Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
18-19 şubatta gel dedi ama bende bir hafta falan geç gitmeyi düşünüyorum. Ben iki kişiye söyledim duymayan kalmadı sokaktaki kedi nerdeyse tebrik edicek beni :))

:) ben de öksürünce veya hapşurunca aynı şekilde bişi olcak diye korkuyorum bazen. Şöyle hayırlısıyla 15 haftayı geçsek rahatlar mıyız acaba.

:) ben de öksürünce veya hapşurunca aynı şekilde bişi olcak diye korkuyorum bazen. Şöyle hayırlısıyla 15 haftayı geçsek rahatlar mıyız acaba.
yok canim annelik hissi iste kucagimiza almadan rahatlayamiyoruz olabildigi kadar olumlu dusunmek lazim

Galiba bu endişe hiç bitmeyecek doğuma kadar ve hatta ömür boyu... İnşallah hep güzel haberler paylaşırız buradan, benim 2 li testim de 4 mart da...

Sabahları kahvaltı sonrası bulantı oluyor gibi oluyor. Sonra acıkmaya başlaynca geçiyor. Kendime büyük boy maden suyu alıyorum. Hoca sınıfta takılıyor sürekli içiyorsun diye :)
Bu arada ben çok üşüyorum. Zor ısınıyorum. Geçmedi gitti üşümem.
Kızım okuldan gelsin pazara gidecegiz. Bakalım neler çekecek canım :)

Araba engel atlayınca, yada tekeri çukura düşüp sarsınca eşim hemen sorardı "bebek rahatsız oldu mu" diye. Daha bunda başlamadı sormaya ama yakında sorar :)

Bende pazara gittim doktor dönüsü kışın evime sokmadıgım seyleri alip geldim masallah

Araba engel atlayınca, yada tekeri çukura düşüp sarsınca eşim hemen sorardı "bebek rahatsız oldu mu" diye. Daha bunda başlamadı sormaya ama yakında sorar :)

Eşim de şu an o psikolojide, çukurlardan filan geçmesini görmelisiniz. Bir de onun arabası daha çok sarsıyormuş, benimki daha iyi geçiyormuş çukurları tümsekleri filan o yüzden benimkiyle gitcekmişiz her yere :) ohooo beni yalnızken görse bazen hız bile kesmeden geçiyorum ben kasislerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…