Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım onla onun bi alakası yok yanls bisey benim akrabanın geç döllenme oldu iki oğluşu var benimki de geç döllenme çünkü pco hastasiyim
Canim zaten arkadasda gec dollenme olanlarin hepsinin kizi olucak demiyorki olasilik biraz fazla benim cevremdeki gec dollenme olanlarin hepsi kiz oldu bende dahil ...

Canım dedigin gibi kesinlikle sans bu yöntemi deneyen arkadaslar oldu ama tutmadı erkek isteteni kiz kiz isteyenin oglu oldu bu yönteme inanıyordum biraz ama örnekleri görünce artık inanmıyorum
Canim bende hic inanmiyorum bazi Erkeklerin spermleri y ye yatkin bazilarinin x e ,,,,,, yani erkekten gelen sperm cinsiyeti belirliyor

Çok sağol canım benim. Karar verdim yarın sabah IK ya mail atıyorum. Sonrasında istediklerini yapabilirler.

Bişey soracağım kızlar eylül anneleri topigine eklenmem mi gerekiyor nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim..

Merhaba kızlar şu şişliğe çare bulan var mı? Sabahları patlamaya hazır saatli bomba gibi uyanıyoorum!!!

Ben bir care bulamadım benim sabahları tamamiyle inik kalkıyorum sonra sisiyorum aksam tavan yapıyor
Benim de aynı şekilde akşam davul gibi, sabah iniyor. Yediğime dikkat ettiğim günlerde de aynısını yaşıyorum. Dönemin getirdiği bir şey olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…