Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet Enseyi ölçtu rahim ağzıni ölçtü çok iyi dedi testlerin büyük ihtimalle temiz çıkacak dedi haftaya alırsın dedi sadece 50 tl verdim kanla birlikte özel hastane bide
Çok iyi sevindim canım temiz cikar doktorun dedigi gibi masallah sendemi 11.haftada yaptirdin benide 11.haftada cagiridi

Bana bulantı icin hap verdi doktor sonuclarım hepsi iyi bi tek az bisey kansızlık var dedi onada kan ilacı yazdı ama 3hafta sonra basla dedi

Evet Enseyi ölçtu rahim ağzıni ölçtü çok iyi dedi testlerin büyük ihtimalle temiz çıkacak dedi haftaya alırsın dedi sadece 50 tl verdim kanla birlikte özel hastane bide
bak canım kafasını olcmus dıyorsun bısey olsa soylerdı resme bakıp bakıp endıse etme bu arada cok hesplıymıs burda hamılelık genel testı yapılıyor muayene harıc 600 tl falan

bak canım kafasını olcmus dıyorsun bısey olsa soylerdı resme bakıp bakıp endıse etme bu arada cok hesplıymıs burda hamılelık genel testı yapılıyor muayene harıc 600 tl falan
Babam aradi doktoru :))bızım kız korkuyor demiş .doktorda birsey yok saglikli demis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…