Günaydın kızlar,
Her sabah yağsız sade peynirli tost yiyordum, bulantım öyle çok olmuyordu, bugün işe geç kalıyorum diye tost yapamadım, eşim de geç uyandı, o da hazırlayamadı, iş yerinde yarım saattir kusuyorum, içim dışıma çıktı.
Ay canım masallah nasılda her yeri belli ya benim bebis resmen bir er parcası hic bir yeri belli degil ya 8+5im sizindemi onceden oyleydi kız gibi geldi bana
Kizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)
Ben yeni üye oldum. 35 yaşındayım. Kısmetse eylülde bende ilk defa anne olucam
Şu an 10. hafta içerisindeyim ve aşırı derecede bulantım var, herşeyden tiksiniyorum (sudan bile) devamlı kusuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı ne önerirsiniz?
Ben yeni üye oldum. 35 yaşındayım. Kısmetse eylülde bende ilk defa anne olucam
Şu an 10. hafta içerisindeyim ve aşırı derecede bulantım var, herşeyden tiksiniyorum (sudan bile) devamlı kusuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı ne önerirsiniz?
Hoş geldinnn :) canım valla öncelikle dinleneceksin, besinlerini tuzlu ve hafif seçeceksin yağlı şeylerde uzak duracaksın, ve az az sık sık yiyeceksin....
Aynen öyle yaparız :)
Bana Martın ilk haftası ikili test için gel dediler. Sana tarih verdiler mi?
Bu arada ben de ikili test sonrası açıklicim hamileliğimi ailelere :)
İnşallah güzel çıkarsa sonuçlar, nedense bu test geriyor beni :/