle düsünme canım saglıklıdır bebisin bu bulantılar herkeste olucak veya sürekli devam edicek diye birsey yok bende bugün gidiyorum doktora insallah güzel haberlerle gelirim

Sabah sabah icinizi daralttim degil mi ama kuruyorum kafada evdekilerlede konusamiyorum kusura bakmayin ne olur

Öyle düsünme canım saglıklıdır bebisin bu bulantılar herkeste olucak veya sürekli devam edicek diye birsey yok bende bugün gidiyorum doktora insallah güzel haberlerle gelirim
Insallah canim guzel haberlerini duyariz bizlerede moral olur her dk dua ediyorum Allahim bebislerimizi bize saglikli bir sekilde bagislasin diye

günaydın annişler,
doktorunuz size beslenme önerisinde bulundu mu? benim bebek uzun uğraşlar sonucu olduğu için doktorum bak kalbi atıyor rahat ol deyip kalbini gösteriyor. ama ben kilo almadan bebeğe faydalı olacak şekilde nasıl beslenirim hiç fikrim yok.
normalde çok fazla tatlı tüketirdim ve herzaman kilo problemim oldu. bilgilerinizi benimle payylaşırsanız çok mutlu olurum

Benim arkadaslarim meyve agirlikli beslendiklerini ve bebegin buyumesine cok katki sagladiklarini soylemislerdi dr o bilgiyi vermis onlara tabiki sut yumurta yogurt kirmizi et balik tuketmek lazim ama abartisiz tuketildiginde kilo problemi cok olmaz diye dusunuyorum kac kilo ile hamile kaldin canim

bence hickimseye hiçbir şey söyleme çünkü bu doğal bir şey HASTALIK DEĞİL.2.si doğurabilirsin de doğurmayabilirsin de (her ihtimali düşünerek ) o nedenle böyle doğal ve spontan gelişen bir süreç için öngörüde bulunmak ve şart altına aldırmak uygun değil.

81 ile başladım şimdi 78im tatlı ile aram kötü bu aralar o sayede gitti 3kilo . boyum 1.60 kilo sorun bende

Sabah sabah icinizi daralttim degil mi ama kuruyorum kafada evdekilerlede konusamiyorum kusura bakmayin ne olur
canım aklına kotu bişey getirme Allah korusun kalbı zayıf olursa kanamayla bellı eder zaten senın stres yapmanda saglıgını dolayısıyla bebegı etkıler bız sakın olalım kı bebeişlerde saglıklı olsun.Benım kardesımde gecen sene hamıleydı radyolajı doktoru bebegın hareketını hıssedemeyınce hastaneye kosar bebege bakar dı.Gebelık kontrol etmek zaten elımızde degıl dogal kendı halınde devam eden bi sürec bızım elımızden gelen ıyı beslenmek tehlıkelı hareketlerden kacınmak gerısı vesvese oluyor

81 ile başladım şimdi 78im tatlı ile aram kötü bu aralar o sayede gitti 3kilo . boyum 1.60 kilo sorun bende
Bende 64 le basladim hayirlisi bakalim ama istahim yerinde annem ben sende 17 kilo aldim sende alirsin bana cekmissen diyo senin bulanti kusma gibi sikayetlerin varmi

bende hamılelıgınde cok kılo alan bırıyım karbonhıdratlara dıkkat etmek gerekıyor tatlılarda da sütlu tatlıları tercıh etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…